Max Payne 3

pf..igra odlično radi na stroju iz 2008 i grafom iz 2011,,jako dobro je optimizirana :)

Kakvu vaznost ima datoteka gsrld.dll,igru sam instaliro puno puta i nekada mi je piso errror da mi nedostaje gsrld.. a nekada mi je radilo
SKINI TAJ DLL TAKO ŠTO ĆEŠ GA POTRAŽITI NA GOOGLE, STAVI GA U SYSTEM I/ILI (NISAM SIGURAN) SYSTEM32 FOLDER.

Netocno sto se tice Social Cluba i piratske, svejedno.... ovo nije warez forum.
Oprosti, ali nisam te razumio. Krivo sam nešto napisao u vezi s igrom u svom gornjem postu ili...?

Dan u životu Max Paynea, isti lik koji je napravio Skyrim real life video, odlično.

Danas mi je stigla igra! Ne mogu izdržati! Moram ovdje na forumu iskazati svoje ogromno zadovoljstvo ovom igrom! Pogledajte "Moj PC"! Na tom stroju ja u ovoj igri imam konstantno 45-50 FPS-a (minimum 35 što se događa vrlo rijetko) što je za ovakve postavke savršeno (barem meni)! Ne trebam ni govoriti koliko fluidno igra ide! Ljudi iz Rockstara, napravili ste izvrstan posao!
Dakle, svi vi koji imate malo nadograđene digitrone iz Isusovog doba (ovaj termin od ranije mi se svidio), uživajte!!!
Evo i malo slika...

Ne smatram da se moji postovi moraju svima sviđati, ali me jako zanima razlog zbog kojeg sam dobio "palac dolje". Ako nije problem, molim cijenjenog forumaša formula1live da mi objasni, pa da znam gdje sam pogriješio. Možda sam trebao slikati ljepše kadrove?
P.S. Ispričavam se na duplom postu.

On ti inače dava bezveze TD, tak da zanemari.

To mu predstavlja neki oblik satisfakcije, slobodno zanemari.

Ne smatram da se moji postovi moraju svima sviđati, ali me jako zanima razlog zbog kojeg sam dobio "palac dolje". Ako nije problem, molim cijenjenog forumaša formula1live da mi objasni, pa da znam gdje sam pogriješio. Možda sam trebao slikati ljepše kadrove?
P.S. Ispričavam se na duplom postu.
Zadovoljava i ispunjava se TD-ovima.Nemoj se brinut

A eto... ima nas svakakvih...

A eto... ima nas svakakvih...
Nemoj se opće obazirat na to.Imaš svo jstavi mišljenje i to ej to. OFFT.

dobra je igrica, tu nema uopće dvojbe. samo što ima previše pucačine, samo pucanje pucanje i pucanje. možda to govorim zato što nisam ljubitelj pucačina, po meni bi trebalo ubacit malo nečeg drugog, ne možeš se uopće opustit na neki način nego svaki korak koji napraviš može te netko upucat

paaa možda zato jer je igra TPS = ThirdPersonShooter

valjda, ali trebalo bi malo smanjit tu pucačinu, bole me uši od zvuka pucanja ali svejedno je igra zarazna kad ju počneš igrat

bome se imaš vremena opustit, na frickin' cutscenama koje nemožeš preskočit

Pa upravo su i te cut sceens razlo zašto igra zauzima Giga kolko zauzima... stavili su sve u 1080p i još razlika između high medium i low textura dobiš nagori pokušaj u povjesti zaštite piratstva.
Dovoljno je rec da 720p rip zauzima 10 a ne 30 giga, a di su texture lol
Al jos žešce je lik sa 4Gb rama i 2500k i 6870 vrti bench na Nvidijinoj stranici i kaže nakon bencha : we reccomend GTX 560 ... reko go kill urself u ugly green goblin

Danas mi je stigla igra! Ne mogu izdržati! Moram ovdje na forumu iskazati svoje ogromno zadovoljstvo ovom igrom! Pogledajte "Moj PC"! Na tom stroju ja u ovoj igri imam konstantno 45-50 FPS-a (minimum 35 što se događa vrlo rijetko) što je za ovakve postavke savršeno (barem meni)! Ne trebam ni govoriti koliko fluidno igra ide! Ljudi iz Rockstara, napravili ste izvrstan posao!
Dakle, svi vi koji imate malo nadograđene digitrone iz Isusovog doba (ovaj termin od ranije mi se svidio), uživajte!!!
Evo i malo slika...
Cini mi se da se on ne slaze s time da je igra optimizirana, zato cu ja jos jednom ponoviti..... igra je vrlo dobro optimizirana.

dobra je igrica, tu nema uopće dvojbe. samo što ima previše pucačine, samo pucanje pucanje i pucanje. možda to govorim zato što nisam ljubitelj pucačina, po meni bi trebalo ubacit malo nečeg drugog, ne možeš se uopće opustit na neki način nego svaki korak koji napraviš može te netko upucat
Upravo zato su one halucinacije iz prva dva djela bile tako dobrodošle. Uz to što su dodatno opisale psihičko stanje u kojem se Max nalazi i pomogle u razvoju priče također su razbile monotoniju.

Monotoniju su i ovdje pokušali izbaciti, ali na drugačiji način, s još pucanja, pa je tu pucanje iz auta, helića, broda, snajpera, mounted guna. Puno je lakše nešto takvo napravit nego kvalitetnu sekvencu halucinacije.

Local Justice DLC Trailer:

pf..igra odlično radi na stroju iz 2008 i grafom iz 2011,,jako dobro je optimizirana :)
>Sempron 145
> HD6950
ZAŠTO

Local Justice DLC Trailer:
NIje DLC ovo je samo mp pack. Kad smo već kod toga, zna li se hoće li biti storyline DLCova više?

Igra ko multi na pc i ps3???

Ima li nacin da manualno sejvam u igri, jer uvijek moram nastaviti od Chaptera VI.. Sve je bilo ok do Chaptera VI, igra je autosejvala, ali sada uvijek moram nastaviti od VI chaptera, ne mogu odabrati Continue, samo mogu New Game i Chapter Select, odnosno manualno odabrati Chapter VI, iako sam presao puno vise.

ja sam igricu prosao u 8 sati i super mi je bila samo da je malo duža još :D sve je radilo kako spada

Dali neko zna da resi problem pri ulasku u igru ... pise click enter to continue, nakon cega iznad ide slika max payne i pise loading, i tako 2 sata, na kraju sam opet instalirao x puta ali stalno isto.... ne verujem da mi je komp slab... 4 gb rama , procesor dual core intel 3.0 ghz , graficka ATI Radeon 6670 iz 2011... molim vas ako neko zna da mi odgovori... Hvala unapred... :D

Dali neko zna da resi problem pri ulasku u igru ... pise click enter to continue, nakon cega iznad ide slika max payne i pise loading, i tako 2 sata, na kraju sam opet instalirao x puta ali stalno isto.... ne verujem da mi je komp slab... 4 gb rama , procesor dual core intel 3.0 ghz , graficka ATI Radeon 6670 iz 2011... molim vas ako neko zna da mi odgovori... Hvala unapred... :D
Nije ti komp slab, radi se o piratskoj verziji (bas taj problem) ali ovo ti nije Warez forum.... tako da prouci bolje "to" sto skidas jer pise, uostalom, imas pun k warez foruma tako da....

Monotoniju su i ovdje pokušali izbaciti, ali na drugačiji način, s još pucanja, pa je tu pucanje iz auta, helića, broda, snajpera, mounted guna. Puno je lakše nešto takvo napravit nego kvalitetnu sekvencu halucinacije.
Da, slažem se. Treba i u samom gameplay-u postojati pauza od pucanja. Da su jedan dio međuscena pretvorili u gameplay sa nekim suvislim zadatkom i još dodali malo mračnih halucinacija, igra bi bila epic.
Ono što uglavnom fali u novim igrama je dobra priča i raznolikost levela ... i svakako duži single player!
Po meni bi kombinacija onih dobrih priča iz starih igara i nove grafike dala ogromne rezultate.
Bilo bi dobro i da postoji više remake-ova starih igara koji bi zadržali originalnu priču, pošto je za priču uglavnom ponestalo ideja.
Sjetite se samo one igre No one lives forever iz 2000. godine (iliti prije Krista). Danas još nisam sreo ni izbliza tako raznoliku i zabavnu igru punu boja, pucačine, svih mogućih vrsta zadataka i izvrsnih međuscena sa dijalozima.
Znam da horror igra ne može imati divno i sunčano nebo, ali ne mora ni biti samo sivilo.
Hoću reći da nam je danas ostvarena jedna od najvećih želja: da igre izgledaju fantastično... ali se nerijetko zapostavlja ono što čini samu bit igre, a to je njena priča.
P.S. Ovo je moje mišljenje i djelomičan offtopic (sorry).

Imaš zato, fala bogu, puno igara koje se fokusiraju na priču. Za Max Payne 3 se od početka znalo kako će izgledati.
Kakvu vaznost ima datoteka gsrld.dll,igru sam instaliro puno puta i nekada mi je piso errror da mi nedostaje gsrld.. a nekada mi je radilo