Max Payne 3

Ja prelazim igru polako, uživam u svakom detalju. Nisam mislio da će Brazil tako dobro se ukopit u Maxa Peyna.
Što se tiče sejvova, ako ne nađeš na netu ili ako ti neko ne uploada svoje, pređi igru ponovno. Isplati se.

znam to ali kak se prebaci sjev i u koji folder na win8 moram stavit

Neznam jel do igre uglavnom sa dve 7970 sve na maxu mi zna davat 20-60 fpsa, konstantnih negdje 30-50.
Uglavnom poceo tek igrat, me gusta :)
EDIT: Izgleda da cak ni dve 7970 nemreju podnjest msaa na x8... stavio na x4 i dobivam do 90fpsa... no svejedno bi ja jos jedan mostic stavio :)
PS moguce da bi mogao stavit jos jedan cf mostic, inace kad smo kod cf mostica ima netko za prodat/ dat ,al ne onaj normalni mostic , on pokriva 3 slota, meni treba onaj najduzi koji pokriva 5! unaprijed hvala.

rijesio sam problem ;) , super ide na win8 ukratko

Dvoumim se dal da ga maznem za 20$ sa http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-max-payne-3_480.
Jel valja multiplayer?

uzim ga ,da valja stranicu prije ovo ti je ljepo opisan MP

Dvoumim se dal da ga maznem za 20$ sa http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-max-payne-3_480.
Jel valja multiplayer?
ja san uzeja key sa te stranice dok je bija popust 15€ uglavnon key ti dode odma netribas cekat nista

Prošao sam Maxa Peyna 3, kraj je. Igra je na kraju ispala pun pogodak. Nisam očekivao da će 3 biti tako dobra. Činila se ogromna promjena preći iz NY u Brazil, i mislio sam da to neće valjati, a zapravo je ispalo odlično. Ma sad za buduće naslove uopće se ne brinem gdje će biti smještena radnja, jer Max kud god dođe tu je i odlična atmosfera ( jasno ako bude idućeg nastavka, a ne vidim razloga zašto ne bi bilo). Priča i likovi su isto dobri. Moram pohvalit što igra koristi obnavljanje energije pomoću painkillera, a ne da se energija sama obnavlja. I drago mi je što Qover sustav nije uništio Maxov gameplay i olakšao igru.
9/10

Kako ste prošli chapter 12 onaj dio kad se zgrada urušava pa dođe onaj lik s oklopom?Popi?dio sam,prošla me volja za igrom....

Kako ste prošli chapter 12 onaj dio kad se zgrada urušava pa dođe onaj lik s oklopom?Popi?dio sam,prošla me volja za igrom....
Lako, čin se on pojavi gore samo trči iza onoga zida ( ili čega već ), koji ti se nalazi odmah iza leđa, kad si tu zaštićen si, ne pucaj na slijepo, ne proviruj sve dok on ne počne reloadat, kad počne, opali bullet time i počni pucati po njemu. Ja sam ga na hardu ubio za 10ak, 15 sekundi, tako da nebi smjelo biti preteško.

Muči me jedan bug na chapteru 14 (točnije dio gdje se pokretnim stepenicama spustite u nekakav metro koji s lijeve i desne strane ima mjesta na koja dolaze vlakovi, i tamo vas napadaju UFE, koji ugase svijetlo pa kad ih potamanite dođete na kraj metroa gdje Max upali svjetlo pa onda dođu 2 vlaka sa još UFE-a). Problem je u tome što jedan vlak (naravno onaj u koji se ja moram ukrcat da nastavim misiju ) ne pristane kako treba, i vrata se otvore ali niti UFE mogu van niti ja mogu unutra...
Naravno probao sam restart checkpoint, restart level, ponovno pokrenut igru - komp itd... ali ništa ne pomaže pa me zanima ima li još netko sa takvim problemom? Hvala

ja jos nisam doso do tog dijela tek sam na brodu onom

Prošao sam Maxa Peyna 3, kraj je. Igra je na kraju ispala pun pogodak. Nisam očekivao da će 3 biti tako dobra. Činila se ogromna promjena preći iz NY u Brazil, i mislio sam da to neće valjati, a zapravo je ispalo odlično. Ma sad za buduće naslove uopće se ne brinem gdje će biti smještena radnja, jer Max kud god dođe tu je i odlična atmosfera ( jasno ako bude idućeg nastavka, a ne vidim razloga zašto ne bi bilo). Priča i likovi su isto dobri. Moram pohvalit što igra koristi obnavljanje energije pomoću painkillera, a ne da se energija sama obnavlja. I drago mi je što Qover sustav nije uništio Maxov gameplay i olakšao igru.
9/10
i jos veca fora kad si na samrti i dobro ciljas dobis dio life nazad :) kao last hope fore + u bullet timeu ispucavanje svih metaka u jednu metu :D is he real dead hehe !

stavi onaj zanji patch mislim da je 1.0.2.2

evo presao maxa... meni prekratko :D

ludjak

evo presao maxa... meni prekratko :D
kako prekratko, na easy igras? :D

Da patch je v1.0.0.22, ali onda ne mogu ući u igru jer Social Club kaze No Connection... Ali nije bitno, ionako je to chapter 14, dakle kraj igre, pa ću samo pogledat walktrough da vidim kako završava i to je to. Hvala svejedno...

medium... hard ono mogao bih pocet xd

Meni nije prekratko, baš je taman. Samo 30 GB nije bilo potrebno, jer ako to postane standard, pa koliko možemo GB očekivat od GTA V i budućih igara koje su sadržajno tri puta veće nego Max Payne...To što Max ima puno animacija mi nije odvoljno objašnjenje da igra ima 30 GB.

Verzija sa samo smanjenom kvalitetom videa i animacija ima 10 gb... te HD stvari užasno puno mjesta zauzimaju...

Muči me jedan bug na chapteru 14 (točnije dio gdje se pokretnim stepenicama spustite u nekakav metro koji s lijeve i desne strane ima mjesta na koja dolaze vlakovi, i tamo vas napadaju UFE, koji ugase svijetlo pa kad ih potamanite dođete na kraj metroa gdje Max upali svjetlo pa onda dođu 2 vlaka sa još UFE-a). Problem je u tome što jedan vlak (naravno onaj u koji se ja moram ukrcat da nastavim misiju ) ne pristane kako treba, i vrata se otvore ali niti UFE mogu van niti ja mogu unutra...
Naravno probao sam restart checkpoint, restart level, ponovno pokrenut igru - komp itd... ali ništa ne pomaže pa me zanima ima li još netko sa takvim problemom? Hvala
isti problem imao. shootdodge naprijed u vlak.

Meni nije prekratko, baš je taman. Samo 30 GB nije bilo potrebno, jer ako to postane standard, pa koliko možemo GB očekivat od GTA V i budućih igara koje su sadržajno tri puta veće nego Max Payne...To što Max ima puno animacija mi nije odvoljno objašnjenje da igra ima 30 GB.
Tu su vjerovatno i kvalitetnije teksture...
Bio je spominjan Skyrim i njegova veličina..... Meni je Skyrim sa većinom grafičkim teksturama težio oko 25 GB.....
A i ne vidim problem i tolikoj veličini....

Na koju foru? Meni skyrim ima 6GB....

Na koju foru? Meni skyrim ima 6GB....
Modovi.

Tako sam i mislio. Al neznam jel primjeceno mi pricamo o CLEAN installu, bez ikakvih modova.. Uglavnom, mislim poslije maxa najveci mi je rage na pc-um 22,2 GB

Tako sam i mislio. Al neznam jel primjeceno mi pricamo o CLEAN installu, bez ikakvih modova.. Uglavnom, mislim poslije maxa najveci mi je rage na pc-um 22,2 GB
Ali se priča o HD grafici koja je razlog veličini igre. A Skyrim od 6GB se po izgledu može sakriti pred grafički modanim verzijama, pogotovo onima koje teže 20GB.
A ista stvar vrijedi za Maxa. Evo čim u Maxu smanjiš sve cutscene s 1080p na 720p (kao što je netko spomenuo) igra spadne na 10GB.

Patchaj igru, iako je crack, a 100% jeste kod tebe, samo pusti da patcha.

i blokaj firewallom konkciju na net.
pozz, instalirao sam orginal mp3 na win8, zanima me di mogu nac save game istog sa win7
tako da nemoram chaptere ispocetka prolazit