Linkosaan uto 12.4.2011 11:45
skank666 kaže...

prosao arrival. pa ono, nije toliko los kao sto kazu.. prekratak je ali zanimljiv zato..

Meni je Arrival isto super, malo su mi zakuhali atmosferu pred treći dio. Biće zanimljivo vidjeti šta su to oni isplanirali za zadnji dio ovog remeke djela.

thuglife čet 28.7.2011 10:54
Mass Effect forever kaže...

zna možda tko kako instalirati nastavke za mass efect 2?(npr.Overload)

Baš i nerazumijem pitanje, koliko se ja sijećan normalno, samo pokreneš instalaciju i daš mu put do direktorija ako te pita i to je to.

Obi Wan uto 27.9.2011 18:20

igrao sam davno mass effect i nisam toliko mario za saved games

sad cu igrat mass effect 2 i sad me zanima kako stvari stoje sa tzv ''canon'' verzijom

u jedinici se sjecam da sam izabra ashley i da sam postedio Wrex-a.

da li je moguce to izabrati na pocetku mass effect 2, npr da li postoji opcija kojom izabirem događaje koje sam izabrao u prvom dijelu

thuglife sri 28.9.2011 11:14

Postoji, ali samo djelomično, preporučujem ti da odeš na stranicu na kojoj ekipa uploada svoje save gameove iz prvog diejla, ima ih jako puno, i gotovo sigurno češ naći lika ( gotovo ) identičnog svom, ja sam ih našao par čak.

Vash sri 28.9.2011 11:29

Ne možeš odabrati ništa bitno na žalost.

Neke sitnice ti da da odabereš, ali sjećam se da ispadne da ne spasiš council recimo. Davno sam probao startati bez save gamea pa se ne sjećam detalja.

Tomy Lee pon 3.10.2011 09:02

pozdrav!prelazim po 3 puta mass effect 2,i sada me interesira jedna stvar.pokupim onaj iff sa onoga broda,i nakon te misije riješim misiju legiona i odma odem spasiti otetu posadu ali pola od njih otetih nepreživi.Zašto???koliko znam dozvoljena je samo jedna misija nakon što uzmeš IFF sa onoga broda i to legiona,neznam gdje je caka prije su mi svi preživjeli

Sunburn pon 3.10.2011 14:27
Obi Wan kaže...

ship upgrades... sta ih imas vise to bolje. doduse tocno pise na mass effect wiki koje su potrebne da svi prezive

cini mi se da u collectors base se gleda i loyalty, ali nisam siguran

Gleda itekako, ako ti nisu loyal veca je sansa da zginu oni ili ti. Ja sam se provukao prvo s jednim casualtyem (kod one cijevi) i onda isao otpocetka i prosao bez ijedne zrtve (za neupucene: kroz cijev mora ic Legion ili Tali, jedini imaju kacigu i prezive headshot kod vrata kasnije {#})

Ali mislim da njega muci sta mu pogine dio crew-a koje collectori otmu, a ne bi trebali ako ide odmah. Malo cudno ali sta je tu je.

A sta se tice izbora ako se ne prenosi save - treba vam Genesis DLC (mislim da je besplatan preko Cerberus promo code-a)