Mass Effect 2

Ma to je patka.... kao ono - "čeka te teška, nemoguća misija, bla, bla"
Čini se da nije patka:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-reveal-mass-effect/52551
EDIT:
A evo i konačne potvrde

Ja opet prelazim s adeptom ovaj put idem na renegade, a i ovaj put cu se potrudit da mi miranda ne umre pa da je mogu hopa-cupa. Kad smo vec kod mirande Hyperion avatar me podsjeca na nju. :P
Mislim da ti je Horagio sve rekao...
Ako si gledao BSG, već bi trebao skužit da onom EDI-u glas daje Tricia Helfer iliti ona Baltarova pi*ka, martin sheen -> illusive man itd.
Dosta poznatih daje glas čak i michael dorn (legendarni WORF) daje nekome glas.
Jack i miranda su dobile glas i izgled od stvarnih ženski, za druge neznam.
jbt a tko može u stvarnom svijetu bit onoliko ružan ko Jack?!

Ja opet prelazim s adeptom ovaj put idem na renegade, a i ovaj put cu se potrudit da mi miranda ne umre pa da je mogu hopa-cupa. Kad smo vec kod mirande Hyperion avatar me podsjeca na nju. :P
Ako si gledao BSG, već bi trebao skužit da onom EDI-u glas daje Tricia Helfer iliti ona Baltarova pi*ka, martin sheen -> illusive man itd.
Odi u kupaonu i pogledaj onog lika sta zivi u ogledalu!
:P
Salim se.

Čini se da nije patka:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-reveal-mass-effect/52551
EDIT:
A evo i konačne potvrde
Izgleda da će Joker da spasi galaksiju.

Odi u kupaonu i pogledaj onog lika sta zivi u ogledalu!
:P
Salim se.
e garant ćeš sad da vrisneš zbog off topica, :).....i see dead people.........

Courtney Taylor je dala glas i izgled JACKU.
http://www.imdb.com/name/nm1057696/
Na slikama se vidi baš da je skroz ista kao jack u igri samo što ova nije ćelava.

igra je strava nisam je igrao ali samo pogledao videje za nju jako mi se sviđa što istražujete galaksije sa svojim svemirskim brodom

*SPOILERI*
Napokon sam i ja završio nakon 30ak sati gameplaya. Ovo je vjerovatno jedina igra gdje uopće nisam imao osjećaj da tako dugo igram. Uživao sam cijelim putem. Svi su mi bili lojalni osim Jack (stao sam na Mirandinu stranu u onoj svađi). Računao sam na to da ću je kasnije pridobidi kada zaradim dovoljno paragon bodova ali izgleda da treba puuuno paragon bodova da bi se pomirio (preko one zadnje crtice sigurno jer ja sam prije zadnje misije imao paragon bodova milimetar ispod zadnje crtice) a nije mi se dalo više otezati. Na kraju je jedino Jack poginula. Priča je dobra ako je gledamo u kontekstu sakupljanja tima, ali u usporedbi s prvim dijelom je dosta slabija. Ima igra svojih mana i čudnih bugova ali ništa što ometa gamplay. Čak mi je drago što su malo "srezali" RPG elemente jer nepotrebno usporavaju igru a realno nisu nešto puno korisniji ili praktičniji od postojećeg sustava. Ako ste se često vrtili po citadelu u blizini games salesmana možda ste bili u prilici čuti i njegov komentar koji je bio otprilike ovakav :" Uff.... kako mi je drago da više ne prave RPG igre kao što su ih nekada pravili.... morao si se sjetiti i da jedeš i da piješ, a kada negdje želiš otići treba ti DOSLOVNO 5 sati da stigneš do tamo....". Uglavnom nešto u tom stilu. Teško je odigrati Mass Effect i ne diviti se trudu koji je uložen u cijelu ovu igru i njen svijet. Jednom kada vas uvuče ne izlazite dok ne završite.

*SPOILERI*
Napokon sam i ja završio nakon 30ak sati gameplaya. Ovo je vjerovatno jedina igra gdje uopće nisam imao osjećaj da tako dugo igram. Uživao sam cijelim putem. Svi su mi bili lojalni osim Jack (stao sam na Mirandinu stranu u onoj svađi). Računao sam na to da ću je kasnije pridobidi kada zaradim dovoljno paragon bodova ali izgleda da treba puuuno paragon bodova da bi se pomirio (preko one zadnje crtice sigurno jer ja sam prije zadnje misije imao paragon bodova milimetar ispod zadnje crtice) a nije mi se dalo više otezati. Na kraju je jedino Jack poginula. Priča je dobra ako je gledamo u kontekstu sakupljanja tima, ali u usporedbi s prvim dijelom je dosta slabija. Ima igra svojih mana i čudnih bugova ali ništa što ometa gamplay. Čak mi je drago što su malo "srezali" RPG elemente jer nepotrebno usporavaju igru a realno nisu nešto puno korisniji ili praktičniji od postojećeg sustava. Ako ste se često vrtili po citadelu u blizini games salesmana možda ste bili u prilici čuti i njegov komentar koji je bio otprilike ovakav :" Uff.... kako mi je drago da više ne prave RPG igre kao što su ih nekada pravili.... morao si se sjetiti i da jedeš i da piješ, a kada negdje želiš otići treba ti DOSLOVNO 5 sati da stigneš do tamo....". Uglavnom nešto u tom stilu. Teško je odigrati Mass Effect i ne diviti se trudu koji je uložen u cijelu ovu igru i njen svijet. Jednom kada vas uvuče ne izlazite dok ne završite.
Vjeruj mi imao sam paragoon skoro max i nema one plave opcije kod jack-a. Treba nabit paragoon prije jackove misije pa onda.
Trebao sam čuvat misiju od legion-a i jack-a skroz za kraj i onda nebi nitko riknuo,a to ću u drugom prolazu i napravit.

meni su nakraju riknuli legion i jack
legion je poginul zbog explozije u coreu a jack mi je poginul nakon sto sam ubio glavnog bossa
valjda svakome drukcije netko pogine jer kako ste igrali igru i koje odabire ste odabrali tak vam na kraju dođe onda

Jedva cekam mass effect 3 jer me zanima kako ces igrati ako ti shepard na kraju pogine (sto meni nije sva sreca).

meni su nakraju riknuli legion i jack
legion je poginul zbog explozije u coreu a jack mi je poginul nakon sto sam ubio glavnog bossa
valjda svakome drukcije netko pogine jer kako ste igrali igru i koje odabire ste odabrali tak vam na kraju dođe onda
LOL to se znalo otkad. Nemora nitko poginuti. Kojem core-u? Ako je na normandiji onda nisi upgrade-ao normandiju dokraja tj. hull plating, štitove, thanix cannone.
Jedva cekam mass effect 3 jer me zanima kako ces igrati ako ti shepard na kraju pogine (sto meni nije sva sreca).
Ako nekome shepard pogine za njega je kraj priče mass effect 2 nema mass effecta 3.
Ono sva sreća daj molim te, moraš biti retardiran da ti shepard pogine, nesmiješ upgrade-at normandiju, nesmije ti nitko biti lojalan i unutar baze collectora moraš sve članove poslat na kriva mjesta (na ono za što nisu specijalizirani). Tek tada možeš poginut.

Ako nekome shepard pogine za njega je kraj priče mass effect 2 nema mass effecta 3.
Ono sva sreća daj molim te, moraš biti retardiran da ti shepard pogine, nesmiješ upgrade-at normandiju, nesmije ti nitko biti lojalan i unutar baze collectora moraš sve članove poslat na kriva mjesta (na ono za što nisu specijalizirani). Tek tada možeš poginut.
Ili ti shepard jednostavno ne uspijes skocit na normandiju :/

Evo ja počeo isponova:
Veći nivo težine.
Prasnut koju drugu osobu :)
Vidio da profulao tj. nisam našao 1 secondary quest
Odluke vjerovatno iste - možda malo još nabiti renegade. Prošli put mi je falilo manje od milimetra od vrha skale.
I da osvojim nazad ona postignuća koja sam već ostvario ali mi ih je prokleta igra pobrisala
Što je je - zarazna do bola.
Shepardova pogiblja je više random nego bilo što drugo. Nekima je pogibao i s svim lojalnim članovima tima.

Ovako dobru igru/ akcijski rpg nisam igrao već jako dugo vremena, premda je igra poprilično linearna.
Svaka čast BioWareu!

Ovako dobru igru/ akcijski rpg nisam igrao već jako dugo vremena, premda je igra poprilično linearna.
Svaka čas BioWareu!
Je prilicno je linearna, ali tokom igranja nisan ima taj osjecaj. Vrhunski su to isfurali. Ne mogu docekat da vidin kako ce se sve to rasplest u 3-ci. U igri je na Galactic Newsima bila vijest o pojavi rachni brodova. Kao nepotvrdeno. Nekako mi to smrdi na pojavljivanje Rachni kraljice sa svojom vojskom protiv Reapersa.

Evo da se i ja javim upravo sam završio igru..
Mogu reč da sam fasciniran igrom , ovo je nešto fenomenalno. čudo od igre...pričam sa frendovima svi igramo u biti drugačiju igru kod svakoga je nešto drugačije. Ovo je fenomenalno, baš zato nisam u igri išao load game pa naštimavao moguče ishode nego neko sam prelazio tako se odigralo tako je ispalo! A ispalo je okej eto sviđa mi se rasplet situacije ..
Ostali su živi, Miranda , Jacob, Legion, Mordin Solus i Garrus..i naravno pilot i ona doktorica i ženska što radi za terminalom koju sam usput i kresnio skupa sa mirandom hehe...žao mi je onog ludog Krogana hehe
Tjekom igre sam se totalno uživio u priču svi su mi likovi bili simpatični osim one Jack lude ženske sa tetovažom!! Sve u svemu remek djelo po mom mišljenju sve ocjene 10...zvuk, grafika, igrivost, priča ...ma igra bez mane
E da pogledajte kakvog smješnog Sheparda imam podsječa me na wesley Snipesa iz filma Demolishn Man

Imam jedno pitanje, nemojte se smijati nego pomozite. Instalirao sam DLC Pinnacle Station. Zanima me kako pokrenuti taj quest? Gdje se taj Station nalazi? Znam da za Bring Down The Sky treba ići na onaj asteroid, ali što sa Pinnacle Station?

Imam jedno pitanje, nemojte se smijati nego pomozite. Instalirao sam DLC Pinnacle Station. Zanima me kako pokrenuti taj quest? Gdje se taj Station nalazi? Znam da za Bring Down The Sky treba ići na onaj asteroid, ali što sa Pinnacle Station?
Pinnacle Station je DLC za Mass Effect, a ne Mass Effect 2. Bolje da pitaš u toj temi...

De nemoj zezati da nemaš nikoga na brodu nakon završetka igre?!!
kod mene nema samo ovih što su poginuli u akciji...i sad još ganjam neke misije koje su neobavezne za prelazak igre
Ps: nekako mi je žao sad što je kraj igre čekam ekspanziju neku ili nešto prije nego izadje me3

kod mene nema samo ovih što su poginuli u akciji...i sad još ganjam neke misije koje su neobavezne za prelazak igre
Ps: nekako mi je žao sad što je kraj igre čekam ekspanziju neku ili nešto prije nego izadje me3
SPOILER:
Oteli su ih Collectori, no na kraju ih ipak vratiš.

Grunta kupujen definitivno.
http://www.gamervision.com/users/00_19/articles/first_look_at_dc_39_s_mass_effect_2_action_figures
EDIT
Evo i sluzbenih:
http://www.dccomics.com/dcdirect/?dcd=14454&lst=new&cat=ACTION+FIGURES
http://www.dccomics.com/dcdirect/?dcd=14455&lst=new&cat=ACTION+FIGURES
http://www.dccomics.com/dcdirect/?dcd=14452&lst=new&cat=ACTION+FIGURES
http://www.dccomics.com/dcdirect/?dcd=14453&lst=new&cat=ACTION+FIGURES

našao sam save sličan kako sam završio me1 pa ču početi nanovo,dajte ideje koju klasu da uzmem?adept,vanguard ili infiltrator???

evo da ti kažem za vanguarda, pošto igram s njim:
on je dobra klasa ako želiš blisku borbu s puno rizika, imaš napad charge (biotic), (kao krogan se zaletiš u protivnika, al puno brže, s tim da si nakon toga bez zaklona pa moraš brzo s shotganom rješavat)
također izvrsni cryo ammo (tako nešto), ledi protivnike, čak i nekih 5-6 sekundi(poboljšanje streljiva)
glavna oružja heavy pistol, shotgun
od ostalih napada još ima pull,shockwave (koji je također dobar, biotički dalekometni udarac)
sve u svemu jedan od težih classova al nadmočan ako ga savladaš

evo da ti kažem za vanguarda, pošto igram s njim:
on je dobra klasa ako želiš blisku borbu s puno rizika, imaš napad charge (biotic), (kao krogan se zaletiš u protivnika, al puno brže, s tim da si nakon toga bez zaklona pa moraš brzo s shotganom rješavat)
također izvrsni cryo ammo (tako nešto), ledi protivnike, čak i nekih 5-6 sekundi(poboljšanje streljiva)
glavna oružja heavy pistol, shotgun
od ostalih napada još ima pull,shockwave (koji je također dobar, biotički dalekometni udarac)
sve u svemu jedan od težih classova al nadmočan ako ga savladaš
aha...evo baš gledam statistike i na you tubeu gameplay s klasama...hvala za info.ideje još tko?tko je zadovoljan bio klasom i mišljenja?

našao sam save sličan kako sam završio me1 pa ču početi nanovo,dajte ideje koju klasu da uzmem?adept,vanguard ili infiltrator???
Prvi sam put igrao sa Infiltratorom, sada igram sa adeptom, ako voliš pljuce igraj Infiltratora, ako voliš bioticima razarat gadove, onda Adeptea, ako hočeš malo jednog malo drugog onda Vanguarda ( no imaj na umu da kao oružje imaš shotgun a ne assault rifle ).
Stoga na tebi je, i načinu igre koji ti preferiraš.

Čini se da nije patka:
To o smrti glavnog lika je ipak neki kliše u industriji zabave. Izgleda uzbudljivo, ali ako se ta priča nastavlja u ME3 onda će oni da nađu način da Šepard oživi. Setite se Gandalfove "smrti" i njegovog povratka, "Gospodar prstenova". Mass Effect nema neka božanstva da ožive kapetana, ali zato tehnologija čini čuda. Možda se Šepard čak vrati kao prerađeni negativac, sličan Dart Vejderu, za novi zaplet priče?
igrao sa Infiltratorom, sada igram sa adeptom, ako voliš pljuce igraj Infiltratora, ako voliš bioticima razarat gadove, onda Adeptea
Pa jel može u ME2 da se igra kao i do sada kod Bioware igara, da vodiš glavnog lika, a po potrebi da preskačeš i upravljaš sa likovima iz ekipe? Ako je tako, onda glavnog staviš da ti je po želji (neki biotik), a nekog drugog uzmeš kao tenka koji puca i povremeno s njim raspališ, zar ne?

SPOILER:
Oteli su ih Collectori, no na kraju ih ipak vratiš.
Ne vratiš ih sve već samo pola.