Mass Effect 2

Znate na you-tube oni trailer za mass effect 2? izgleda kao da onaj geth trooper nosi vojnu odoru (znas ono N7) kao sta ti lik ima na pocetku prve igre.

Aaaaa; likovi iz BioWare-a su toliko tajanstveni da nemogu ništa kazati kad im novinar postavi pitanje!
http://www.gametrailers.com/video/gttv-extended-mass-effect/47188
Da bi išta saznali treba čekati E3!

Možda ipak nećemo morati čekati E3: http://www.vg247.com/2009/05/23/mass-effect-and-mass-effect-2-info-leaked-from-oxm/

Ne znam da li je bilo spomenuto (nisam čitao sve postove), ali neće biti prijenosa levela. Znači ako ste u prvom Mass Effectu došli na level 60, u dvojci će te krenuti od početka, a vrlo vjerojatno nećete imati ni opremu koju ste kupili. Doduše ovo mi je cijelo vrijem bilo u glavi (lik sa level 60), ali BioWare bi trebao znati bolje skalirati igru. U biti, baš me zanima kako će to opravdati, da lik koji je prebačen iz jedinice u dvojku kreće ponovno iz početka? Ok, radnja je dvije godine u budućnost, ali ako Shepard nije totalna budala ili ako nije doživio kakav udarac u glavu, ne vidim razloga zašto bi prebačeni lik išao iz početka. U biti, to je jedino moguće ako je Bioware negdje "zeznuo" sa sa skaliranjem igre (mass Effect 1).

Novi filmic.. Odlicna je..
Totalno su se potrudili oko igre i ubacili brdo stvari.. Naj vise me iznenadio novi sustav vezan za svemir i planet. Kad dodjes do planete mozes je gledat u realno vremenu i skenirat i trazit naj bolju poziciju za sletit.. Sve u svemu obavezno pogledat u HD..
HD link..
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-reveal-mass-effect/52551

Wow ovo su stvarno odlicno napravili vide se pomaci od prvog djela;
Stvarno svaka cast BioWare-u samo ih molim da nebude odgoda kao kod Dragon Agea Origins.

Ovaj Mass Efect je cudo od igre, jos se sjecam kada je bila samo ekskluziva za xbox pi*dio sam radi toga. Jedno vrijeme odustao od razmisljanja o igri i puff izasla za PC kuda kamo veselje. Odigrao je u jednom dahu i ostao paf. Jedino zasto zalim je sto je nisam uzeo original, no sada je jeftina tako cu je mozda i piknut da imam save za drugi dio. Moram odat postovanje proizvodjacima stvarno su carevi :D

Ukoliko niste pročitali Mass Effect 2 najavu iz OXM-a evo link
http://www.oxmonline.com/article/features/mag/mass-effect-2?page=0%2C0

Igra je stvarno djelo nulte kvalitete ( barem meni ), druga najbolja igra koju sam ikad zaigrao, jedva čekam nastavak.
Pitam se jeli Joker preživio napad na brod, znam da ima neku bolest kostiju i ne može samostalno stajati, baš bi bilo šteta da umre, tip je totalni kralj. =)

Ako naprave ne tako dosadne side questove, mislim da ću sve proći i posjetit sve planete, na videu "3:14"min taj bih planet volio posjetit, i ostalo.
Igrica bi mogla postat hit svih vremena, prema ovom videu.
Šteta što normandija bude uništena, a ionako mi i nije bila baš nešto, možda dobiju neki cutting edge brod (ako je tko igrao bridge commander, tamo igrate 2 misije sa galaxy klasom i onda dobijete sovereign-a)
BIOWARE FTW
BTW: malo me ta kompleksnost plaši...

Danas sam morao donieti odluku između Ashley i Kaidena, nakon dugo razmišljanja odabrao sam da spasim Ashley i samim time ubia Kaidena, čovječe, kako je bilo teško odlučiti, igra savršeno okarakterizira svakog lika ( posebice WrExa ) i za svakog se od njih vežeš.
Svaka čast autorima.

Danas sam morao donieti odluku između Ashley i Kaidena, nakon dugo razmišljanja odabrao sam da spasim Ashley i samim time ubia Kaidena, čovječe, kako je bilo teško odlučiti, igra savršeno okarakterizira svakog lika ( posebice WrExa ) i za svakog se od njih vežeš.
Svaka čast autorima.
Ja sam išao po sistemu gay , hetero... Ako spasiš lika onda si gay, ako žensku onda si hetero. Naravno obrnuto je ako si drugi spol. Prva dva puta spasio ashley, a treći put kaydana tek tako da vidim šta bi bilo, ali ipak sam se pomoću save-a vratio i spasio ashley.

hahah, a koji sistem, a i ja sam se po tome ravnao, no ipak, nakon što odaberš Ashley, onaj poslijednji razgovor sa Kaidenom, kada mu kažeš da je da ti je žao, te opet rastuži ( osim ako ne skipaš cut scenove i neznaš ništa o nijednom članu posade ).
No ipak, Ashley poslije možeš opalit stoga...

Ja sam išao po "zapovjedničkom" sistemu - misli na rezultate misije, što manje žrtava, oni koji padnu su morali pasti. Nisam gledao njegovo dupe ni njene sise, ali mi se čini da ovaj zapovjednički pristup čovjeka koji misli na svoje ljude, radi u prvom Mass Effect.
Nego, meni je legendarna animacija kada moj lik zavali šamarčinu onoj novinarki, ako se izabere nešto kao "Ženska, previše zabadaš nos u vojne poslove..." BW su carevi!

Ja sam počeo igrati i igra mi je super(mislim na jedinicu). Sad su me tek izabrali za Spectrea i prepustili su mi Normandy, ali na onom prikazu galaksije mi je sve crno.

ali na onom prikazu galaksije mi je sve crno.
Na ovom forumu u pretraživaču upiši "Mass Effect" i dobit ćeš nekoliko različitih tema u kojima se nalazi rješenje za taj problem.

Da bar nema onog bug-a sa cooldown-om oružja. Kak me to živciralo. Prvi puta kad sam igrao tijekom cijele igrice nije bilo bug-ova, tek kada trebam ubit ono čudovište od sarena na kraju mi se sva oružja zamrznu i nemogu pucat. Drugi i treći put mi se javljalo tijekom cijele igre, sa još 2 bug-a : 1. na onom vulkanskom planetu gdje treba spasit liaru, neučitaju se teksture pa je onaj put (vulkansko tlo) crno i ostalo, dok je jedino lava u redu. 2. na onom ledenom planetu gdje mater od liare i gdje su čudovišta, e kada se boriš protiv te matere (ona je u sredini , a mi se krećemo po putu oko nje ,a on je ograđen. Kada me pogodi s onim telepatičkim izbojem padnem preko ograde i nemogu se više vratit na put, a zadnji save je prije 2h. Ja sam se htjeo ubit.

Ja sam išao po "zapovjedničkom" sistemu - misli na rezultate misije, što manje žrtava, oni koji padnu su morali pasti. Nisam gledao njegovo dupe ni njene sise, ali mi se čini da ovaj zapovjednički pristup čovjeka koji misli na svoje ljude, radi u prvom Mass Effect.
Nego, meni je legendarna animacija kada moj lik zavali šamarčinu onoj novinarki, ako se izabere nešto kao "Ženska, previše zabadaš nos u vojne poslove..." BW su carevi!
A sjećam se toga, kada ti zapljene brod, kako je prokinija šakon... =D, Prejako.
Ja sam počeo igrati i igra mi je super(mislim na jedinicu). Sad su me tek izabrali za Spectrea i prepustili su mi Normandy, ali na onom prikazu galaksije mi je sve crno.
Za to moraš skinuti Cra** Fix, tako je i meni bilo.
Da i meni se pojavilo par bugova, ali dosta ih se povuklo zbog cra**a, međutim neki su ipak ostali, no igra je predobra da bi se na to puno obazirao.

koji ce biti potreban shader za mass effect 2 i jel za jedinicu 2.0

evo jedan kratki video; cijeli ce doci za koji dan na GamesCom

Jedinica ne može na Ps 2.0, pa sumnjam da će dvica moći.

Evo prešao sam Mass Effect, sad ga mogu ponovno prijeći s ovim likom i svim njegovim oružjem i skillom , a onda ostaje čekanje dvice, a što je s onim dodatkom Bring down the sky?
Jeli ga igra tko od vas?

Evo prešao sam Mass Effect 2, sad ga mogu ponovno prijeći s ovim likom i svim njegovim oružjem i skillom , a onda ostaje čekanje dvice, a što je s onim dodatkom Bring down the sky?
Jeli ga igra tko od vas?
Pogreška. Ili je već izašao ;D

Ma pogreška je, nije još izašao, uostalom BDTS je DLC za jedinicu.
Znam Ima stvarno cool wallpapera na official siteu za ME2.

Evo prešao sam Mass Effect 2, sad ga mogu ponovno prijeći s ovim likom i svim njegovim oružjem i skillom , a onda ostaje čekanje dvice, a što je s onim dodatkom Bring down the sky?
Jeli ga igra tko od vas?
Pogreška. Ili je već izašao ;D
Ajme, koji fail, mislio sam napisat jedinicu, ali mi je samo dvica na pameti pa mi se potkrala greška, tko prizna pola mu se prašta zar ne?

Mislim da je za prvi potreban 3.0, a za drugi se nezna. Pretpostavljam da će dodat dx10 podršku, ali moći će se i na dx9 igrat ili će biti samo za dx9. U biti ako imaš shader model 3.0 radit će ti jedinica i dvojka.
Šanse da mass effect 2 bude samo dx10 su neznatne, ipak oni se nefuraju tako na grafiku kao ovi u cryteku, bitnija im je igrivost, priča i da funkcionira i na starijim sistemima tj. da može više ljudi igrati , a to je veća prodaja(čitaj : više para)
Kakve veze njegovo pitanje ima sa playstation-om ili šta ti već znači Ps?

Mislim da je za prvi potreban 3.0, a za drugi se nezna. Pretpostavljam da će dodat dx10 podršku, ali moći će se i na dx9 igrat ili će biti samo za dx9. U biti ako imaš shader model 3.0 radit će ti jedinica i dvojka.
Šanse da mass effect 2 bude samo dx10 su neznatne, ipak oni se nefuraju tako na grafiku kao ovi u cryteku, bitnija im je igrivost, priča i da funkcionira i na starijim sistemima tj. da može više ljudi igrati , a to je veća prodaja(čitaj : više para)
P.S. Znači pixel sharder prijatelju a ne play station.

P.S. Znači pixel sharder prijatelju a ne play station.
Totalno zaboravio, otkad nisam imao karticu sa vertex i pixel shaderima, sada sa uvođenjem dx10 piše unified shader model 4.0 /4.1 šta već imaš.
Je priča je stvarno odlična. Ali najviše me oduševljava ta duboka karakterizacija likova i svemira u Mass Effectu. To je doduše karakteristično za svaku bioware-ovu igru - ali u mass effectu sam posebno gušta.
Za one koji ne znaju da ponovim još jednom, osim što iz prvog dijela prenosite save-ove preniti će se i vaši izbori koje ste radili u igri. Znači ako ste ubili wrexa - wrexa neće biti, ako ste žrtvovali ashley nje također neće biti itd.
Priča više neće biti o robotima iz dark space-a?