Armor sub 1.11.2008 08:01

Ima već za skinuti 3 dana, točnije, ima 96 djelova po 100mbCool

No za to trebate i neke veze jel, pa recenzija može pasti među prvima!

I da, treba 18GB slbodnog prostora!

Za sad, to vam je dosta informacija...

Vjerojatno zna i naxeem, on ima sve prije svih, LOL

EDIT: Ja još nemam ali čisto zato jer mi se ne da s rapidom zahebavati!

robson sub 1.11.2008 10:19

ja sam nasao nesto preko torrentea, zipano je i ima 9,59 gb

naziv je sljedeci: GTA.4.[PC.Uncut].english.[+crack.maps.pdf].2008.by.EoPIC.rar

mozda je to to :), a ako nije, svejedno, lako se obrise :D

Jerkenovski pet 7.11.2008 13:47
Abra008 kaže...

ma 100% ti je to fake..

Ma 200%...nemoj biti glup ko moj kolega i skidati s rapida...radi se o nekih 8-9 GB...naravno ak očeš raspakirati treba ti neki komercijalni program kojeg trebaš kupiti i tek onda moraš raspakirati...pa budi asswipe i kupi ga...naravno ak voliš kinder surprise slobodno navali...
Xbox360 Modder pet 7.11.2008 15:21

Ja jedva čekam da izađe i moć ću ga igrat na novoj konfi.Ali imao sam noćnu moru o tome kako igram GTA4 na pc-u i grafika je ista ko u San Andreasu(nije da vrijeđam SA uz kojeg sam i sam proveo stotine sati) ali SA je imao dobru grafiku onda u svoje doba, ali kakve next-gen igra danas izlaze normalno da očekujem više od GTA 4.

Penryn pet 7.11.2008 17:22
Xbox360 Modder kaže...

Ja jedva čekam da izađe i moć ću ga igrat na novoj konfi.Ali imao sam noćnu moru o tome kako igram GTA4 na pc-u i grafika je ista ko u San Andreasu(nije da vrijeđam SA uz kojeg sam i sam proveo stotine sati) ali SA je imao dobru grafiku onda u svoje doba, ali kakve next-gen igra danas izlaze normalno da očekujem više od GTA 4.

Da budemo iskreni , San Andreas ni u svoje doba nije imao dobru grafiku
(npr.u videima kockaste ruke itd.)
Core2Duo2 pet 7.11.2008 17:25
Penryn kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Da budemo iskreni , San Andreas ni u svoje doba nije imao dobru grafiku
(npr.u videima kockaste ruke itd.)
 Imao je on dobru grafiku...kako ne...   Al tvoja grafa nije imala AA....Smijeh
Dado_ZG78 ned 23.11.2008 13:53

Evo još 2 tjedna do GTA-a.. 

Jedva čekam malo divljati po ulicama i ganjati se s plavcima  Cool

Srećom pa do tada imam još masu toga za izigrati i odgledati pa nema bolnog iščekivanja (možda čak pričekam nekoliko dana s GTA-om dok sve 'tekuće' apsolviram).

chingy-os uto 25.11.2008 10:06

Evo malo sam pronasao o performansama igre:
- It needs finally 14,9 GB on HDD.
- With a High-End-PC (Core Quad, 4 GB RAM and GeForce GTX280) u can play it on 1680x1050 and maximum details solid, but there also are a bit droprate at fps..
- With a Low-PC (AMD X2 4000+, 1 GB RAM and GeForce 8600 GT) u can play it on 1024x728 and low details without droprates..
- Using a Pentium D or an other Single-Core-CPU the Game crashed..
- ATI Radeon Cards have a lot problems with the performance. It will be fix soon, Take2 said.
- Also with Geforce 7series Cards there are problems.. it will be fix, too.

Druga verzija:

Game looks amazing with a Dual Core and a 8800 card. It did have some major framerate wobbles, "nothing fatal though" insists the reviewer.

Samo me brine sto stalno spominju pad fps cak i sa 280 GTX,i lose performanse na ATI karticama....iskreno me zanima kako ce to sve raditi...

Iron Man uto 25.11.2008 12:59

Rockstar sto se tice GTA uvijek nabije velike zahtjeve, ajde sto se tice nekih mogu i da se shvate, ali cemu jaka graficka karta.

GTA pa sve do GTA3 moze se reci da je grafika svog doba, ali ovo na dalje nikako.

Mada opet sve u svemu ja sam fan GTA serijala tako da sam sad u iscekivanju GTA4.

zv'jer2 uto 25.11.2008 14:01

Na 1280x1024 sigurno neću stavljat na 24" monitoru... rađe stavim 1920x1200 pa na medium/low.

Ne shvaćam zašto se bojite pa to je GTA radit će većini a letit će na dobro posloženim i održavanim mainstream konfama...  nije sve u dijelovima imam frenda kaj ima potpuno isti komp ko ja pa mu je sve sporije i lošije jer ga jednostavno ne zanimaju toliko kompovi i ne trudi se održavat ga i optimizirat maksimalno, čak ni drivere za grafičku ne updatea redovito i onda se čudi kak nemre igrat crysis na uber high.

Još kad stavim proc na 4.4GHz i grafičku OC kolko ide pa bit će 60+ FPS-a naravno sa malim padovima na određenim mjestima u gradu kao i sa svakim GTA do sada ali to nema veze sa snagom kompa jer usporava se i na najjačim konfama.