dax_22 čet 31.3.2011 13:11

System requirements:

The minimum requirements are:

• Operating System: XP 32 SP3, Vista 32/64 , Win 7 32/64
  • CPU: Intel Core 2 Duo 2GHz or AMD Athlon X2 4000+
  • Memory: 2GB
  • Hard Drive Space: 12 GB of free space
  • Graphics Hardware: NVidia 7600GT or ATI HD 2600 Pro
  • DirectX: 9.0c onward
  • Network: Internet or LAN connection required for multiplayer

The recommended system requirements are:

• Operating System: Win 7
  • CPU: Intel Pentium 2.9Ghz Core 2 Duo or higher
  • Memory: 4GB
  • Hard Drive Space: 12 GB of free space
  • Graphics Hardware: Nvidia 260GTX 896MB or ATI 5770 1GB or higher
  • DirectX: 9.0c onward
  • Network: Internet or LAN connection required for multiplayer

LINK

doktor1 uto 17.5.2011 21:47

Stvar je sljedeća. Verziji za konzole ocjena ua dugotrajnost je - 8, dok je za PC - 5.5!! Gameplay za konzole - 8.5, za PC - 6.0!!

Ispada da to nije ista igra. Ili možda ono, o ukusima se ne raspravlja (recenzije su radili dva različita recenzenta).

dainese46 sri 18.5.2011 13:20
Piljo kaže...

Pozdrav

Ovako stavijo sam instalirati fable III pokrenem instalaciju on pokrene windows configures fable III i stane  mi niti naprijed niti nazat

Sta da napravim ??

Hvala !!

Sorry, nemam rjesenje za tvoj problem, nego je ista stvar i kod mene, doduse, nisam probo instalirat na svojem kompu jos, al sam probo na slicno ko moj, samo je graficka 8500GT....Ono WTF ?? Probo sam sa dvije verzije igre i nista, update, bez njega, cr*ck, vise njih (znam da je samo jedan, al ono, mozda je ipak po necemu drukciji) . Ne znam kaj bi vise probo

dainese46 sri 18.5.2011 14:18
dainese46 kaže...
Piljo kaže...

Pozdrav

Ovako stavijo sam instalirati fable III pokrenem instalaciju on pokrene windows configures fable III i stane  mi niti naprijed niti nazat

Sta da napravim ??

Hvala !!

Sorry, nemam rjesenje za tvoj problem, nego je ista stvar i kod mene, doduse, nisam probo instalirat na svojem kompu jos, al sam probo na slicno ko moj, samo je graficka 8500GT....Ono WTF ?? Probo sam sa dvije verzije igre i nista, update, bez njega, cr*ck, vise njih (znam da je samo jedan, al ono, mozda je ipak po necemu drukciji) . Ne znam kaj bi vise probo

Evo ga, ja sam rjesio sebi problem, nadam se da ce ovo pomoci i drugima . Znaci, instalirate prvo Games for Windows aplikaciju (skinete ju s neta) , zatim instalirate igru, nakon toga, patch, pa crack (ili mali programcic, koji sam napravi oboje, to je vec neko napravio takoder) . I sada onaj bitan dio, znaci ne pokrecete igru sa ikone na desktopu, niti exe datoteku u folderu gdje je igra instalirana, takoder ce vam javljati gresku ako pokusate pokrenuti "FableLauncher" . Treba pokrenuti datoteku "F3Secu" i igra bi se trebala pokrenuti....Eto, tako sam ja rjesio svoj problem.

LP

Pozz

Njofra83 sri 18.5.2011 18:44

Ja sam sve napravio i radi, al kad uđem u igru ne mogu otvoriti meni i dok se učitava ona slika mi treperi, instalirao sam nove drivere za graficku, i direct x....graficka mi je ati 4770 HD 512, trebalo bi šljakat!