Fable 3

sad ce nama i fable 3 :D evo izasao je steam preload :D jos dan dva i eto ga :D

Ajde da i ja zaigram igru nakon dugo vremena :)

Dali zna netko gdje je najjeftinije kupiti igru? Gledao sam po netu i svagdje nesta skupo... Mislio sam mozda cak uzet na steamu ali ga jos nema.

danas izlazi jel tako?

danas izlazi jel tako?
Da, danas je taj dan.

vidim jos je nema u popularnoj slovenskoj trgovini,nesto kasne.

i 6.0 je previse za to smece
2,0 uvrh glave

Meni je prastari Aladin odlicna igra, tak da sumnjam da ova nece bit ciji sam prethodni nastavak prosao 10-ak puta :)

Sama ocijena pokazuje koliko su truda uložili u pc verziju

Stvar je sljedeća. Verziji za konzole ocjena ua dugotrajnost je - 8, dok je za PC - 5.5!! Gameplay za konzole - 8.5, za PC - 6.0!!
Ispada da to nije ista igra. Ili možda ono, o ukusima se ne raspravlja (recenzije su radili dva različita recenzenta).

ma kog briga za konzolasko govno imamo Wičera a konzolasi samo mogu u čudu gledat šta je PRIČA,GRAFIKA,IGRIVOST,aposolutno sve.

Pozdrav
Ovako stavijo sam instalirati fable III pokrenem instalaciju on pokrene windows configures fable III i stane mi niti naprijed niti nazat
Sta da napravim ??
Hvala !!

To je ključna stvar.

a dugo skicam taj Fable 3 jer sam stvarno uzivao u Fable (na PCu).. jednostavan i zabavan gameplay, dobar humor.. prava popcorn igra.. nadao sam se istome od F3

Pozdrav
Ovako stavijo sam instalirati fable III pokrenem instalaciju on pokrene windows configures fable III i stane mi niti naprijed niti nazat
Sta da napravim ??
Hvala !!
Sorry, nemam rjesenje za tvoj problem, nego je ista stvar i kod mene, doduse, nisam probo instalirat na svojem kompu jos, al sam probo na slicno ko moj, samo je graficka 8500GT....Ono WTF ?? Probo sam sa dvije verzije igre i nista, update, bez njega, cr*ck, vise njih (znam da je samo jedan, al ono, mozda je ipak po necemu drukciji) . Ne znam kaj bi vise probo

Pozdrav
Sta da napravim ??
Hvala !!
Sorry, nemam rjesenje za tvoj problem, nego je ista stvar i kod mene, doduse, nisam probo instalirat na svojem kompu jos, al sam probo na slicno ko moj, samo je graficka 8500GT....Ono WTF ?? Probo sam sa dvije verzije igre i nista, update, bez njega, cr*ck, vise njih (znam da je samo jedan, al ono, mozda je ipak po necemu drukciji) . Ne znam kaj bi vise probo
Evo ga, ja sam rjesio sebi problem, nadam se da ce ovo pomoci i drugima . Znaci, instalirate prvo Games for Windows aplikaciju (skinete ju s neta) , zatim instalirate igru, nakon toga, patch, pa crack (ili mali programcic, koji sam napravi oboje, to je vec neko napravio takoder) . I sada onaj bitan dio, znaci ne pokrecete igru sa ikone na desktopu, niti exe datoteku u folderu gdje je igra instalirana, takoder ce vam javljati gresku ako pokusate pokrenuti "FableLauncher" . Treba pokrenuti datoteku "F3Secu" i igra bi se trebala pokrenuti....Eto, tako sam ja rjesio svoj problem.
LP
Pozz

Ja sam sve napravio i radi, al kad uđem u igru ne mogu otvoriti meni i dok se učitava ona slika mi treperi, instalirao sam nove drivere za graficku, i direct x....graficka mi je ati 4770 HD 512, trebalo bi šljakat!

Jedinicu na PC-u sam ishalao do bola, nadam se da je trojka barem približne kvalitete.

evo ja sad instaliram i ako je svaki game portal dao malu ocjenu vrijedi probati :D

Možda malo mišljenja onih koji su igrali?
Zakaj pc verzija u odnsou na konzole ima male ocjene?
Fable 3 na konzolama je izvrsna igra( barem po ocjenama:)).

aaaaa....kada i gdje će tačno fable 3 doći na police?? (ako)

Loš port sa konzola, meni na mojoj konfi varira od 14-31 FPS, a to je crap!!

Loš port sa konzola, meni na mojoj konfi varira od 14-31 FPS, a to je crap!!
isto su tak zasrali sa dragon age 2 za ove kaj koriste nvidiu lik na gtx 580 ima 10 fps ma uzas

Meni isto uzasno steka, bem ti integriranu grafu!!!

ja nemam nikakvih problema :S nista ne steka a sve mi je skoro na very high osim 2 postavke sto su na high :D a grafulja je geforce 9800gt 512 mb

Probao... Maknuo sa diska nakon 15 minuta, ništa od kupnje... Za moj ukus loše. A sve blješti od blura da je to prestrašno..........

kakvi su vaši dojmovi jeli se isplati igrati?
System requirements:
The minimum requirements are:
The recommended system requirements are:
LINK