alscaul pon 9.5.2011 20:36
crystal6 kaže...
hari85 kaže...

Cek treba li kupit neku igru od blizzarda sa battle .net acc 

Da, no mislim da može proći da pod igru staviš WoW trial od 10 dana.

samo aktivni accounti sa barem jednom igrom.... i ako imaš diablo 2 gore imaš malo veču prednost

gringo88 pet 13.5.2011 16:53

Vidio jučer. Follower sistem mi se čini ok, nema tu puno mudrolije. Sviđa mi se što i oni imaju svoj skill tree. Nemaju armor slotove na traileru, što mi se sviđa jer mi je u D2 njihovo opremanje bila tlaka. Priča se da bi trebali biti SP only. Kako god bilo, koristiti ću ih ukoliko se bude moglo u MP, ako ne nema veze indiferentan sam prema njima. Više me je video razveselio jer napokon imamo neki novi gameplay klip, kakav god on bio :). Također templarov armor jako vuče na WOW paladin stil (meni osobno ne smeta).

Iz klipa je također vidljivo da su boje malo smanjili, te je sve nekako tamnije. Jedva čekam igru, ali nema se tu baš puno što pričati kad je davnih dana najavljena, bete još uvijek nema na vidiku a informacije daju na kapaljku. Znam da grafa nije najbitnija u Blizzovim igrama, tu su lijepi art stil i igrivost, ali svejedno nisam oduševljen s njom u zadnje vrijeme. Nekako mi je to sve bolje izgledalo na onom prvom velikom announcement gameplay videu.

Dado_ZG78 pet 24.6.2011 22:13
gringo88 kaže...

Znam da grafa nije najbitnija u Blizzovim igrama, tu su lijepi art stil i igrivost, ali svejedno nisam oduševljen s njom u zadnje vrijeme. Nekako mi je to sve bolje izgledalo na onom prvom velikom announcement gameplay videu.

Hahahaha.. upravo o tome sam pričao još prije 'x' mjeseci.. dok oni izbace igru ta grafika (koja je u vrijeme prvog predstavljanja još i bila solidna) će već biti poprilično 'ofucana' čini mi se.. 

D3ViL uto 9.8.2011 23:39
thuglife kaže...

Evo pregled svih pet igriviš klasa, ako kojim slučajem igra ipak ispadne dobra.

Enjoy

Ma gdje ce ispast losa koliko su samo vremena potrosili na balansiranje, bar Blizz ima novca da napravi savrsenu igru {#}

Nos sri 10.8.2011 14:20

Mislim da je nemoguće da Blizzard izbaci bilo sto osim proizvoda koji ce stvarat ovisnost i uz to privući milijune igrača. Tu dolazi i aukcijska kuca koja je zaintrigirala mnoge koji se pitaju: 'Moze li se zaradit igranjem?'