Crysis 2

za multyplayer će trebat još uvijek snažna gtx 260,to su preveliki zahtjevi...neće im nitko kupit igru,jer multy prodaje igru kao šta je slučaj za black ops
znači onaj moj izvor za minimalne detalje je u pravu,za maksimalne detalje u SP modu neće bit dovoljna ni gtx 580...vjerojatno za entuzijast postavke i ugodno igranje treba hd 6990

Odličan mi je ovaj sistem u igri kad trebas pokupit dogtag kako bi ti se kill pribrojio u killstreak-bitch slap svim kamperčićima

za multyplayer će trebat još uvijek snažna gtx 260,to su preveliki zahtjevi...neće im nitko kupit igru,jer multy prodaje igru kao šta je slučaj za black ops
znači onaj moj izvor za minimalne detalje je u pravu,za maksimalne detalje u SP modu neće bit dovoljna ni gtx 580...vjerojatno za entuzijast postavke i ugodno igranje treba hd 6990
Ne pratim te baš, kakva je razlika između multiplayera i singleplayera??? Nije to moh da je svaka komponenta na drugom engineu pa ima drugačije zahtjeve. Ako nešto vrti na high u singleplayeru vrtiti će i u multiplayeru. Zapravo za multiplayer su zahtjevi veći, pogotovo kada je više igraća i slično i prije doge do framedropa nego u singleplayeru jer ima manje akcije. A ako gtx260 pere na fullHD na high settings, onda će moja klokana 9800gt sigurno rasturati high na 1280x1024 rezi u solidnim framima...
A tko oće sve na max taj će trebati i poštenu grafiku, i ne vidim problem, a mi ostali isključimo AA i staviš na medium high i imati ćeš lijepu grafiku na mašinama starim 2-3 godine...

ma treba cekat costum sumske mape :)
hebes grad

Pa ja sam crysis wars 80% vremena igrao na custom mapa, fantastične mape ljudi znaju napraviti. Najdraža mi bila jedna di je bilo neko selo, i u njemu je bio disko. I onda kada uđeš unutra dere muzika, lightshow, maglica, i još ameri i koreanci se tamane unutra, izgledalo je kao u filmovima

Pa ja sam crysis wars 80% vremena igrao na custom mapa, fantastične mape ljudi znaju napraviti. Najdraža mi bila jedna di je bilo neko selo, i u njemu je bio disko. I onda kada uđeš unutra dere muzika, lightshow, maglica, i još ameri i koreanci se tamane unutra, izgledalo je kao u filmovima
Ovakav disko? http://www.youtube.com/watch?v=jRyX1tC2OS0

Moćno......

Mislim da je u ovaj spot uloženo više budžeta i vremena nego u original

Mislim da je u ovaj spot uloženo više budžeta i vremena nego u original
Ahahahaha kako lošeeee

Ahahahaha kako lošeeee
Ti možeš bolje ili?

Hehehe Rick Rolled u crysisu.
Tko zna šta bi bilo da rick ima nano suit.
Jedva čekam igru, nadam se bar nekakvom mediumu na 1440x900.

ja cu bit presretan ako cu moc na medium..al sumnjam..se znaju zahtjevi..

ja cu bit presretan ako cu moc na medium..al sumnjam..se znaju zahtjevi..
minimum
core 2 duo 2,4ghz
2gb
8600 nvidia...
dakle,po optimiziranju Cry Engine-a 3,ne bi trebalo biti bitnij zahtijevnije nego za Crysis..dakle većina današnjih će moći vrtjeti na nižim rezolucijama uz prilično dobre detalje...
link dam sura,sada odoh spavati...

Pa tako nešto, samo je bio dosta manji prostor i puno više lightshowa i lasera i svega, i vrlo glasna techno muzika, pa se unutra jako teško čulo zujanje ako je netko nevidljiv a ako si imao prigušivać ne bi te čuo mu iza uha pucaš heh.
Ali lud video xD

Ahahahaha kako lošeeee
Ti možeš bolje ili?
Mislio sam u pozitivnome smislu.

Jučer sam se javio s telefona iz kreveta pa evo da danas napišem nešto više.
Odmah da se ogradim, igra je dobra, ali ja osobno imam nekoliko zamjerki. Više zbog toga što sam razmažen nego što su to ozbiljne boljke ove igre, jer kao što sam uvijek naglašavao - svatko ima svoj ukus.
Krenut ću od same igrivosti koja je super dobra, međutim ne ono što sam očekivao, na neki način. Nebih rekao da se puno promijenila od Crysis Warsa, ali sve mi to djeluje puno arkadnije nego što bi trebalo biti. Ono što bode u oči uski su prolazi i zatvorenost, zapravo ono što Crysis nije. Mapu "Skyline" ili kakoveć bi opisao kao bilo koju mapu u COD serijalu, cirkularna mapa sa nekoliko prolaza po sredini. Da može se tu taktizirati ali opet nije to izraženo na nekoj visokoj razini. Ovo me, iako sam se jako zabavio igrajući, pomalo iznenadilo i razočaralo. Očekivao sam veći, otvoreniji prostor. Ovo je demo to kužim, puna će igra imati više sadržaja, al nekako mi se čini da je džungla bila puno bolji izbor (u prvom Crysisu) jer je otvorenija i to je napravilo Crysis onim što jest.
Druga stvar, koja me zbilja jako dira, je razina destrukcije koja je manja nego u prvom Crysisu. Doduše kužim da je tamo glavninu stvari činilo drveće i drvene kolibe, ali mogao si gotovo sve pokositi. Danas, u doba Bad Companyja u kojem nisi siguran iza nikakvog zida, da se ne može srušiti staklenik ili nekakav improvizirani metalni mostić to ne mogu progutati. Destrukcija 0 bodova, što mi je u današnje vrijeme totalni turn-off.
Nano suit je izveden dobro i balansiran. Defaultni mod je strenght+speed. Energiju trošite trčanjem, skakanjem i mele udarcima, a hodanjem i stajanjem ona se puni. Uz taj postoje 3 moda; max. armor, cloak i onaj sa termo visionom. Svaki ima svoje prednosti i mane što mi se sviđa.
Zanimljiva situacija, hodam sa termo visionom prema stakleniku, roknem lika unutra i od jednom netko šilji po meni s leđa, pobjegnem unutra i zbuksam se između bilja pod cloakom, frajer izbezumljeno uđe i ja bum mele u pi*ku. :)
Sve u svemu dobro, pogotovo kad se naučite koristiti ga u ispravnom trenutku.
Grafika, eh... grafika...
Nije ono što su najavljivali, na kraju nije ni ono što je bilo na videima. Nije loša al sam definitivno viđao i bolje, baš na konzolama. S druge strane, siguran sam da će na PC biti bombon tako da oni koji pate na grafiku ne moraju očajavati.
Na kraju zaključak, kupit ću Crysis, ali ne zbog multiplayera niti očekujem da ću ga puno igrati. Ne sviđa mi se pomalo arkadni pristup sa malim, cirkularnim mapama. Kupit ću ga zbog SP-a, na PC, kad malo padne cijena.
A dok god je demoa, naravno da ću to šiljiti. :)
Danny ali kad skidas demo pise closed beta tako da mozda nije finalni produkt :) mozda bude bolja grafika kad izadje.

Hoce li igra biti na steamu?

Sumnjam, sve zapravo može bit bolje osim grafike, ona je takva kakva jest.
Meni to ne smeta da se razumijemo, ne patim na grafiku.

Mi pričamo o grafici na pc-u ne konzolama Sigurno će na pc-u grafika biti bolja nego na konzolama, ipak je to crytek
A moraju i nama pc-ašima dati nešto više od konzola. Vi ste dobili closed betu i demo, mi dobivamo bolju grafiku

Koliko su obećavali bolje da ne razočaraju jer će gadno pljusnuti.

Svi pi*deki koji ste mi htjeli iščupati grkljan jer rokam demo, ne očajavajte.
Barba Danny se zaletio do Cryteka, popričao sa Yerliom i uredio PC demo.

Svi pi*deki koji ste mi htjeli iščupati grkljan jer rokam demo, ne očajavajte.
Barba Danny se zaletio do Cryteka, popričao sa Yerliom i uredio PC demo.
Svaka čast,imaš moj dog tag ;)

Glasajte svojim novčekima pa možda vidimo i Crysis 3.
http://www.bug.hr/master/vijesti/crysis-3-planu/106425.aspx

Kada si stigao otici u njemacku pored silnog deranja demoa? :P
Ali glavno da su oni culi nase zelje i da ce nam izbaciti demo, jedino je zasada ekipa na ps3 izvisila xD

Ma zvao sam Yerlia i on je poslao privatni avion po mene. Pa smo bili na večeri i tak, dogovorili demo.

A fino, ja sam yerlia pozvao na ljeto dolazi u hrvatsku da raspravimo u vezi crysisa 3, vec mije rekao da ce 100% biti, samo nesmiju to medijima jos reći ;)

Reko mi je da ti to samo laže jer da ga previše gnjaviš.

Khm rekao bi da ti lazes :P Daj ufotkaj majicu koji ti je dao na poklon, uvijek svima da majicu od crysisa, meni je dao pred dvije godine kada smo se zadnji put vidjeli :D

Možda bude koja misija u central park-u.
Pa da vidimo to zelenilo...