PC igre

Counter Strike : Source

AA-d00d uto 9.3.2010 23:23
Jocker15 kaže...

e jel zna neko od vas gdje kupit steam za css? 

Steam je besplatan, skines ga sa www.steampowered.com stranice, a ako si mislio gdje ima za kupiti CS:S to takodjer imas na toj stranici

Dodinho uto 25.5.2010 18:39
kajmak kaže...

Oprostite sto sam necromancer no imam vaznu obavijest!

CS:S beta je vani i pomocu ovoga je mozete skinuti prek Steam-a:

steam://install/260

I to je to! Jos nisam probao samu igru, tek mi se skida no trebalo bi podrzavati achievementse npr. kao TF2.

EDIT: Popunjeno!

Stavio sam skidat, jedva čekam.

EDIT: Popunjeno :(

@fico_1504: Mislim da se ne može nigdje skinuti beta za nonsteam CSS jer se beta skida samo sa Steam servera.

AA-d00d pon 7.6.2010 00:30
nixass kaže...

može neko malo više pojasniti kaj ta beta predstavlja? Osmijeh

testiranje novih fičr-a :D

inace se veselim konacno jednom postenom patchu ali moram priznati i da sam ocekivao i neki upgrade css-a na noviji source engine

Nemo_BJ čet 24.6.2010 20:10

Jučer mi se apdejto CSS sa novim fičerima, ali sad imam problem sa pristupima nekim serverima...
Tipa kliknem na server, load ekran se vidi 1 sec pa se vrati natrag na popis servera..
To mi se dešava na nekim domaćim serverima, dok se na neke strane spajam ok...
Na serveru vidim da ljudi igraju, ali se ne mogu connectat...
Probao sam obrisati pa ponovno downloadat i instalirati sa Steam-a i opet isto..
Help enione?

Dodinho čet 24.6.2010 21:41
Nemo_BJ kaže...
Jučer mi se apdejto CSS sa novim fičerima, ali sad imam problem sa pristupima nekim serverima...
Tipa kliknem na server, load ekran se vidi 1 sec pa se vrati natrag na popis servera..
Probao sam obrisati pa ponovno downloadat i instalirati sa Steam-a i opet isto..
Help enione?

Mislim da je to zbog toga što je dosta naših servera crackirano, ni meni se neće spojiti na Shabane dok na BIH Bosna server hoće.

Nemo_BJ pet 25.6.2010 09:32
Dodinho kaže...
Nemo_BJ kaže...
Help enione?

Mislim da je to zbog toga što je dosta naših servera crackirano, ni meni se neće spojiti na Shabane dok na BIH Bosna server hoće.

Da, bit će zbog toga.. Ni ja se ne mogu spojiti na Shabane, Ludnicu..

Valjda će se riješiti...

dokly pet 25.6.2010 22:33

ja imam problema nemogu se konektat... a i malo servera mi promadje... nekih 30-ak.. ako i uspijem upast samo stoji ekran i nemogu nis.. napise error in connection.. lol.. sve sruge igre mi rade ok online.. samo css jebhe

AA-d00d pet 25.6.2010 23:10
dokly kaže...

ja imam problema nemogu se konektat... a i malo servera mi promadje... nekih 30-ak.. ako i uspijem upast samo stoji ekran i nemogu nis.. napise error in connection.. lol.. sve sruge igre mi rade ok online.. samo css jebhe

jesi probao reinstalirati? meni nekad nadje dosta a nekad malo servera (latency <100, Europe, is not pw protected, anti-cheat secure), kako kad