BUG Online Game Server - BF3

Koji je ovo užas igrati sa FF On pa to je neviđeno. Čovječe više su me ubili moji nego protivnici! Na Caspian border lik dođe sa tenkom gore na Hiltop i počne pucati po onim zgradama tamo i pola na pobije...užas!

Red čekanja za ulazak u server? Gdje je?

Ne radi kako treba pa nije uključen.

Ako se cilja na repliku BC2 servera (njegovog stila igre, taktika i atmosfere), onda moram primjetiti da će ovdje vrlo vjerojatno ispasti da
je na je na pojedinim mapama FF veće zlo nego dobro. Mislim da će se događati situacije da će ljudi više paziti na to da ne pogode
svog suigrača nego da gađaju protivnike, pogotovo u skučenim mapama/choke point-ovima.
A kad se dogodi a neminovno je, da jedan RPG usred kaosa odleti slučajno u hrpu domaćih ili da nekog nepažljivog tuljana
zgazite tenkom u rikverc, zalutala granata... onda kad izletite sa servera usred odlične (odsad i duže koliko vidim) partije, bit će vam veselo.
Načelno sam za FF ali mislim da ga prvo treba u praksi isprobati a onda reći definitivno da ili ne.
Naravno, vlasnik servera ima zadjnju u svemu navedenom ali kako je i sam rekao da bi server trebao biti prilagođen prosječnom BUG-ovcu,
hajmo prvo vidjeti da li je zaista tako.
Mislim da je bitno da je FF on, a taj koji izleti brzo ce nauciti paziti. I bas kada se mora paziti , dolazi do izrazaja timska igra! Tek onda mozes taktizirati, a ne ovako samo rokaj. Sto se tice zalutalog rpg-a itd... Premalo stete radi rpg, da bi mogao killati dovoljna broj ljudi da taj netko izleti, ali ako mu se "slucajno" zaleti nekoliko puta, onda svakako da treba biti kickan.
Ja vjerujem da ce ovo dati potrebnu dubinu ovoj igrici, i nece biti samo sprejanja rpgovima, granatam i mortarima (bar ne zadugo).

Koji je ovo užas igrati sa FF On pa to je neviđeno. Čovječe više su me ubili moji nego protivnici! Na Caspian border lik dođe sa tenkom gore na Hiltop i počne pucati po onim zgradama tamo i pola na pobije...užas!
Pa to i treba biti tako, a ne samo rokati sa tenkom po zgradi i ubijati protivnike dok vi setate po tim istim prostorijama, i lagano ispijate kavu.
Treba se nauciti igrati, ja vjerujem da ce biti problema prvih tjedan dana, ali nakon toga ce se poceti paziti, i igra ce postatiti puno zanimljivija.

Mislim da je bitno da je FF on, a taj koji izleti brzo ce nauciti paziti. I bas kada se mora paziti , dolazi do izrazaja timska igra! Tek onda mozes taktizirati, a ne ovako samo rokaj. Sto se tice zalutalog rpg-a itd... Premalo stete radi rpg, da bi mogao killati dovoljna broj ljudi da taj netko izleti, ali ako mu se "slucajno" zaleti nekoliko puta, onda svakako da treba biti kickan.
Ja vjerujem da ce ovo dati potrebnu dubinu ovoj igrici, i nece biti samo sprejanja rpgovima, granatam i mortarima (bar ne zadugo).
I sad pazi situaciju... dereš po nekom liku i ispred tebe iskoči tvoja budala i ti njega ubiješ. Tko dobije team kill, tj kome piše upozorenje? Tebi, ne njemu koji je ispred tebe iskočio. I takvi padobranci neće to nikada naučiti da ne ulaze u liniju vatre ispred tebe, a ti ćeš svaki puta popušiti team kill. Ok je to na većim mapama, ali recimo na Seine Crossing to je smrt, tamo ne znaš tko pije a tko plaća...
Svi bi realno, a recimo se*ete po HC-u. Ako ćete realno, stavite onda HC i to je to. Po meni ili HC sa FF on ako ćemo realno, ili Normal sa FF off. Ja sam za Normal.

Uzaludno vam je raspravljanje, odluka ostaje.

meni je ovo sa FF on super stvar... puno bolje se igra.. puno manje mortar spama i rpg spama i granade spama.... jucer sam po navici na onoj mapi sa tunelom bacio bombu u hodnik i ubio dadu i jbg nisam to vise ponovio, a na sienna crosing sam izletio wizardu ispred nisana taman kad je pucao i normalno ubio me ali sam se ja njemu izvinio jer je moja greska bila... uglavnom malo vise pazite kako igrate i mecevi ce nam biti kvalitetniji, a samim tim i zanimljiviji...

prekjucer mapa sienne crossing: jedan tenk i hrpa injezera oko njega koji ga propravljaju. opalio rpg naslijepo jer nisam nis vidio od dima a znao sam di je i BOOOM multi kill!! 5-6 sam ih stisnuo u jednom sutu. tenk je ostao ziv :)
toooo!!! i mene zivcira kad me neki tuljan ubije ili sama ta cinjenica da nemogu opi7dit raketu u onaj uskli prolaz u tunelu, ili na grand bazzar na alley zastavi itd itd.
treba pazit i rpg koristit samo za vozila...
foken editor

I sad pazi situaciju... dereš po nekom liku i ispred tebe iskoči tvoja budala i ti njega ubiješ. Tko dobije team kill, tj kome piše upozorenje? Tebi, ne njemu koji je ispred tebe iskočio. I takvi padobranci neće to nikada naučiti da ne ulaze u liniju vatre ispred tebe, a ti ćeš svaki puta popušiti team kill. Ok je to na većim mapama, ali recimo na Seine Crossing to je smrt, tamo ne znaš tko pije a tko plaća...
Svi bi realno, a recimo se*ete po HC-u. Ako ćete realno, stavite onda HC i to je to. Po meni ili HC sa FF on ako ćemo realno, ili Normal sa FF off. Ja sam za Normal.
Pa vjeruj mi da ce i on nauciti da ne trci okolo, em sto mu se broji kill, uz to jos mora cekati i spawn. A HC nije normalan je totalno izbacuje body armor koji vojnici nose, ako te sniper pogodi u petu , odmah si mrtav.

prekjucer mapa sienne crossing: jedan tenk i hrpa injezera oko njega koji ga propravljaju. opalio rpg naslijepo jer nisam nis vidio od dima a znao sam di je i BOOOM multi kill!! 5-6 sam ih stisnuo u jednom sutu. tenk je ostao ziv :)
Ili su imali malo healtha ili je bio negdje c4 koji ih je dodatno ostetio. Jer nebrojeno puta mi se desilo da dobijem rpg pod noge i prezivim. Ili netko kraj mene ga popije u bulju a ja prezivim, ali isto sam znao ispucati u druge, i dobijem samo kill assist. A sa tenkom da ne pricam, izbijem mu lijevo jaje i on svejedno ziv. Djecu nece imati, ali trci okolo i sije smrt.

Friendly Fire je super, Danny, nemoj to mijenjat.
Bilo bi divno da ono kad te netko ubije, da ti samo prikaze ime i dogtag na brzinu, ne da se mora cekat nepotrebno i piljit u svoj les... tih 10 sec bi moglo biti iskoristeno za mijenjanje oruzja, perkova, etc. No to valjda nije do servera, nego do DICEa...

Znao sam da će usprkos svemu na kraju bit tako. ja osobno mogu ovako ili onako no kao što je to bilo i sa bc2 serverom , sa vremenom će baš zbog FF-on server bit prazniji..
Na kraju bude ostalo max 10 igrača sa ovog foruma i to teško istovremeno.
Uglavnom kad mi dopi*di da me moji kolju ima tisuće drugih servera uostalom i naš klanski server.

Pa to i treba biti tako, a ne samo rokati sa tenkom po zgradi i ubijati protivnike dok vi setate po tim istim prostorijama, i lagano ispijate kavu.
Treba se nauciti igrati, ja vjerujem da ce biti problema prvih tjedan dana, ali nakon toga ce se poceti paziti, i igra ce postatiti puno zanimljivija.
U potpunosti se slažem s tobom! I ja sam za FF da je ON! Samo ne mogu vjerovati kakvih čoravih ljudi ima. I onda kad te ubije samo u chatu napiše sorry i pičimo dalje!
Evo jučer. Damavand Peak mapa. Ja na B zastavici hvatam neki helić stingerom i odjedanput s lijeve strane me netko ubija. Ja ono WTF znam da ne može biti nitko od neprijatelja ali se ipak sakrivam iza kontejnera ne lik iz tima ne odustaje nego me vija i isprazni cijeli šaržer u mene. Ono gledam i ne vjerujem...I onda u chatu naravno "sry"!

hehe jucer smo bas igrali tu mapu i bilo je predobro... kuky me helijem prebacio na protivnicku prvu tacku i tu sam postavio mobile spawn point i snajperom ih skidao ko kokoske dok su isli prema ulazu u tunel plus sto sam stalno mijenjao lokaciju i ponovo postavljao spawn point kad ga nadju i uniste... nisu me uspjeli pronaci ni ubiti do kraja partije...i pobijedili smo sa finom razlikom :)

Evo zadnji put, ovdje raspravljajte isključivo o problemima i pitanjima vezanim uz BUG Online Game Server. Za raspravu o tome kako vam je bilo jučer s FF-om uključenim na ovoj ili onoj mapi, o tome gdje ćete igrati, o tome kakvo je vrijeme vani koristite odgovarajuće teme - ne ovu.
Thx.

Ne, poslat će ti Kraš slatki paket kao ispriku.
FF = ON = super :)

Koje je ime platoona ili link

Zake se nebre dojti v platun?

Zake se nebre dojti v platun?
Zato jer je popunjen :P
Max je 100 ljudi, tj. članova.

Danny founder, a..koja je to p*čka, neka ukine limit!
šalim se, znam da to nije u njegovoj moći

Kako bi volio vidjeti da se BUG server vrti sa 1000 ticketa i na RUSH/Conquest.....

Jel ima nade da će se moć stavit više od 100 igrača u jedan Platoon?

Ako spamate po Battlelog forumu možda. Trebalo bi ih ugnjavit za to.

Ako spamate po Battlelog forumu možda. Trebalo bi ih ugnjavit za to.
Krećemo s poslom.

Čudno, siguran sam da sam vidio platoone sa preko 100 članova. Mislim da je prvi koji se zove DICE ako se ne varam i da je imao preko 300 članova dok sam gledao.

Čudno, siguran sam da sam vidio platoone sa preko 100 članova. Mislim da je prvi koji se zove DICE ako se ne varam i da je imao preko 300 članova dok sam gledao.
Fanova, ne članova.

Samo podsjetnik (još jednom). Ukoliko vam je dosadno igrati solo, svratite na BUG Online Mumble Server i popričajte s ekipom, surađujte, itd.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx

Fanova, ne članova.
Rimuje se pa se zbunio
A kad se dogodi a neminovno je, da jedan RPG usred kaosa odleti slučajno u hrpu domaćih ili da nekog nepažljivog tuljana
zgazite tenkom u rikverc, zalutala granata... onda kad izletite sa servera usred odlične (odsad i duže koliko vidim) partije, bit će vam veselo.
Da, moglo bi gadno biti, vidjet cemo :)
Btw, nije valjda, da kad se ukljuci Frendly Fire, da mine djeluju i na prijateljska vozila??
I kako to da je iskljucen Kill cam?
Ljudi su to trazili? Zasto? Cisto informaticno, ne vidim lose strane.
A jedina dobra koju vidim je da se malo lakse pronadju kamperi na vrhu brda udaljenom 400-600 metara :)