Borderlands

Malo zanimljivih informacija za PC igrače:
http://www.destructoid.com/borderlands-will-release-on-steam-have-extra-features-150208.phtml

Evo i zahtjeva:
Procesor: 2.4 Ghz ili bolji
Radna memorija: 1GB RAM (2GB za Vistu)
Grafička kartica: 256mb VRAM (Nvidia 8xxx serija, Ati 8xx serija)
Tvrdi disk: 8 GB slobodnog mjesta

Jel se meni cini ili to jako lici na Fallout 3?

Izašao na nama jako poznato mjesto by RELOADED

30.10. izlazi u eu

Sutra? Mamicu im game-ovsku, kada sam napravio preorder pisalo je da je release day 23.10. da bi cca 22. dobio mail da je odgodjeno do 30.10. :P
Igru sam vec probao na xbox-u i dosta je zabavna, samo se bojim da ce na PC-u biti prejednostavna zbog lakseg nisanjenja.

Izašao na nama jako poznato mjesto by RELOADED

Ima ga na Partisu, ali skida sporo 100 - 250 kbps.

Evo i zahtjeva:
nije bas zahtjevna

Zanimljivo, izgleda da igra nema CDkey. To me bas ne veseli, znaci da ce sa legalnim vlasnicima moci igrati i ilegalni? Mislim, OK za LAN, ali na netu... Sa druge strane, bas sam se probao spojiti sa "free" verzijom i nije proslo, mozda ipak ima nekog vraga. I bolje im je, inace otkazujem preorder :P.

Zanimljivo, izgleda da igra nema CDkey. To me bas ne veseli, znaci da ce sa legalnim vlasnicima moci igrati i ilegalni? Mislim, OK za LAN, ali na netu... Sa druge strane, bas sam se probao spojiti sa "free" verzijom i nije proslo, mozda ipak ima nekog vraga. I bolje im je, inace otkazujem preorder :P.
sad sam vidio dosla verzija razor1911 i vele da radi online sa nekakvim mjenjanjima exe-a ...neznam nisam probo al pise da radi

Radi i reloaded, upisivao sam email umjesto ID-a. Mogu reci da sam prilicno pissed off. Zasto da onda pljunem pare za origigi ako i ovaj radi online bez bada.

Radi i reloaded, upisivao sam email umjesto ID-a. Mogu reci da sam prilicno pissed off. Zasto da onda pljunem pare za origigi ako i ovaj radi online bez bada.
aj haj izgleda da cu se naigrat
btw reci kakav je mp kakvi modovi igre itd.. ima li co-op

Nisam jos probao, samo sam vidio da li ce me ulogirati u sustav. Koliko znam jedino sto ima od multiplayera je coop. Ako si ikada igrao Diablo 2 multiplayer onda znas kakav je sistem. Upravo takav, identican.

Evo i zahtjeva:
nije bas zahtjevna
na nekoj stranici pišu da trebaju iz 9xxx serije grafe...

sad sam doznao zasto se nemoze hostati na operation flashpoint 2 ista stvar i ovjde samo sto tu znam kako rjesiti
znaci da bi mogli hostat mutiplay morate otvorit portove
To host an online game, the following ports need to be opened / pushed to the host's internal IP address:
7777 (TCP/UDP)
28900 (TCP)
27900 (UDP)
28910 (TCP)

Evo igram igru i dobra je za sad.
Ja po ovim videima nisam ni skužio da ima cartoon grafiku.
Nego ovo gore spomenuto lako nišanjenje, kakvo lako nišanjenje?
Uglavnom puca se kao u bilo kojem drugom fps-u, samo što headshot ne ubija iz prve u dosta situacija, al ipak je ovo spoj FPS-a i RPG-a.

Evo igram igru i dobra je za sad.
Ja po ovim videima nisam ni skužio da ima cartoon grafiku.
Nego ovo gore spomenuto lako nišanjenje, kakvo lako nišanjenje?
Uglavnom puca se kao u bilo kojem drugom fps-u, samo što headshot ne ubija iz prve u dosta situacija, al ipak je ovo spoj FPS-a i RPG-a.
meni je igra jaako dobra uzo sam snipera sad sam lvl 10 i nemam primjedbi
dobra zamjena za fallout 3 .hs ne ubija uvjek ali daje crittical hit

i ja malo odigrao borderlands i jako mi je dobra.
imam jednu prmjedbu,ne losu nego humoristicnu
Kreatori ko da su krali imena sa naseg foruma tako npr onaj pistljcic se zove Hyperion a
onaj jedan lik Zed kao General Zed.
Idem dalje igrat mozda jos pronadem slicna imena hahaha

Kreatori ko da su krali imena sa naseg foruma tako npr onaj pistljcic se zove Hyperion a
Možda pronađeš i jednog Armora kak skakuta okolo i bori se s ludim pesekima

Možda pronađeš i jednog Armora kak skakuta okolo i bori se s ludim pesekima
A možda i big_guy uleti

e
meni se na kompu pod Moj PC ruši igra svakih 15 minuta
sve je u kompu up to date
help

e
meni se na kompu pod Moj PC ruši igra svakih 15 minuta
sve je u kompu up to date
help
ja nemogu vidit tvoje specifikacije kompa jer mi 2 minute pise "ucitavanje"a kad idem gledati bilo ciji PC u pol sekunde ga otvori

AMD Athlonx2 7750 BE
4gb ram crucial 800mhz
xfx radeon hd4850
tagan superrock 400w

jer se tako svaka igra rusi?
vidim da u zadnje vrijeme imas problema sa Team Fortressom pa sad i sa ovime.
moguce da ti je napajanje preslabo.
ja imao od 400 w jedno napajanje a imam slicnu konfu kao ti i oslo napajanje.
jednostavno je bilo preslabo.
sad imam 600 w raptoxx i miran sam.

napajanje je i više nego dovoljno
s TF nemam nikakvih problema
imao sam problema s Insurgency i ostalim HL2 modovima, al to je bilo do softvera, ne do hardvera (steam sranja)
ovo je nekaj drugo, to mi se događa samo u nekim "nvidia its meant to be played" igrama koliko sam skužio

napajanje je i više nego dovoljno
s TF nemam nikakvih problema
imao sam problema s Insurgency i ostalim HL2 modovima, al to je bilo do softvera, ne do hardvera (steam sranja)
ovo je nekaj drugo, to mi se događa samo u nekim "nvidia its meant to be played" igrama koliko sam skužio
stvarno onda nebih znao.ja igram vec 1h 30 min ovu igru u komadu i nemam problema.
probaj e-mailom kontaktirati taj tim sto ju je radio pa vjerojatno ces naci rjesenje

gledam ti pc i vidim da imaš nvidiu
našao sam po netu masu ljudi koji imaju istih problema ALI samo s ATI grafičkom...
lol
gt300 come come

gledam ti pc i vidim da imaš nvidiu
našao sam po netu masu ljudi koji imaju istih problema ALI samo s ATI grafičkom...
lol
gt300 come come
meni igra ide odlicno nije rusila ni nista koristim 9.11 beta drivere
Evo jednog potencijalnog hita koji je bio dosta puta odlagan,ali nam sigurno stize na jesen ove godine-Borderlands!
Razvojni studio Gearbox Software i izdavac 2k Games nam donose sf/rpg akcioni shooter koji kombinuje izvodjenje u prvom licu i nadogradjivanje lika brojnim unapredjenjima.
Genericko izmenjive situacije,kooperativne misije,inovativno naoruzanje i brojna vozila,kao i grafika nove generacije(uz modifikovani Unreal 3 engine) trebalo bi da proverenom timu obezbedi uspeh na trzistu...
Ukratko,radnja se odvija na negostoljubivoj planeti Pandora,od koje je ostalo apokalipticno okruzenje posle neuspelog experimenta velikih kompanija da je nasele.U toj situaciji,se vodi rat do istrebljenja medju prezivelim ljudskim kolonijama,a vi ste clan jedne od njih....
Igra izlazi za konzole nove generacije u septembru,a za PC mesec dana kasnije u 10.mesecu.
http://www.youtube.com/watch?v=_HhRTbQ6XkA
http://www.youtube.com/watch?v=_NqCd0oHcpI