CyberDemonVZ pon 25.7.2016 20:44
Dex.pwn kaže...

Jel mi netko može objasniti zašto služe ti herci? Koja je razlika između 30 Hz, i 60 Hz?

Meni uvijek laga, trza, net mi je 50/10

Ako ti laga svugdje, pogotovo na brzini 50/10, onda je greška negdje na potezu router kabel, Lan kartica.. Ili još gore, ak imaš WiFi.

Dex.pwn pon 25.7.2016 21:05

Ma mislio sam na lag u vidu GPU-a. Zapravo, CPU mi radi bottleneck. Al još ne vjerujem da je tolika razlika između Bf3-a(koji ne laga puno, i konstantno), i Bf4-a koji laga, trza.

Zato cijelo vrijeme igram ko komander

Du_Jo_Pro pon 25.7.2016 21:33
Dex.pwn kaže...

Ma mislio sam na lag u vidu GPU-a. Zapravo, CPU mi radi bottleneck. Al još ne vjerujem da je tolika razlika između Bf3-a(koji ne laga puno, i konstantno), i Bf4-a koji laga, trza.

Komander i je najzanimljiviji dio bf-a, večina nas ovdi komandera pegla.... KEEP ON ROCKIN

191x7 pon 25.7.2016 21:44
Dex.pwn kaže...

Igrao bi bez problema da zamjeniš taj dvojezgreni proc za neki polovni Core 2 Quad. Nije ni čudo da nemožeš igrati s samo dvije jezgre.

CyberDemonVZ pon 25.7.2016 22:26
Dex.pwn pon 25.7.2016 22:39
Volume uto 26.7.2016 15:47
Dex.pwn kaže...

Savjeti za što bolji commander score?

Preporučeno je namakanje spolovila u šalici tople vode sat do dva prije nego kreneš s igrom. Po mogućnosti u šalicu dodati nekoliko kapi ulja od lavande radi dodatnog opuštanja i povećanja koncentracije 

Dex.pwn uto 26.7.2016 16:18
Volume kaže...
Dex.pwn kaže...

Preporučeno je namakanje spolovila u šalici tople vode sat do dva prije nego kreneš s igrom. Po mogućnosti u šalicu dodati nekoliko kapi ulja od lavande radi dodatnog opuštanja i povećanja koncentracije 

Ako planiraš zajebavat, odjebi onda od mog pitanja.

TomoR uto 26.7.2016 16:36
Dex.pwn kaže...

1.  Budi u teamu koji sluša naredbe, i po mogućnosti da drugi team nema Commandera...
  2. Vidi koje zastave ti daju taktičku prednost (AC-130, Cruise Missile, skenove itd - pa probaj teamu slati naredbe da tamo napadaju)
  3. Čuvaj EMP, pogotovo ako protivnik ima Cruise Missile, jer EMP "uništava" Cruise Missile (EMP osim što kontrira protivnički sken, onemogućava u tom području i lock-on oružja)
  4. Bacaj supply drop tamo gdje je najveća gužva, da se što više ekipe može nastockat
  5. Povremeno gledaj ako protivnik flenka, pa baci sken i najbližem squadu order da proba presjeći
  6. Čekaj da Tetka vidi tvoje pitanje i da me u svemu ispravi 
Dex.pwn uto 26.7.2016 16:46
TomoR kaže...
Dex.pwn kaže...

1.  Budi u teamu koji sluša naredbe, i po mogućnosti da drugi team nema Commandera...
  2. Vidi koje zastave ti daju taktičku prednost (AC-130, Cruise Missile, skenove itd - pa probaj teamu slati naredbe da tamo napadaju)
  3. Čuvaj EMP, pogotovo ako protivnik ima Cruise Missile, jer EMP "uništava" Cruise Missile (EMP osim što kontrira protivnički sken, onemogućava u tom području i lock-on oružja)
  4. Bacaj supply drop tamo gdje je najveća gužva, da se što više ekipe može nastockat
  5. Povremeno gledaj ako protivnik flenka, pa baci sken i najbližem squadu order da proba presjeći
  6. Čekaj da Tetka vidi tvoje pitanje i da me u svemu ispravi 

Ovo prvo(prvi dio) je nemoguć.

Što je flenk?

Volume uto 26.7.2016 17:46
DečkoSMilijunPitanja kaže...
Volume kaže... 

Ako planiraš zajebavat, odjebi onda od mog pitanja.

Vidi nisi posluša moj savjet u vezi lavande kad si tako nervozan? 

Dex.pwn sri 27.7.2016 12:44

Ova Četvorka samo probleme stavara. Prvo mi zabloka kod ulaska na server, kad sam izašao, i ponovno pokušao ući(na drugi server), odmah na loadu je crashao Bf4. I ovaj Waiting for Game to Exit traje po godine.

191x7 sri 27.7.2016 13:34
Dex.pwn kaže...

Ova Četvorka samo probleme stavara. Prvo mi zabloka kod ulaska na server, kad sam izašao, i ponovno pokušao ući(na drugi server), odmah na loadu je crashao Bf4. I ovaj Waiting for Game to Exit traje po godine.

Ponavljam, igraš na prastarom dvojezgrenom procesoru.

Dex.pwn sri 27.7.2016 13:54

Samo da, zanimljivo je što je jučer normalno ulazilo, noramlno sam davao komande timu. Ušao je bez problema(okej load mape je duži).

Kakve veze sad ima dual CPU s učitavanjem, i crashom? Također i Origin zabloka pa ga preko Task Managera moram gasit.

tonik sri 27.7.2016 14:05

Ima i do dual procesora. Meni se desilo slično a imam 4 jezgreni proc. Origin i battlelog ima mušice koje i prije je imao. Desilo mi se da se blokao cjeli komp jer sam tokom loada na server radio još par stvari istovremeno, a došlo je do crash-a.  Ulazak i izlazak iiz igrice ti ima sa sinkroniziranjem sa njihovim serveroom i to nekad potraje. Na neke stvari se malo moraš naviknut. :D

Micek sri 27.7.2016 14:11
Dex.pwn kaže...

Samo da, zanimljivo je što je jučer normalno ulazilo, noramlno sam davao komande timu. Ušao je bez problema(okej load mape je duži).

Kakve veze sad ima dual CPU s učitavanjem, i crashom? Također i Origin zabloka pa ga preko Task Managera moram gasit.

Probaj sa repair game, skini (ako već nemaš) najnovije drivere grafe, napravi update punkbustera, provjeri temperature cpu-a i chipseta matične, vidi da li ti crasha i na Test Rangeu, desni klik na Properties BF4 i stavi kvačicu na Disable Origin in Game... Nabrojao sam ono čega sam se sjetio ali razloga može biti i mnogo drugih. Probaj s ovime što sam ti naveo, možda ti pomogne.

Volume sri 27.7.2016 14:36
Dex.pwn kaže...

Ma boli te k, najgore ti se sekirat... 

Dex.pwn sri 27.7.2016 14:52
Micek kaže...
Dex.pwn kaže...

Probaj sa repair game, skini (ako već nemaš) najnovije drivere grafe, napravi update punkbustera, provjeri temperature cpu-a i chipseta matične, vidi da li ti crasha i na Test Rangeu, desni klik na Properties BF4 i stavi kvačicu na Disable Origin in Game... Nabrojao sam ono čega sam se sjetio ali razloga može biti i mnogo drugih. Probaj s ovime što sam ti naveo, možda ti pomogne.

Trebat će pola godine da napravi repair...

CyberDemonVZ sri 27.7.2016 14:58
Dex.pwn kaže...

Gle, iskreno, Battlefield 4 je najvažniji komad softvera koji iko od nas ima na kompu. I sve moramo podrediti njemu. Nekad čak i obitelj i živote.

Prvo, ako nemaš love za novi komp, kupi jedan od predloženih quad coreova, najbolje onaj skuplji da bi morao čim manje overclockirat.

Onda full format, i na novo install Windowsa 10.

Ako nemaš, kupi preko Njuškala neki SSD za 100-200kn.

I instaliral samo najosnovnije drivere i BF4.

I uživaj!!