Volume sub 4.6.2016 22:18
191x7 kaže...

Aj probaj samo chkdsk c: bez /f - taj samo provjerava (ne popravlja), ali ne trazi restart.

Nakon toga, na istu foru probaj:

Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

Daj sliku toga. Pa onda:

Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

Daj sliku toga. Pa onda:

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

I onda daj sliku.

Ako to sve prođe dobro, SFC bi u idućem prijelazu trebao popraviti sve.

Ako ne uspije, ne gine reinstall Windowsa.

I svakako provjeri ovo:

http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/kako-provjeriti-disk-kojem-sumnjate-ispravnost/190794.aspx

Zanima me što ti za diskove kaže Hard Disk Sentinel.

Evo sve redom kako si napisa

Windowsi i bf4 su na istom ssd-u i sentinel za njih pokazuje 100% u performance i healthu, hd tune ne nalazi bad sektore

Ne kužim zašto misliš da je do windowsa, sinoć je sve radilo kako triba a danas jebe samo bf. Komp od sinoć do danas popodne nije upaljen tako da nije ko ima zajebati nešto oko windowsa

191x7 sub 4.6.2016 22:45

Dobro, jesi li se uopće informirao o tome što je SFC i što je DISM? Imao si vremena dok si to radio.

Kao što i sam vidiš, DISM /restorehealth ti nije popravio image tako da SFC nije ni mogao iskoristiti popravljeni image, a to da ti je oštećen i image iz kojeg SFC radi popravke vidio si putem DISM checkhealth i scanhealth.

Ukratko; SFC ti je SYSTEM FILE CHECK. Za laike poput tebe, TO TI PROVJERAVA JESU LI BITNI WINDOWS FAJLOVI ISPRAVNI.

Kod tebe SFC nađe probleme i pokuša ih ispraviti, ali ne uspije jer je ONO ODAKLE POPRAVLJA (image "iz DISM") također u banani.

Dakle, Windowsi su ti, da prostiš, u qrcu.

Volume sub 4.6.2016 22:49
191x7 kaže...

Dobro, jesi li se uopće informirao o tome što je SFC i što je DISM? Imao si vremena dok si to radio.

Kao što i sam vidiš, DISM /restorehealth ti nije popravio image tako da SFC nije ni mogao iskoristiti popravljeni image, a to da ti je oštećen i image iz kojeg SFC radi popravke vidio si putem DISM checkhealth i scanhealth.

Ukratko; SFC ti je SYSTEM FILE CHECK. Za laike poput tebe, TO TI PROVJERAVA JESU LI BITNI WINDOWS FAJLOVI ISPRAVNI.

Kod tebe SFC nađe probleme i pokuša ih ispraviti, ali ne uspije jer je ONO ODAKLE POPRAVLJA (image "iz DISM") također u banani.

a znan da triba stavit friške windowse al to mi je tlaka samo takva... zadnji put sam ih stavia kad je 8.1 izaša i samo napravia upgrade na 10

191x7 sub 4.6.2016 22:51
Volume kaže...

a znan da triba stavit friške windowse al to mi je tlaka samo takva... zadnji put sam ih stavia kad je 8.1 izaša i samo napravia upgrade na 10

Onda pokušaj natjerati DISM da ti se sredi image kako bi SFC mogao odraditi svoje.

Ikarus01 sub 4.6.2016 22:52
Volume kaže...

Evo riješeno... Izgleda da grafička nešto jebe, izvadia 970tku i ubacia 660ti i sve radi kako triba, nema dropova i u grafu samo ravna crta bez spikova

Drago mi je, sada malo pričekaj s vraćanjem 970-ice i zamijeni za 1070 kad izađe.

191x7 kaže...

Ivane gdje je problem? Treba ti biti drago da ti je prijatelj riješio problem koji ga je smetao. Ako je zamijenio karticu i sve ok u integriranom monitoru, nema se razloga sekirati i zabrinjavati. Čak i da jesu Winsi u banani bio bi u ovom slučaju samo problem u koruptiranom driveru, a iz ovog se vidi da nije.

Volume sub 4.6.2016 22:52
191x7 kaže...
Volume kaže...

Onda pokušaj natjerati DISM da ti se sredi image kako bi SFC mogao odraditi svoje.

Neka njega sad ovako, bitno da bf radi... za ostalo mi puca k kako Špelac kaze

MRSKI pon 6.6.2016 23:57

Ovo sam tek nedavno slučajno primjetio ali od tada vidim da se vrlo često ponavlja. Nije da mi je bitno ali mi nije jasan način računanja SPM. Evo jedan moj report i lika koji je igrao preko. Od početka smo igrali na serveru, na kraju sam oko 8000 bodova više od njega i na kraju on ima duplo veći SPM?  Osim toga što ne znam igrati i što sam panj i da bi trebao promjenuti pastu i defragmentirati SSD (to sam već uradio), da li ima neku drugu ideju zbog čega se to dešava?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/739929143765411200/248644921/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/739929143765411200/935583410/

Volume uto 7.6.2016 08:56
MRSKI kaže...

Ovo sam tek nedavno slučajno primjetio ali od tada vidim da se vrlo često ponavlja. Nije da mi je bitno ali mi nije jasan način računanja SPM. Evo jedan moj report i lika koji je igrao preko. Od početka smo igrali na serveru, na kraju sam oko 8000 bodova više od njega i na kraju on ima duplo veći SPM?  Osim toga što ne znam igrati i što sam panj i da bi trebao promjenuti pastu i defragmentirati SSD (to sam već uradio), da li ima neku drugu ideju zbog čega se to dešava?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/739929143765411200/248644921/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/739929143765411200/935583410/

Zbilja zanimljiva situacija, strašno nešto... Ajde napravi chdsk i sfc pa stavi sliku ode

amater_2 uto 7.6.2016 09:26
MRSKI kaže...

Užas. Oka sinoc nisam sklopio. Uradio sam što si rekao i sad je potpuno drugačije. Čak mi i erekcija duže traje. Imaš pivu od mene kad se vidimo

Ne bi se tija mišati u vaše dogovore, ali ovog voljuma još nitko iz gerijatrije nije vidio.

Pitanje je dali taj lik uopće postoji ili je neka dvojna ličnost kao slavko, duje i onaj treći (zaboravio sam ime).

CyberDemonVZ uto 7.6.2016 10:29
MRSKI kaže...

Već je bilo isto ovakvo pitanje ovdje, prije mnogo mnogo vremena. I neki igrači su napisali da poslije dosta proučavanja više ne gledaju Skill jer nema smisla.

Ovisi o broju killeva, KD-u, vremena na mapi, i ono najvažnije o prošlih nekoliko rundi!

Ak si se prošlu rundu spojio malo pred kraj i nisi nikog stigao ubiti, ili još gore "Idile time disconnect", onda ideš jako u minus. I onda prosječno odigraš ovu runu, a skill ode u plus za 20-tak!

Meni je najveća promjena u jednoj rundi bila preko 40-tak skill bodova, i to za neku bez veze rundu gdje nisam ni bio blizu prvoga...

Uglavnom, previše stvari utječe i to definitivno PREJAKO na računanje Skilla.

Trebalo bi biti da se po rundi može promjeniti za +-2, 3 pa nek onda ljudi skupljaju i pokažu tko je dobar. A ne ovako, skače po 30-tak gore dolje...

CyberDemonVZ uto 7.6.2016 10:44
TomoR kaže...

@Cyber, šta si ti zabrijao na skill, mislim da je pitanje ipak bilo o SPM-u. Studentice ti pomutile mozak?

Vidi fakat! 

A onda još odgovaram na pitanje na koje si već odgovorio!! Bravo ja!!! 

Ak već koristiš @ onda napravi to kak treba da dobijem informaciju TomoR 

Micek uto 7.6.2016 11:12

Dobro, da li sam ja jedini koji bi pekao na laganoj vatrici nekoliko dana onog koji je izmislio tu formulu za izračun skilla?

Ne bi to sve bio takav problem nego što taj skill zauzima velik dio overview stranice i kao da ti njime netko zabio trn u oko. Odeš u igru i izgubiš vezu za nekoliko trenutaka, k/d 0/0 a skill -17. Ili se boriš rukama, nogama i zubima u igri, imaš k/d vrlo dobar kao i ostalu statistiku, ali ne, skill mora biti -27.

I smeta mi to i teško mi je to zanemariti. Pokušavam to ignorirati ali ne ide. Ubije mi raspoloženje bez obzira na svu ostalu pozitivnu statistiku u igri.

CyberDemonVZ uto 7.6.2016 11:46
Micek kaže...

Dobro, da li sam ja jedini koji bi pekao na laganoj vatrici nekoliko dana onog koji je izmislio tu formulu za izračun skilla?

Ne bi to sve bio takav problem nego što taj skill zauzima velik dio overview stranice i kao da ti njime netko zabio trn u oko. Odeš u igru i izgubiš vezu za nekoliko trenutaka, k/d 0/0 a skill -17. Ili se boriš rukama, nogama i zubima u igri, imaš k/d vrlo dobar kao i ostalu statistiku, ali ne, skill mora biti -27.

I smeta mi to i teško mi je to zanemariti. Pokušavam to ignorirati ali ne ide. Ubije mi raspoloženje bez obzira na svu ostalu pozitivnu statistiku u igri.

Nisi jedini.

Sva sreća, ja sam to potpuno počeo ignorirati. Do ove moje pogreške, već mjesecima nisam pogledao svoj Skill. I čisto mi je dobro

Friday uto 7.6.2016 11:54
Micek kaže...

Ja jedno vrijeme nisam mogao karati zbog toga. To je bilo 10 najgorih minuta ikad!

Micek uto 7.6.2016 12:36
Friday kaže...

Ja jedno vrijeme nisam mogao karati zbog toga. To je bilo 10 najgorih minuta ikad!

Vidjet ćeš kad postaneš trajno impotentan poput mene. Ne pomaže više ni lapdance :(

kurt sri 8.6.2016 22:05

AP shell^

Btw ono di nema zvuka kad scout ispaljuje guided je glitch,sad je postalo popularno i svaki kreten to koristi pa cak i u competitive.Radi u svim vozilima osim u attack heliju

steve90 čet 9.6.2016 17:36

Pozdrav svima!
Zna netko kako riješiti ovaj problem? Počelo mi se to pojavljivati nakon mislim predzadnjeg GPU driver updatea.

Evo što sam sve probao:

1. Instalirao stariju verziju drivera (brisao trenutno verziju pomoću DDU iz safe mode-a)
2. Probao uključivati V-Sync i borderless mode
3. Našao na netu da AMD gaming evolved app može urzokovati smetnje, njega nemam ali u amd CCC (ili kako se već sada zove) su bili nekakvi "gaming" profili pa sam to brisao i nije pomoglo
4. Napravio još jedan svježi install drivera ali ovaj puta bez CCC

Jel ima netko još koji savjet što da napravim?
Ništa nije OC-ano, temperatura grafičke 60 °C.

P.S. ssd sam defragmentirao i promijenio termalnu pastu