Battlefield 2025

Timater pa ovo ce biti brutalno

Samo nek rade royale skroz odvojeno nevezano za ovo sve i ne troše resurse već nek bude odvojen studio i nek radi po svoje i nek izađe god dana nakon igre i nek ne rade hazard zone.

BR u BFu ce bit mrtav kao i uvijek, na to uopce ne trebaju obracat paznju.. ako tko hoce igrat br onda se zna da je pubg br1 za to

BR u BFu ce bit mrtav kao i uvijek, na to uopce ne trebaju obracat paznju.. ako tko hoce igrat br onda se zna da je pubg br1 za to
Dobro složen, prvotno s dobrim anticheatom može sigurno pružit dobru zabavu, koga već pali br setting.
Svaka čast pubg, ali warzone dominira tržištem, a smeće puno čitera i cronus usera, tako da po meni nek ne troše resurse jer tu dio kolača teško mogu uzeti.
sav fokus mora biti isključivo gameplay balans, serveri i tick rate.

Dakle igram BR gdje i koji JA hoću, a ne koji će mi nikogović xy reć da se treba igrat. Igrat ću ovaj u BFu i jednostavno se nadat da će bit čemu, ako ne bude ko ga jebe. PUBG mi se više eto ne igra, grafika/kretanje/pucanje - zastarjelo! Ako Apex ekipa radi na tome i samo na tome, ostaje valjda 80% ostalog studija za cijeli BF single/MP pa ne vidim problema. A kao što i onaj poluretard Enders kaže i samo se s tim slažem - "tko se nada failu BF BR-a tom ni nije stalo do BF-a".

[Gerijatrija] lives again?!

postoji li veća glupost na ovom svijetu od BR? - ne postoji.
nadam se da ga neće biti u novom BF-u kao ni SP-a.
za klince kojima je BR zanimljiv ima dosta izbora

Dakle igram BR gdje i koji JA hoću, a ne koji će mi nikogović xy reć da se treba igrat. Igrat ću ovaj u BFu i jednostavno se nadat da će bit čemu, ako ne bude ko ga jebe. PUBG mi se više eto ne igra, grafika/kretanje/pucanje - zastarjelo! Ako Apex ekipa radi na tome i samo na tome, ostaje valjda 80% ostalog studija za cijeli BF single/MP pa ne vidim problema. A kao što i onaj poluretard Enders kaže i samo se s tim slažem - "tko se nada failu BF BR-a tom ni nije stalo do BF-a".
Kakav mrtvi BR u BF settingu?? Nitko se ne nada failu, samo kažem da je b olje da ne troše resurse na to, jer ne smiju zajebat core experience, ono što će vratit bazu igrača.
Šta ne naprave onda samo BR, oh wait pa skoro i jesu sa BF2042 pa su onda skužili e neće to nitko igrat, e pa sad je gotovo napuni mape sa 128 igrača u konkvestu bit će ok.
Na kraju najgore mape ikad, nimalo balanisran unfun mode.
Pokazalo se koliko je bitan BR mode za bf serijal još u bfV, tak da.
tko se nada BR u bf taj ni nema veze općenito sa bf serijalom, a vjerojatno je i loš igrač, pa mu paše no skill royale setting kamperaj fest i opet svakom njegovo
zar EA nije naručuo apex 2? Možda je apex 2 zaprvao bf br 6?

postoji li veća glupost na ovom svijetu od BR? - ne postoji.
nadam se da ga neće biti u novom BF-u kao ni SP-a.
za klince kojima je BR zanimljiv ima dosta izbora
Singleplayer i BR su unutra, to je sigurno. Previše leakova je bilo da bi bili fejkovi.
Al, izgleda da ih rade odvojeni studiji, pa ne bi trebalo ni malo utjecat na sam Multiplayer.
Znači, nek rade što hoće, Ak će doprinjeti popularnosti BFa, i priljevu novih igrača (njubova) ja sam za!
A pogotovo ak će napokon biti nešto dobro i od tog BF BRa, zašto ne bi i to probao :D
Btw, za one koji su spominjali kretanje, oružje, recoil i slično, izgleda da kreće nova runda Labsa u kojem će testirati, mjenjati upravo ovo.
Pa kome se nije svidjelo, izgleda da još ima šanse da poprave.
(bilo je u jednom od mnogih videa koje sam gledao, al više ne znam koji, pa ne mogu dat izvor)

Bilo bi i vrijeme!

Bilo bi i vrijeme!
eeeeee da :D

Bilo bi i vrijeme!
Ako smo u BF3 bili Gerijatrija, šta ćemo sad biti...

Ako smo u BF3 bili Gerijatrija, šta ćemo sad biti...
Gilfijatrija

Hoće se li se skupiti ekipe starih klanova na ovom bf ako bude dobar i koliko vas aktivno prati razvoj ove igre?
ne sjećam se svih, ispravite me kako se zvaše oni šta se ne sjećam
prošlo je baš puno godina kako smo mi na xct išta igrali skupa, baš smo se razišli, kasnije sam sa mistikom i mješani skvadovi igrali cod malo cdl...
ali sigursan sam da će se formirati novi, ali i vratiti stari jaki klanovi, pomlađeni

Hoće se li se skupiti ekipe starih klanova na ovom bf ako bude dobar i koliko vas aktivno prati razvoj ove igre?
prošlo je baš puno godina kako smo mi na xct išta igrali skupa, baš smo se razišli, kasnije sam sa mistikom i mješani skvadovi igrali cod malo cdl...
ali sigursan sam da će se formirati novi, ali i vratiti stari jaki klanovi, pomlađeni
razanj se pravi, a zeko u sumi

Da, bilo bi dobro da prvo vidimo što ćemo dobiti
Makar, ajde, da vidimo koliko nas još uvijek ima ovdje.

Ovo ce bit najbolji bf ikad

Ovo ce bit najbolji bf ikad
ovaj battlefield se preorderuje.

Nije CBC nego CHC
edit: a lol tek sam vidio da si stavio "oni od vjestice i darkride-a" .... koji su onda CBC?
evo jedan podsjetnik:
Battlefield 3: xXx Vs CHC 12on12 Operation Firestorm Round 1 and 2
I još jedan BUG ekipa na okupu - Wake Island shooting

Nije CBC nego CHC
edit: a lol tek sam vidio da si stavio "oni od vjestice i darkride-a" .... koji su onda CBC?
evo jedan podsjetnik:
Battlefield 3: xXx Vs CHC 12on12 Operation Firestorm Round 1 and 2
I još jedan BUG ekipa na okupu - Wake Island shooting
aun odličan gejm, na kraju okrenuli. Sjećaš se protiv poljaka 16v16 na sieni, ajme nakon takvihb mečeva umoran i znojan kao da smo se tukli stvarno :)
CBC su bili cola, njubi, i ta ekipa, davno sam prije kod njih igrao, oni su igrali hc imali su najjači domaći hc server.
e CHC hvala ti.
dosta klanova, dobrih igrača, poznanika, smiješnih priča...nedavno sam jopisa upoznao na jednoj fešti, ono uslijed ničega dođe brat do mene i kaže e jesi ti džukela hehe
fun times!
Ma ne, oprezno sam optimističan, neću sigurno preorder dok ili ne probam, ili budem sigurica. Ne radi se o novcu, stvar je ovaj put principa.
Bilo bi lijepo naravno da se dio ekipe okupi, prošlo je puno vremena, ja sam u međuvremenu dobio klince, mnogi su prodali pc itd, ali da se bar dio vrati da se smijemo zezamo to bi mi bio ono za kraj dana najveći gušt, još sad kad si mogu priuštit komp kakav želim, a ne prijen na 25fps na 800x600 kalkulatoru, ali jebeš sve, bitan je gejm :)
Uf:
Enders
https://www.youtube.com/watch?v=P1Al8vKaJr0