Battlefield 2025

Skupio je sve što se za sad može pronaći na netu i 100% se TRENUTNO nalazi u igri. Al nije sigurno hoće li biti na izlasku.
Mapa, oružja, squad perkovi, gunplay, UI.. itd
Jako mnogo informacija.
Ne sviđaju mu se suqad perkovi. Poprilično mjenjaju gameplay.
Enders
EVERYTHING We Know About Battlefield 6 So Far
Daleko najobjektivniji, iako je malo otrovan, no većinu stvari konstruktivno kaže.
Bili su oni perkovi u bf3 i bili su okej (nisam još video vidio pa nezz kakvi su to novi) no nadajmo se da će community imat šta zah reć i da će se poslušat ako nešto bude op ili ne bude valjalo

Meni ne izgleda ništa posebno,sve već više manje viđeno.🤷♂️
Bar za sad.

Ja bi tu još uveo neke znacajke tipa stamina, strength i sl, razne tipove ostale opreme ovisno kako igraš, naravno hrpu skinova i mogucnost customizacije, nema mi smisla da u 2025 jedan assault početnik ima iste statse i mogucnosti kao neki napredniji snajperist ili neki tip koji kempa 1500 sati. Naravno to sve da se otkljucava na odredenim levelima.
Dodati one nagrade kao u cod tipa helic, bombardiranje no nista pretjerano kao recimo cod4, replay kad te netko ubije i mvp replay na kraju igre to definitivno fali u bf kao neki nagradni bonus, destrukcija i jos destrukcije, neki se mozda nece sloziti no bf nema nagrada za dobro igranje a trebao bi imati.

Dodati one nagrade kao u cod tipa helic, bombardiranje no nista pretjerano kao recimo cod4, replay kad te netko ubije i mvp replay na kraju igre to definitivno fali u bf kao neki nagradni bonus, destrukcija i jos destrukcije, neki se mozda nece sloziti no bf nema nagrada za dobro igranje a trebao bi imati.
aj napusti temu dok si još živ.

Bar za sad.
Dobio sam identičan dojam, išli su na siguricu i ajmo napravit Battlefield 3,4 sa boljom grafikom. Nema nikakvih inovacija, no možda je to i dobro na kraju jer ekipa na kraju krajeva želi igrati Battlefield

Pa to svi i traže bc2 destrukciju, bf3 gunplay i bf4 kollčinu customizacije.
Super da im je došlo to nakon 3 loša projekta.
Ništa novo, a opet svježe na svoj način. Budemo vidjeli što nas još čeka.

Bar za sad.
To se i traži ništa posebno znači najobičniji bf.

Bar za sad.
Dobio sam identičan dojam, išli su na siguricu i ajmo napravit Battlefield 3,4 sa boljom grafikom. Nema nikakvih inovacija, no možda je to i dobro na kraju jer ekipa na kraju krajeva želi igrati Battlefield
Meni nikakve inovacije ni ne trebaju. Sad bi platio i 100 dolara za BF3 remaster i samo da netcode poprave.

Najbitnije je da naprave 30mapa i lako čemo za ostalo.

Pa to svi i traže bc2 destrukciju, bf3 gunplay i bf4 kollčinu customizacije.
Super da im je došlo to nakon 3 loša projekta.
Ništa novo, a opet svježe na svoj način. Budemo vidjeli što nas još čeka.
BF1 i BFV nisu baš tako loši, jako dobre igre generalno, samo nije svima sjela tematika ww1 i ww2.. Najveći kiksevi su Hardline i 1. mjesto 2042. Tuga je što su stopirali support za BFV koji je mogao biti najbolja ww2 igra da su ubacili sovjete i anticheat na vrijeme i to sve radi 2042..

To i jest naj igra ww2 iako su je stopirali. Da su nastavili suport ne bi ni zaigrao ovaj zadnji.

Bar za sad.
Zar nije to ono kaj svi želimo, a to je dobar stari Battlefield?

Pa da,al destrukcija i sve ostalo mora biti ko da je 2025g
Neznam,po videima izgleda ok al nista 'wow'. Bar za sad.

Bitno da se sve mrvi nebitno kako izgleda. Bude li ovako izgledalo kao šta se vidi ovde ne treba tražit više vrh je:

S obzirom da je pre-alpha build rekao bih da jos to i dobro izgleda, u rangu s BF2042 na dan izlazka
Ne mozes ocekivati da te bude pre alpha build izuo iz cipela, daleko je jos to do izlazka ima vremena samo je bitno da ne lupate svi preorder odma
Bitno da se sve mrvi nebitno kako izgleda. Bude li ovako izgledalo kao šta se vidi ovde ne treba tražit više vrh je:
S obizorm da se radi o pre-alphi rekao bi da destrukcija izgleda jebeno, bolje nego zadnja 3 BF-a zajedno.

Znači li ovo testiranje da bi beta mogla u ljeto te onda listopad igra, tako je išao bf4.

Znači li ovo testiranje da bi beta mogla u ljeto te onda listopad igra, tako je išao bf4.
bolje i da bude 3.mj 2026 ali da izađe kako treba, a ne da bude pečanja i krpanja, i da nije finišed product.
ako smo čekali par godina (ne računjući ove polunaslove kao bf1 i 5 i 2042) možemo još neko vrijeme.

bolje i da bude 3.mj 2026 ali da izađe kako treba, a ne da bude pečanja i krpanja, i da nije finišed product.
ako smo čekali par godina (ne računjući ove polunaslove kao bf1 i 5 i 2042) možemo još neko vrijeme.
Bogami koliko je rade i koliko studija je u igri treba bit več gotova. Rasteglo se ovo več podosta, pečanje i krpanje je nezaobilazno. Uzimam zatvorenih očiju nema čekanja.
Nego evo malo oružja koje će bit u startu te primjetih pad granate 4.36min kako dobro.

Ma ja ovo uzimam kakva god bila jbg. Danas novi komp uzimam tako da mi treba nešta za igrat i rage-at!

Ma ja ovo uzimam kakva god bila jbg. Danas novi komp uzimam tako da mi treba nešta za igrat i rage-at!
Kad smo kod novog kompa,videa ko u priči a nitko da napiše kak se vrti ova alpha i na kakvim mašinama

Kad smo kod novog kompa,videa ko u priči a nitko da napiše kak se vrti ova alpha i na kakvim mašinama
Skoro svaki video kao da je krumpirom snimano. Po ovome zadnjem što je Cyber stavio izgleda ok, ali ništa wow, no dobro ipak je alpha.

Nije ovo ništa odmaklo grafički od bfV ili bf1 i cpu dovoljan 6/12 kao i svi dosad. Destrukcija koju smo imali u bf3, bc2 ali malo detaljnije procesorski zahtjevnije ništa šta ne može prožvakat moderni cpu.

GTA 6 će potpuno promijeniti planove svima
Nećemo znat ni otprilike datum izlaska dok ga službeno ne najave.
Da je kao i posljednih 4-5 BFa, onda bi to bilo kak si napisao. Al ova godina je malo drugačija.

Da je kao i posljednih 4-5 BFa, onda bi to bilo kak si napisao. Al ova godina je malo drugačija.
BF ima svoje igrače te ima ohoho još uvijek igraju sve stare i nove te one koji jedva čekaju povratak bf-a. Ne vidim razlog,nemala baza igrača je spremna za povratak.Puno je vremena prošlo od pravog bf uželjeli se ljudi.

BF ima svoje igrače te ima ohoho još uvijek igraju sve stare i nove te one koji jedva čekaju povratak bf-a. Ne vidim razlog,nemala baza igrača je spremna za povratak.Puno je vremena prošlo od pravog bf uželjeli se ljudi.
Pa javi to EA! Možda ne znaju

Da, ali vidim da igraju s kontrolerima, pa mislim da su to konzole.
No nikakav ozbiljniji rzagovor se nije o tome poveo da.
ovakva alfa će trajati neko vrijeme na selected few, a onda beta je kad, jesen, 9mj, nagađam jel ima kakav roadmap info?

iskreno ocekivao sam dosta vise od ovog lab testa. koliko studija radi, koliko su vremena uzeli i kako su najavljivali da ce ovo biti najispeglaniji battefleid, ispade da oni zapravo i ne znaju opet gdje gone.
ova alpha kad se malo dublje pogleda slabo izgleda, lose kretanje vojnika, glitchevi, bugovi, nedostatak animacija.
ja se sjecam kad sam igrao battlefield 3 alphu. bilo je opet glitcheva bugova i sl, ali se mogao vidjeti jasan pravac u kojem ide sam BF3 te je bilo samo pitanje vremena da se to ispegla.
ovi ce tek sad valjda uzimati feedbacke od igraca i naknadno unositi izmjene.
Skupio je sve što se za sad može pronaći na netu i 100% se TRENUTNO nalazi u igri. Al nije sigurno hoće li biti na izlasku.
Mapa, oružja, squad perkovi, gunplay, UI.. itd
Jako mnogo informacija.
Ne sviđaju mu se suqad perkovi. Poprilično mjenjaju gameplay.
Enders
EVERYTHING We Know About Battlefield 6 So Far
https://www.youtube.com/watch?v=I53woho0pWM