Cansee ned 16.2.2025 13:17
KTM kaže...

Igra li tko? Igra ima solidne ocjene, i nije tehnički krš na PCu. Ja sam na cca 2 sata igre za sada...

daj malo dojmove, jel bude onaj osjećaj kao u oblivioni ili skyrimu, kad izađeš u svijet i jedva čekaš istražiti sve živo

Armor ned 16.2.2025 13:27

Dal se mora igrati baš kao mage ili postoje klase?
Mene ono sa knjigom i štapićem nimalo ne impresionira.

Imam uostalom GP Ultimate ali velika je igra pa da ne trošim bezveze promet ak nije za mene.

Lovac ned 16.2.2025 14:04

Ja sam odustao, igra je B produkcija po 70eur (blažena 'probna' verzija). Ako vam dobro zvuči mahanje kartonskim cijevima (kako bih opisao melee combat, magiju nisam probao) i statički svijet prema kojem je 20 godina stari Oblivion mega imerzija, probajte. Ali nikako po punoj cijeni.
Itemizacija loša. Upgrade jednih te istih weapona, nikakva raznolikost protivnika. Nema slobode i za razliku od Outer Worldsa ovdje ne možete napasti random NPCeve koji ovaj put ni nemaju neke rutine već svaki u svom kutu stoje.
S tehničke strane, igra izgleda isprano, voda kod plivanja gotovo nema reakcije, u većinu kuća ne možete, ali zato na epic postavkama OZNOJI rtx4090 (i to uz DLSS!!)
Da su izdali po 40eur da prate ono što su napomenuli kako ovo nije AAA, još i ok, malo junka. Ovako, sačuvajte si lovu.

Ambi soundtrack i Garrus voice actor dvije najsvjetlije točke.

5/10 nakon 13h. Možda odigram kad prošire sadržaj i dođe koji jači mod.

AmonZero ned 16.2.2025 18:30

Ja se ohladio nakon nekoliko sati igranja.
Igrao sam POE serijal, vidio ovo reko vidi First person fantasy koji vuce na TES, al na kraju mi je prosjek neki zasad.

Likovi nezanimljivi, lore dosadan (krenio sam preskakat), Character progression kao da mi na kapaljku daju ove pointe i resurse za upgrade. Prvi town izgleda tak prazno i nezanimljivo, umjesto da te ocaraju na pocetku.

Svidja mi se explore region part sa skrivenim skrinjama i par dungeona koje sam otkrio.

Ja bi reko ne kupujte, neg ak ocete igrat, cekajte neko snizenje.

KTM ned 16.2.2025 22:16
Cansee kaže...
KTM kaže...

Igra li tko? Igra ima solidne ocjene, i nije tehnički krš na PCu. Ja sam na cca 2 sata igre za sada...

daj malo dojmove, jel bude onaj osjećaj kao u oblivioni ili skyrimu, kad izađeš u svijet i jedva čekaš istražiti sve živo

Nije taj osjećaj, ovdje imas regije, više je kao Witcher podjeljena igra, što ja osobno preferiram. Inače sam sucker za Obisidanove RPGove, evo brojač kaže da imam 9 sati, a jutros krenuo igrati

Meni jako jako zabavno, napišem drugi put malo više sada sam preumoran.

KTM pon 17.2.2025 09:52
Streetpunk kaže...

Btw vlasnici RTX kartica mogu u novom driveru namjestiti DLSS4 za Avowed, slika izgleda puno bolje ali što je starija kartica to je performace hit veči!

Probam mada mi je i ovako grafika ok, nisam fan ove glinene grafike kakva se gura u zadnje vijeme al šta je tu je, više volim tamnije i realističnije boje nego ovo Zelda šarenilo.

Rocinante2112 pon 17.2.2025 11:34

Igra je trash al baš proper trash.
Combat kojeg se u igri radi najviše je baš kak je netko rekao,mahanje kartonom. Nikakav feedback hitova osim brojeva ali animacije su kriminal. KRIMINAL.

Postoje indie igre (doduše krace) koje se popišaju po ovom al pošteno.

KTM pon 17.2.2025 11:42
Rocinante2112 kaže...

Igra je trash al baš proper trash.
Combat kojeg se u igri radi najviše je baš kak je netko rekao,mahanje kartonom. Nikakav feedback hitova osim brojeva ali animacije su kriminal. KRIMINAL.

Postoje indie igre (doduše krace) koje se popišaju po ovom al pošteno.

Meni je combat dobar, mesnat. Imam osjećaj kada nekog zviznem maljem. Igram 2-handed, nisam probao štit+mač i magije.

Lovac pon 17.2.2025 16:51

Meni osobno to ovdje nije smetalo, ali u pravu je. Zapravo vidi odmah, većina kovača i bitnih kapetana/raznih generala žensko. Tu i tamo je pokoji dijalog malo na tu notu. Mislim fakat ne smeta, ali da je tu - tu je. Baš TAJ aspekat vas ne mora brinuti. Nije kao Failguard. Ima i bez toga dosta minusa.
(pada mi na pamet tipa Forbidden West gdje su curćice od 40kg maljem kovale mačetine; al da smeta, ne smeta ;) )

forumaš pon 17.2.2025 17:52
Lovac kaže...

(pada mi na pamet tipa Forbidden West gdje su curćice od 40kg maljem kovale mačetine; al da smeta, ne smeta ;) )

Odigrao i sad kad si to napisao dao si mi misliti   Pa to je isto feministička igra, ali ja valjda imam ispran mozak