Unlock Sempron 140 @ athlon x2 440

evo kad mi validacija nije radila onda kad sam htio da nabacim link za neki brzinski overclock xD
Aj probaj 4ghz
Meni kad dođe katan u ponedeljak, vraćam ovog phenom natrag u athlona, i ulazim u taj klub, pa makar ga tri dana clockao xĐ

evo kad mi validacija nije radila onda kad sam htio da nabacim link za neki brzinski overclock xD
Aj probaj 4ghz
Meni kad dođe katan u ponedeljak, vraćam ovog phenom natrag u athlona, i ulazim u taj klub, pa makar ga tri dana clockao xĐ
Zašto misliš da ti i otključan neće potegnuti na veliki clock?
A možeš clockati i samo neotključane jezgre ako misliš da te otključana ograničava...

pa dobro je i to...
al daj digni taj HT množitelj onda...
Budem xĐ
a sutra onda ako ne zamjenim sa tobom, onda gledam da ugrabim ovog semprona 145, ili nekog athlona.
samo kakve sam ja sreće, i ti će biti neki "uzorni momci" -.-*
Kakve si ti sreće, dobio si Athlona II x3 koji se otključava u Phenom II x4.
hahah, bilo je i vrijeme da imam malo sreće, s obzirom da sam stvarno imao sreće sa onim sempronom. Mislim i on je bio solidan, ali ništa više od toga, meni je cilj onaj 4ghz club xĐ

Aj probaj 4ghz
Zašto misliš da ti i otključan neće potegnuti na veliki clock?
A možeš clockati i samo neotključane jezgre ako misliš da te otključana ograničava...
Zato što mislim da mi onda katana neće baš puno pomoći oko temp

na X2 mislim da nema šanse...single core bi možda išlo, samo mi se neda sad više zezat budem sutra :D
vidim da sam i ostavio preveliki napon i još neke greške...
btw. imaš možda cooler viška?

na X2 mislim da nema šanse...single core bi možda išlo, samo mi se neda sad više zezat budem sutra :D
vidim da sam i ostavio preveliki napon i još neke greške...
btw. imaš možda cooler viška?
pa imat ću ovog od athlona u ponedeljak, zašto?

ima cijevi one ili? ma treba mi neki cooler za drugi komp...
ak ti nije problem možeš sliku stavit?

ima cijevi one ili? ma treba mi neki cooler za drugi komp...
ak ti nije problem možeš sliku stavit?
http://images.buzzillions.com/images_products/06/18/amd-athlon-ii-x3-450-triple-core-processor_11582125_175.jpg

to je isti ko i na mojem sempronu onda...jbg šteta...trebam malo jači
evo najbolje kao dual sa stock coolerom
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1819202
moglo bi možda bolje da nisam nabrzinu sklopio komp pa imam 3 različita modula memorije i nemam grafičku xD

Ljudi koje su to gluposti!! kao otkljucati amd sempron 140 2.7 jednojezgreni u dvojezhreni procesor nije moguce jer imam maticnu plocu asrock n69c-s UCC Ima ucc sto znaci unlock cpu core ok to ste shvatili idem u bios i ukljucim ucc mode i spremim postavke i restartam komp i nema slike!! Ponavljam amd 140 nemoze se otkljucat jer taj proc ne podrzava. BUDALE KO KAZE DA MOZE!

tarde. Ne otkljucava se svaki. Ti si budala.

pa govorim o amd sempron 140 2.7 ghz koja je caka

pa govorim o amd sempron 140 2.7 ghz koja je caka
caka je u tome sto si ti nerazuman...
ne otkljucava se svaki i ne na svakoj ploči...
ovaj primjerak dole na jednoj ploči se nije htio otključat dok na druge 3 je uredno prijavio 2 jezgre...

Mogucnost otkljucavanja je cista sreca. Ti si u 20% onih ojima se nije otkljuco,jbg.

Moj se Sempron 140 otkjlučao bez problema i ide bez dizanja napona i bilo čega do 3.5GH kao dualac!!!
Ja ga držim na 3.0 za sad mi je dovoljno za moje potrebe!!

e pošto više nema 140 semprona ja sam uzo 145 kakve su tu šanse za duala? Još mi nije stigo pa eto pitam?

e pošto više nema 140 semprona ja sam uzo 145 kakve su tu šanse za duala? Još mi nije stigo pa eto pitam?
Nemoze ti to niko rec.Kad dode vidi.

šanse su otprilike iste ko i sa 140
frend ga ima otključanog i overclockiranog na 4 GHz

znači budem vidio kad dođe, kupljen je u protisu, danas uplačen trebo bi doči najkasnije prekosutra... ? :D

znači budem vidio kad dođe, kupljen je u protisu, danas uplačen trebo bi doči najkasnije prekosutra... ? :D
nadam se da ćeš imat sreće :) trebao bi onda doć kroz dan-dva...
btw. ovisi nekad i o matičnoj dal će se dat otključat, nekad se na jednoj otključa, a na drugoj ne

nadam se da ćeš imat sreće :) trebao bi onda doć kroz dan-dva...
btw. ovisi nekad i o matičnoj dal će se dat otključat, nekad se na jednoj otključa, a na drugoj ne
evo ja sam uzo ovu http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68-S3%20UCC

evo ja sam uzo ovu http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68-S3%20UCC
bit će dobra :D

Ja se nadam najboljemu... još samo da stigne ...

Ljudi koje su to gluposti!! kao otkljucati amd sempron 140 2.7 jednojezgreni u dvojezhreni procesor nije moguce jer imam maticnu plocu asrock n69c-s UCC Ima ucc sto znaci unlock cpu core ok to ste shvatili idem u bios i ukljucim ucc mode i spremim postavke i restartam komp i nema slike!! Ponavljam amd 140 nemoze se otkljucat jer taj proc ne podrzava. BUDALE KO KAZE DA MOZE!
Jesi probao sa dizanjem voltaže?
Ja svoj također nisam mogao otključati pa sam mu malo digao napon i uspio ga otključati, uglavnom malo pročitaj što piše u prijašnjim postovima.
Jbt platio si proc 200kn, pa normalno da nećeš samo tako dobiti dual-ca, malo se potrudi.
I da nazivati budalama one koji imaju dokaz da su nešto napravili, nije baš pametno, jer to govori nešto i o tebi i tvoj inteligenciji....
Pa dost velike su šanse, u zadnje vrijeme skoro svi se otključavaju. Neki dan sam frendu na moru baš slagao 5 kompova, za neki "internetcafe" i baš smo uzeli te semprone 145, jer je htjeo proći što jeftinije.
Od 5 njih 4 sam uspio otključati i staviti na 3.2ghz bez diranja napona, a jednom sam malo digao napon...
Inaće moraš znati da se ovi 145 dosta griju kad ih otključaš, pa probaj neki aftermarket cooler nabaviti. Ja sam njemu stavio tx3 hyper, našao sam ih na oglasniku sve ispod 100kn po komadu...
i baci neke slikice :-D

A na koju ploču ste kupovali za taj poso i koliko se to više grije, bi li box coller izdržao... nisam baš ono pri nekoj lovi :/?? ja sam sebi naručio Asrock N68-GS3, adm sempron 145 procesor i 4 gb kingston rama, to mi se čini ok, sad još za stare komponente žica od lokalog nabavljača 500 gb disk i napajanje, i imat ču za net i pjesme, filmove itd solidan komp :)

A na koju ploču ste kupovali za taj poso i koliko se to više grije, bi li box coller izdržao... nisam baš ono pri nekoj lovi :/?? ja sam sebi naručio Asrock N68-GS3, adm sempron 145 procesor i 4 gb kingston rama, to mi se čini ok, sad još za stare komponente žica od lokalog nabavljača 500 gb disk i napajanje, i imat ču za net i pjesme, filmove itd solidan komp :)
http://www.protis.hr/products/details/maticna-ploca-sam3-asrock-n68s3-ucc--nvidia-geforce-7025-nforce-630amatx-fsb-1000-20-gt-s-d/40680
3 ove su bile nove, i dvije u bile m3a770de polovne...

koliko se to više grije, bi li box coller izdržao...
znači ploča mi je ok.. a dali rama imam malo previše?

Ne, nikako, dns je 4gb optimum...
samo probaj napajanje neko kvalitetnije uzeti, bar lcpower 500w iz linksa za 200kn, ipak želiš siguran komp, zar ne :-D

Ne, nikako, dns je 4gb optimum...
samo probaj napajanje neko kvalitetnije uzeti, bar lcpower 500w iz linksa za 200kn, ipak želiš siguran komp, zar ne :-D
pa da, ali neznam, 200 kn ja sam trenutno nemam, a sad nekakvo napajanje ču dobit a kakvo neznam, uglavnom aj mi reci što bude ako je neko drljavo?? a bi li ovo bilo ok http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+420W%2C+LC+POWER+Office+Series%2C+ATX2%2C+120mm+vent.+PFC&option=artikl&id_kategorija=052740&id_artikl=052.740.019
pa dobro je i to...
al daj digni taj HT množitelj onda...
Budem xĐ
a sutra onda ako ne zamjenim sa tobom, onda gledam da ugrabim ovog semprona 145, ili nekog athlona.
samo kakve sam ja sreće, i ti će biti neki "uzorni momci" -.-*
Kakve si ti sreće, dobio si Athlona II x3 koji se otključava u Phenom II x4.