Pozivnice za privatne torrent trackere

Tražim 1 pozivnicu za THR.

Nudim 3x BitGamer
3x IPT
Molim friški speedtest te ratio proof sa malo boljih trackera!

Tražim: THR

Tražim: SCC
Nudim: TL x 1, IPT x 3...
Uvjet: profile link na pm

4x TS domaci torrent tracker

Nudim: 3 1x IPT - Nema više :)
Tražim: Ništa
Uvjeti: Nema

Tražim pozivnicu za THR.

Nudim: 3x THR otišlo
Tražim: Yuwabits
Uvjeti: Nema

Trazim: THR

Nudim pozivcnicu za thr, pp me ako nekom treba

Trazim: TL

Nudim: THR pozivnicu
Tražim: neki HD tracker
Uvijet: Ništa

Trazim: TorrentLeech i Bitgamer
Dajem:CrnaBerza

Tražim PtP invite.

Tražim: what.cd ili waffles.fm, ako treba mogu dati dokaze da sam dobar seeder i da neću zajeb*ti

NUDIM: 3x IPT
UVJETI: Minimalno 150 poruka na forumu u zadnjih 6 mjeseci. Proof sa nekoga trackera.

2x IPT bez uvjeta
Tražim: prosječan glazbeni tracker (lako održavanje ratia)

Nudim: 1 pozivnicu za yuwabits
Tražim: BTN
Uvijeti: screenshoot sa nekog poznatog trackera,
2 mjeseca staža na forumu

Trazim yuwabits...
Nazalost nemam nisat za uzvrat . upload speed mi je 512kpbs.. Komp i torrent su stalno on! :D

Tražim: pozivnicu za torrent HR

Dajem 3X THR - ***500GB uploda
Dajem 3X TS - *** nema uvjeta
Dajem 3X IP - *** 500 GB uploda
Na PM.

Nudim: awesome-hd.net - 3 pozivnice
Tražim: neki dobar site sa stranom muzikom, po mogućnosti da ima dnb, rnb, hip hop, jazz i slično...
Uvjet mora bit neki dokaz npr. screenshot da si OK seeder i da ćeš nešto i skinut i seedat, već su me dvojica is*arala, a treći puta imam ban.
Upozorenje: HD znači, filmovi od minimalno 7GB pa do 30+GB, nemojte se javljati ako nemate brzinu i diskove za to...

Nudim:
*2 X THR
*2 X TS
*1 X IPT
**2 X TL
**10 X BitGamer
**3 X HD-bits.net (bivši HD-bits.ro)
*Uvjet 1 SS sa pozitivnim ratiom sa nekih od privatnih torrent trackera i mojim nickom sa bug foruma u search baru i bez maskiranja vašeg nicka sa istih ,dokaz da imate flat internet i SS sa speed test net-a
**Uvjet 2 SS sa pozitivnim ratiom sa nekih od privatnih torrent trackera bez seed bonusa i mojim nickom sa bug foruma u search baru i bez maskiranja vašeg nicka sa istih ,dokaz da imate flat internet i SS sa speed test net-a ,prednost korisnicima sa seedbox-om
Ovo su uvjeti i molim da mi se ne javljaju oni koji ne zadovoljavaju gore navedeno ,takve poruke ču jednostavno ignorirat ,hvala i lijep pozdrav :D

Nudim: YuWabits
Trazim: Sta ponudite, po mogucnosti neki glazbeni tracker ili neki sa filmovima.
Uvjet: Dokaz o uploadu i downloadu, dokaz o ratiu s nekog drugog trackera. Jer ja ako vas pozovem odgovaram za VASE postupke.

Pozz..evo nekih SS-ova sa privatnih trackera za BitGamer.IPT http://imageshack.us/f/12/iptr.jpg/ //THR http://imageshack.us/f/443/thrq.jpg/ //YW http://imageshack.us/f/191/27679818.jpg/.Sto ce tice flat interneta, imam ga, ali neznam kak da ti dokazem to.

Pozdrav,
Trebao bih pozivnicu za THR ili demonoid i sl. pa ako je netko voljan bio bih zahvalan.
pozz.

Evo kada se je BTjunkie zgasio trebao bi pozivnicu za demonoid ako može.Hvala

Evo kada se je BTjunkie zgasio trebao bi pozivnicu za demonoid ako može.Hvala
Trenutno otvoren.
Hurry up.

Pozivnicu za YuWabits nudim.
Trazim: Neki music tracker
Pošto je stara tema misteriozno nestala na zahtjev mnogobrojne publike otvara se nova.
U temi možete ponuditi ili zatražiti pozivnicu za privatni tracker.
Razmjena je strogo zabranjena kao i traženje ili nuđenje novaca za pozivnice
Primjer posta kod traženja pozivnice:
Tražim: IPT
Primjer posta kod ponude pozivnica:
Nudim: TL x 1, IPT x 3...
Uvjet: 6 mjeseci staža, 2 zvjezdice, određeni upload ili ratio na drugom trackeru...
Sve ostalo obavljajte putem privatnih poruka ili mailova.
Također ukoliko je na nekom od privatnih trackera otvoren signup budite ljubazni i podijelite to sa ostalima.
Molim i bez direktnih linkova na trackere (i invite kodova) a za one koji neznaju što znače kratice neka se pitaju Google ili ovdje.
Izbjegavajte ulete tipa: tražim tracker gdje mogu skinuti GTA, CoD i slično jer će takvi postovi biti obrisani.
Registriranima 0 dana kao i onima kojima je to jedini post žicanje zabranjeno!