Nove verzije programa

A da ne bi bilo na odmet napist ovaj prog je za glazu kratak opis.
Pa recimo ovaj antivirusni blabla kuzis kratak opis za sta sluzi prog, jer ovako gledajuci znam neke a za neke nikad cuo i neznam mozda mi i treba tako nesto al jednostavno ne znam sta je to cem sluzi pa si necu ni skidati zikis
Al 5 za ideju nadam se da ce zazivjeti jer uvjek ima onih koi dodu na forum trazeci neko rjesenje nekog problema pa ovo ce sigurno nekome pomoci,nego trebas vidjeti s adminima ako zazivi tema da to budu iskljucivo postovi sa programima i opisima

hvala na savjetu. sad ću ispod svakog napravit kratak, osnovni opis...

Postoji jednostavniji način.

Postoji jednostavniji način.

evo mali update:
- alat za katalogizaciju i uređivanje slika
- alat za rad s mnogim vrstama arhivama

Super!Ovo možemo povezati sa mojom temom "lista besplatnog softvera".Najpopularnije programe pratimo i obavijestimo druge korisnike o novoj verziji.

Evo da i ja dam prilog:
TeamViewer 5 je dostupan na sluzbenim stranicama za download.
Za one koji slucajno neznaju TeamViewer je jedan od najboljih programa za remote desktop (udaljeni pristup), neovisno da se radi o podršci, prezentaciji, razmjeni datoteka a u novoj verziji podrzava i VoIP (audio i video).

Ne spada u program, ali izasla je i nova verzija FCKEditora koja podrzava Operu :) Inace FCK Editor je online HTML/JavaScript editor, po meni bolji od WYSWYG editor od TinyMCE. Korisno za WebDevelopere.
Link za download.

Firefox 3.6 Beta 5

(link je sa filehippo.com jer ga nisam našao na njihovim stranicama)
(ne znam zašto, ali čini mi se da se može skinuti samo preko torrenta)
CPU-Z 1.53

hmm, a zašto beta (sada već RC1) µTorrenta šta nije bolje (stabilnije, sigurnije...) staviti stabilnu i finalnu verziju?
EDIT: vidim da stavljaš "bete", možda bi bilo pametno napomenuti kako je beta softwer namjenjen onima koji žele testirati softwer i eventualne bagove prijavljivati developerima radi ispravaka, te kako je "beta" potencijalno nestabilan i bagovit softfer i kao takav nepogodan za korištenje na mašinama od kojih se očekuje stabilnost.
EDIT1: nije li bolje i preglednije editirati prvi post te u njemu zamjenjivati i dodavati nove programe kako se izdaju a u naknadnim postovima objavljivati updateove prvog posta?

Recuva 1.35.472Novosti u ovoj verziji.
Omogućava povratak slučajno izbrisanih datoteka.
Program za potpunu deinstalaciju programa.
CCleaner 2.28.1091Novosti u ovoj verziji.
Alat za čišćenje i optimizaciju Windowsa.
VirtualDub 1.9.8 Build 32706 x32
Ponajbolji besplatni program za video obradu.
Foobar2000 1.0Novosti u ovoj verziji.
Audio player. Preuzimanje putem torrenta.
Malwarebytes' Anti-Malware 1.44Novosti u ovoj verziji.
Croatian Firefox 3.6Novosti u ovoj verziji.
Internetski preglednik.
Alat za čišćenje i optimizaciju Windowsa.
SUPERAntiSpyware Free Edition 4.33.1000Novosti u ovoj verziji.
Program za detekciju i uklanjanje Spywarea, Malwarea, Trojanaca itd.
µTorrent 2.0.0 RC3Novosti u ovoj verziji.
Torrent klijent.
Sandboxie 3.44Novosti u ovoj verziji.
Paint.NET 3.53.3690.27077Novosti u ovoj verziji.
Besplatna zamjena za Photoshop.

Program za potpunu deinstalaciju programa.
aaaaaaaaaaa, napokon nadogradnja. svako malo sam išao na njihove stranice da vidim ima li nadogradnja, i evo dočekao sam je...
vidim da sad postoji i pro verzija koja nije besplatna. koja je razlika između pro i free verzije? jer to nigdje ne vidim na njihovim stranicama
edit: a vidim sad. klik

Novi CCleaner:
CCleaner 2.27.1070 - standard verzija sa usranim yahoo toolbarom
Ostale CCleaner 2.27.1070 verzije među kojima je i slim verzija bez usranog yahoo toolbara - ovdje
EDIT: uh tek sad vidim da je Razer već dodao danas novu verziju , ako ništa drugo koristan je link na ostale verzije

Inkscape 0.47 - open-source alat za vektorsko crtanje
Izašao prije 36 dana. Znam, malo kasnim.

Novi:
Malwarebytes-Anti-Malware 1.43 - Link na stranicu za download
Novosti u novoj verziji:
(Popravljeno) manji problemi sa rušenjem programa za vrijeme skeniranja
(Popravljeno) manji problemi sa: 704 (0, 0) pogreškama
(Popravljeno) problemi sa konzistentošću korištenja memorije u rezidentnoj zaštiti
(Popravljeno) problemi u otkrivanju pojedinih vrsta zlonamjernog softvera
(Dodano) podrška za Bjeloruski jezik

(link sa filehippo.com)
- besplatni uređivač slika
(link je također sa filehippo.com jer ga nisam našao na njihovim stranicama)
- alat za konvertiranje multimedijskih formata
Fast Stone Image Viewer 4.1 beta
- besplatni preglednik slika

Sjajno reko sam da ce mi trebati ovakva tema,i taman sam naso sto mi treba jos jednom svaka cast autoru

CPU-Z 1.53.1
Pa di bas kinesku verziju :)

Pa di bas kinesku verziju :)
kak? šta?

CPU-Z x64 si stavio link za kinesku verziju :) daj promijeni u en :)
Ja downloadao, instaliram i gledam ona kineska slova i nsih mi nije jasno ;)

CPU-Z x64 si stavio link za kinesku verziju :) daj promijeni u en :)
ahaa. sry. nisam ni vidio. hvala na obavijesti

Nove verzije poznatog programa za emulaciju Alcohol-a dostupne. Verzije programa su 2.0.0.1331
Alcohol 52% Free edition - moja preporuka

@ F1...da li znaš da li je korištenje DVDSHRINK programa full legalno i da li ima novijih verzija eniver??...hvala....

@ F1...da li znaš da li je korištenje DVDSHRINK programa full legalno i da li ima novijih verzija eniver??...hvala....
Ako radis kopiju nekog svog originalnog dvd-a onda mislim da je legalno. Ako posudjujes dvd-ove iz video kluba i przis ih za daljnju distribuciju onda je to piratluk.
Pogledaj na njihovom sajtu za novu verziju.
evo pala mi je na pamet ideja da otvorim temu u kojoj bi forumaši obaviještavali druge forumaše da je izašla novija verzija nekog popularnog programa.
stavite naziv programa, njegovu zadnju verziju, direktan link za download, te kratki opis. i važno je da stavite link sa stranica prozivođača, a ne sa nekih download sajtova kao npr download.hr, download.ba itd, itd. eventualno ako je to jedini način downloada, kao što je slučaj sa malwarebytes' antimalwareom na donjoj listi, jer se on "službeno" skida sa download.com
prije postanja provjerite je li netko već stavio taj program. ako je netko već napisao novu verziju nekog programa, nemojte vi pisat. osim ako imate noviju verziju
svatko tko doda novu verziju nekog programa, od mene uvijek dobije 'hvala'
ovdje ću napisat kako dobiti najtočniji direktan link
kad skinete određeni program (ili možete i prekinuti download) otvorite prozor downloads (ctrl+j), desni klik na skinuti program i odaberete copy download link i taj link onda stavite u post
kad skinete određeni program (ili možete i prekinuti download) prebacite se u karticu downloads, na listi označite željeni program, pa dole na dnu iz from kopirate link i stavite ga u post
kad skinete određeni program (ili možete i prekinuti download) prebacite se u karticu downloads, te samo kopirate link koji vidite kod tog programa
* * *
evo od mene za početak:
µTorrent 2.0 beta
- najpoznatiji, možda i najbolji torrent klijent
Any Video Converter 3.01
- besplatan alat za konvertiranje različitih formata videa
Audacity 1.3.10 beta
- editor zvučnih datoteka
Autoruns 9.57
- najprecizniji alat za detektiranje što se pokreće sa pokretanjem windowsa
CCleaner 2.26
- megapopularan čistač smeća
FastStone Image Viewer 4.0
- jedan od najboljih besplatnih preglednika slika
Fraps 3.0.3
- najpoznaitji alat za benchmark, snimanje videa i pravljenje screenshota u igrama
GPU-Z 0.3.8
- prikazuje informacije o grafičkoj kartici
Google Sketchup 7.1
- popularan alat za 3d crtanje
Malwarebytes' Antimalware 1.42
- alat za detekciju i uklanjanje razne gamadi
Paint.NET 3.5.1
- najbolji besplatni uređivač slika
Sandboxie 3.42
- pokreće programe u sigurnom zaštićenom okruženju
Thunderbird 3.0
- email, news i rss klijent