Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

da samo kaj moraš imati zalihu love minimalno 8-10 tisuća kn..na tak velke uloge mi se ne kocka,..udaral sam na 1 par po 300kn-par puta i sva sreća da nisam puno popljugal inače bi bila panika
kak velim danas sigurne tekme nema--svaki svakoga može dobiti..

da samo kaj moraš imati zalihu love minimalno 8-10 tisuća kn..na tak velke uloge mi se ne kocka,..udaral sam na 1 par po 300kn-par puta i sva sreća da nisam puno popljugal inače bi bila panika
kak velim danas sigurne tekme nema--svaki svakoga može dobiti..
Pa da igraš 10 puta manju lovu, opet si u velikom plusu, 1600kn svaki tjedan, definitivno nije mala lova

zadnjih par dana najveća uplata mi bila 50kn..tak da mi nije svrha se obogatiti nabrzaka ..nego mi je nekako prazno gledati tekmu ak se ne okladim
ali sutra bi mogel kakvih 300kn puknuti na francuze,.kvota je preko 2

zadnjih par dana najveća uplata mi bila 50kn..tak da mi nije svrha se obogatiti nabrzaka ..nego mi je nekako prazno gledati tekmu ak se ne okladim
ali sutra bi mogel kakvih 300kn puknuti na francuze,.kvota je preko 2
Uglavnom se izbjegavam kladiti na ekipe za koje navijam, jer se vodim srcem ne razumom
Ja ču pokušati ovo sa ovim dvoznakom, sljedeći tjedan, odvojit ću 10 puta manje love nego oni imaju početno, i ulagati sve što kažu, ali 10 puta manje.
dakle krenut ću od vikenda, pa do sljedečeg vikenda. Pa ćemo vidjeti kak to dobro ide

navijam naravno za naše-al francuzi su trenutno jači od nas,..gledal sam sve tekme francuza,..i naših pa po tome ih ocjenil!

navijam naravno za naše-al francuzi su trenutno jači od nas,..gledal sam sve tekme francuza,..i naših pa po tome ih ocjenil!

i ja sam gledao francuze par tekmi i ne izgledaju bas uvjerljivo... obrana je losija i omeyer ne brani bas najbolje, al protiv nas ce se nabrijat zesce... vjerojatno cu na njih stavit, da sam na dobitku kako god zavrsilo

tomy kaj ti nije jasno?

Nego sta se ti cudis? Pa ono nase nije nista.Mozemo mi dat Etiopiji 150 golova ali kad dodu Francuzi necemo ih dat 20 u cijeloj utakmici.Pogledaj malo bolje nase golove,skoro svaki je isao po sredini gola Omeyer ce ih ubit obranama te ce im moral past skroz.Ne kazem ja da mi to nemozemo dobit,mozda nam se i posreci ali taj tvoj komentar je skroz suvisan.

Kad već postavljate tikete evo i jedan moj koji je prošao uz dosta sreće jer je Totenham dao gol u 93. min

trebalo bi igrati na Vorija više od 3gola,,, e sad neznam kolko je na cijelu utakmicu zbroj golova?
bravo genius svaka ti dala

koga je onda bolje uzet smicera, dvoznak ili neki treci?
ocemo se skupit sto vise to bolje i uzet neku pretplatu?

Ovako sada je doslo na sprskom portalu blic.rs savjeti za klađenje, a to funkionira kao natjecanje i ima vec ekipe koja pogađa x-eve mnevjerojatno, odete na poredak i vidite koliko je prvi u plusu i ko hoce moze njega pratit to su zato i stavili.
http://bet.blic.rs/ evo stranica koga znima ja preatim prvog na ljetvici 154% je u plusu.

Dvoznak je sinoć pogodio 4 od 5. edit: to jest 3/5, nisam dobro vidio, očigledno je jedan storniran- neznam još zbog čega, ali saznat ću
Kvote se bile od 1.70 pa naviše. Oni su predlagali da se sve igraju Single listići i na svaki ulog od 400kn. Da sam kojim slučajem igrao tako, jutros bi bio bogat čovjek
Ovako sam odigrao sistem 4/5, i praktički dobio nazad koliko sam uložio. Uzmite u obzir da je ovo bio samo test, da vidimo kako im to dobro funkcijonira...
Ja mislim, da ću ja uzeti pretplatu od njih, ima još tko zainteresiran nek mi se javi u pp
Evo slika listića:

Dancevic F. - Karlovic I. Dancevic F. @ 2,00 (Bet365) 170E
susret dva kret.... nema se sta tu pisati, u kakvoj je formi reper karlo ni federove tenisice roze mu nebi pomogle. Da igro protiv bilo kojeg iole poznatijeg igraca igro bi protiv njega.Dancevic slican kalibar.Otvoren mec ja protiv Karla

Evo izračunao sam, da je netko ulagao po njihovim prijedlozima jutros bi bio 1000kn u plusu.
Odnosno da je uložio 10 puta manje, to jest na 5 listića da je uložio 200kn, jutros bi, kad odbiješ ulog, bio u plusu 100kn...
A to je samo za 5 parova, oni, dnevno daju puno više toga, prošli tjedan su dali 191 par...
Dancevic F. - Karlovic I. Dancevic F. @ 2,00 (Bet365) 170E
susret dva kret.... nema se sta tu pisati, u kakvoj je formi reper karlo ni federove tenisice roze mu nebi pomogle. Da igro protiv bilo kojeg iole poznatijeg igraca igro bi protiv njega.Dancevic slican kalibar.Otvoren mec ja protiv Karla
Neznam, ja baš nikad ne igram na Karlovićeve mečeve, njega može potrefiti dan sa 50 as servisa samo tako....
Inače igra očajno, ali taj servis zbog visine mu je ubojit...

Arsenal - West Ham @1
Valencia - Real madrid @x2
Sevilla - Zaragoza @1
Francuska - Hrvatska @1
Roma - Inter @1x

Beck K. - Serra F. Beck K. @ 1,80 (Bet365) 170E
Beck nema ove godine nastup pa je nemoguce znati kako je proveo zimu i u kakvoj je formi.No njegov stil igre servis volej i ne zahtjeva neke specijalne pripreme kao sto ovi 'izmjena' prasinari moraju raditi.Lani 9-6 indoor sa svojim servisom mucio Potra , Ljubicica , dobivo Petznera, Hajeka... no isto tako nerjetko kad se niko nije nado gubio prakticki od anonimaca.Uglavnom znaci ovo je odabir protiv Serre na slijepo.Serra vec sezonu dve daleko od svojih atp dana , van Francuske rijetko kad prodje par kola i lani je indoor od soldinijih chelenger igraca u prvilu gubio.Ovu godinu opet lose zapoceo , izgubio glatko od ne tako dobrog ali jakog servera Molchanova , u australiji takodjer nista 3 seta igro sa jednim Boltom da bi glatko ispo od Authoma.Tako da ja uzimam nepoznanicu glede forme jakog servera Becka protiv ocito u ne dobroj formi Serre.

Dvoznak je sinoć pogodio 4 od 5. edit: to jest 3/5, nisam dobro vidio, očigledno je jedan storniran- neznam još zbog čega, ali saznat ću
Kvote se bile od 1.70 pa naviše. Oni su predlagali da se sve igraju Single listići i na svaki ulog od 400kn. Da sam kojim slučajem igrao tako, jutros bi bio bogat čovjek
Ovako sam odigrao sistem 4/5, i praktički dobio nazad koliko sam uložio. Uzmite u obzir da je ovo bio samo test, da vidimo kako im to dobro funkcijonira...
Ja mislim, da ću ja uzeti pretplatu od njih, ima još tko zainteresiran nek mi se javi u pp
Evo slika listića:
Gle ajde probaj sam analizirat 5 događaja pa vidi kakvu prolaznost imas. Uzmi kf 1.60+ i probaj, azijske hendikepe, kosarku, tenis bilo sto gdje ne moze ili vrlo rijetko zavrsava sa x, pa vidi je li ti isplativo.

Imam drugi plan, uzet ću tjedan dana, i igrati sve što oni igraju, pa provjeriti prolaznost. Njihov osnovni ulog je 100kn, ja ču sad uzeti osnovni 5kn.
Dakle ako oni ulože 400kn, ja ču 20kn, i sve tako. Igram cijeli tjedan, sve parove koje oni daju, koji mi budu dostupni.
Krećemo od danas, evo sad ću naručiti pretplatu tjedan dana, pa ćemo vidjeti kako funkcijonira cijeli sistem.

Urađeno, kupljen premium na tjedan dana, udigrano sve što je bilo u ponudi supersporta.
Sutra oko 12 sati ćete znati rezultate.
Evo slika sa uplata i dobicima. Nije puno, jer sam jako malo ulagao, i nisam odigrao sve ponuđeno, jer koristim za sad samo supersport.
Edit, odigran još jedan par, naknadno dodan na stranici...

Mislim da će Hrvatska-Francuska ostati izjednačeno.
Koeficijent na Hrvatsku u HL-u je 2.30,a na Francuze 2.20.
Može se zaraditi 95 kn vjerojatno,ali se ne bi upuštao u to.
Ako se uloži 1000 kn na Hrvate,dobitak je 2190 kn.
Ako se uloži 1000 kn na Francuze,dobitak je 2095 kn.
Razlika je 95 kn.
Mislim da je to kladionica namjerno napravila radi mamca.
Kladionice su genijalno smišljene i teško ih je zahebat.
Primjer:u kladionici je na utakmnici Australija-Hrvatska bilo ponuđeno 36.5 golova,a Hrvatska je dala 36.
Ukratko:vrijedi pokušati igrati na mali iznos Hrvatska-Francuska X (9.50 koef. ) i kombinirati još nekoliko parova.

Mislim da će Hrvatska-Francuska ostati izjednačeno.
Koeficijent na Hrvatsku u HL-u je 2.30,a na Francuze 2.20.
Može se zaraditi 95 kn vjerojatno,ali se ne bi upuštao u to.
Ako se uloži 1000 kn na Hrvate,dobitak je 2190 kn.
Ako se uloži 1000 kn na Francuze,dobitak je 2095 kn.
Razlika je 95 kn.
Mislim da je to kladionica namjerno napravila radi mamca.
Kladionice su genijalno smišljene i teško ih je zahebat.
Primjer:u kladionici je na utakmnici Australija-Hrvatska bilo ponuđeno 36.5 golova,a Hrvatska je dala 36.
Ukratko:vrijedi pokušati igrati na mali iznos Hrvatska-Francuska X (9.50 koef. ) i kombinirati još nekoliko parova.
ovo nema veze s vezom, znači koeficijenti za pobjednika su podjednaki i bit će neriješeno, mogao bih ti napravit neki rad na tu temu pa dokazat to što pričaš, meni se čini besmisleno, btw postoje firme kao betradar, koje tako reći "prave" koeficijente za kladionice, koje u obzir uzimaju činjenice i trenutno stanje, ako su oni mislili da je na temelju nečega realno da oni ponude 36.5 golova onda je to tako, isto tako hrvatska je moga dat 40 komada, a ne 36, pa neznam dal bi ti isto uzeo ovaj primjer za dokazat/objasnit nešto
EDIT naravno postoje realne šanse da se i dogodi X o kojem ti pričaš, al to nema veze sa ovim što si ti napisao

zanima me isplati li se uzimati vip u Johnn Morrison sistemu?

U svezi glede naših rukometaša, oni u zadnjih pet ako sam dobro uočio utakmica nisu dali više od 23 gola, a nema više Balića, istina niti one braće u vrancuza, tako da je moje za neku okladu da niti danas nećemo dati više od 25.5 golova, koeficijent je u SS kladionici 1.80, po mojem, ovo je pravi poklon bon !!!!

U svezi glede naših rukometaša, oni u zadnjih pet ako sam dobro uočio utakmica nisu dali više od 23 gola, a nema više Balića, istina niti one braće u vrancuza, tako da je moje za neku okladu da niti danas nećemo dati više od 25.5 golova, koeficijent je u SS kladionici 1.80, po mojem, ovo je pravi poklon bon !!!!
zadnjih 5 utakmica sa francuskom mi smo dali: 22, 29, 27, 27, 21 golova
zadnjih 5 utakmica uopće mi smo dali: 33, 27, 24, 30, 31 golova

Pokušat ću pronaći sliku na kojoj ima pregled naših "zadnjih" pet utakmica protiv francuza, pa da ju predočim, jer ako su mene lagali, onda i ja lažem, nenamjerno!
BTW, svejedno mi se čini da nećemo over 25.5 na utakmici ovakvog stupnja ozbiljnosti!!!!

Istina, ali opet, bez Lackovića, Balića, teško da možemo puno zabijati s vanjske linije. Moramo znati da će nas Francuzi ubijati ako ne budemo davali brze golove.
Puno toga nam ovisi o mladim igračima, kopljar, bičanić, mandalinić, stepančić... Jasno je meni da će Vuković i Duvnjak odraditi svoj posao kako treba, ali pitanje je kako će drugi...
I ja mislim da je ovo čisto solidan zicer...

Istina, ali opet, bez Lackovića, Balića, teško da možemo puno zabijati s vanjske linije. Moramo znati da će nas Francuzi ubijati ako ne budemo davali brze golove.
Puno toga nam ovisi o mladim igračima, kopljar, bičanić, mandalinić, stepančić... Jasno je meni da će Vuković i Duvnjak odraditi svoj posao kako treba, ali pitanje je kako će drugi...
I ja mislim da je ovo čisto solidan zicer...
ja mislim da se francuzi trebaju bojati nas, a ne mi njih
u boj
za medveščak sam bil 100% siguran da pljuga,.al ovo je teško iznenađenje(hokej) olimpija tukla u gostima,,nogomet 1 poluvrijeme oba mi prešla-dobre kvote- al janezi me shebali...
edit:sad zabio i blackburn 45+ pa mi nije tak žal
Još je veće iznenađenje poraz Znojma kod kuće.
Uglavnom, ove preporuke što skuplja cuspajz, bila je jedna i za hokej, i pogođena.
Manje od 4,5 golova na tekmi kac-vienna. 0:3 je završilo, tak da ima nade za ove. Preporuka je za uplatu bila 400kn, tak da onaj tko je igrao, mogao je bez problema samo na ovome paru poduplati lovu...
Čekamo ostala 4. čitam na stranici njihovoj da je prošli tjedan postotak pogađanja bio 118 od 191, i da si se kladio po njihovim preporučenim ulozima, u samo tjedan dana imao bi dobitak preko 16 000kn, a to smatraju osrednjim vikendom...
Valjalo bi probati par puta, možda i bude šta od toga....