Kineski dječak prodao bubreg da kupi iPad!

Promaknuo ti je dio u kojem kaze da policija jos uvijek istrazuje slucaj? Hint: nije bas bilo legalno...
Nije vrag da ti je to prvi puta da cujes o trgovini organima?

A sta se vi isto zapalite na ovakve vijesti.
I meni je to isto debilno ali ja ne razumijem sta vas briga sta je netko dao nesto svoje da bi si mogao nesto priustiti.
Covjek bi sa svojim tijelom trebao moci raditi sta god hoce, sve dok ne steti drugom ljudskom bicu.
Sto se mene tice, mogao je prodati obje ruke i noge za kikiriki. Jest da ne shvacam, ali i ne osudujem tako nesto.

taj kinez = 100% lud
100% nepromišljeno to napravio
Šta će kad izađe Ipad 3 i drugi bubreg pa na dijalizu kao neki. Valjda mu obitelj siromašna pa morao sam kupit.

Naravno kad bi taj isti dječak prodao bubreg za Galaxy Tab ili sl. to ne bi znali ni njegovi susjedi a kamoli mi na drugom kraju svijeta.

ne bi dao bubreg da mi daju novog bmw-a
kamoli to apple sranje

ja bi mu dao 23000 za bubreg

Bezveze kad izađe Ipad 3 prodat će 2 bubreg, kad izađe Ipad 4 prodat će jetra, kad izađe Ipad 5 prodat će srce a kad izađe Ipad 6 prodat će mozak. Bezveze je bacio novce poslje će mu bit žao.

Do ipad-a 4 će on već riknut...nažalost.

Bar nije sve potrošio na alkohol i cigarete

...a kad izađe Ipad 6 prodat će mozak.
Kako se cini, to je vec odavno prodao. Mozda za kakav iPod ili iPhone.

Ili za ipad 1...

Kada proda sve organe i djelove tjela prodat će uši, oči, nos pa će kupit igračku Ipad jer će bit ćorav
Ne razumijem kako je mogao izvaditi bubreg a on je maloljetan,znaci trebali bi valjda potpisati roditelji dopustiti da se to radi.