Ostalo

Časopis Hacker

Faerdhur pet 12.9.2008 08:24

Chaky kaže...
Zato sto bi onda manje ljudi kupovalo BUG Osmijeh

Hmmm, možda imaš pravo.

Moj obvezni ritual kad kupim novi BUG je: uvodnik (Miro) - recenzije i najave igara - Dvorak - Oleg - Butcher - softver - hardver - ostalo

Ipak mislim da bi trebali pokušati.

Chaky pet 12.9.2008 08:48

Real life.

Neki guzonja u fotelji je odlucio da ne donosi predvideni profit i bye-bye Hacker.

Osobno mislim da su bili u profitu sto se tice Hackera, ali mozda se i varam.

To jedino zna netko tko je imao uvid u financije.

Miki77 pet 12.9.2008 08:54

Hacker? A covjece...bilo je to davno!

Al' dobar casopis! Sjecam se posebno jednog teksta koji mi je ostao u sjecanju...radilo se o nekoj igrici ili sa motorima ili formula ili nesto slicno...

GUME ŽDERU BETON!      

Smijeh

Faerdhur pet 12.9.2008 09:37
Miki77 kaže...

A ne mogu vjerovati kakav komentar!

Ma strasno! Viče

Nemoj se žderati Namigiva *ebeš fanatike. Svako malo iskrsne neki kult koji fanatički brani svoje bogove. Gejmeri bi ubili za nerazlikovanje ige i igrice. I ja isto.

Ali, velim, baš te briga... od*ebi ih sve.

Dakle, jel BUG ima namjeru na pepelu Hackera napraviti neki mali "zabavnik" za gejmere ili ne? Bar kao dodatak uz BUG u početku?

Psiho246 pet 12.9.2008 10:23

Joj nemojte me mucit. Dugo nisam pomislio na Hackera. To je najbolji casopis ikad igdje!

Zasto? O zasto je morao propast??

Hrvatskoj treba dobar gaming casopis kao sta je Hacker bio. Mršti se

Faerdhur pet 12.9.2008 10:34
Psiho246 kaže...

Hrvatskoj treba dobar gaming casopis kao sta je Hacker bio. Mršti se

Slažem se, ali management takvoga časopisa treba najprije definirati "dobar" da bi se krenulo.

mislav_01 pet 12.9.2008 11:13

Uf Hacker, Hacker, s tim sam poceo, i to me uvuklo u svijet racunala. Hackere imam od broja 1, a bug od broja 92 ili 87 tako nesta, jos uvijek kod kuce imam to sve u jednoj kutiji sacuvano.Tko se sijeca one tamnice sto je bila u podrumu HAckera di je Horned Reaper bio gazda :-) ili famozne recenzije Starcrafta, odlicnih komentara na screenshotove...Dobar je bio Hacker

U HR ne postoji kvalitetan casopis iskljucivo za video igre. PCplay je tesko smece, a gameplay mi isto ne lezi bas...Eh kad bi netko poduzeo nesta po tom pitanju

Sims sub 13.9.2008 15:22
zz22 kaže...

Kako li se samo zvao onaj momak koji je pisao NFS recenzije...Patrik Pencinger, ako se ne varam? Što je s njim?Osmijeh

Mislim da je on sada u Algoritmu.
Dado_ZG78 ned 14.9.2008 00:56

Sada je tu Gameplay kao gaming časopis, no nekako mu nedostaje onaj 'štih' koji je Hacker imao.. 

Možda u budućnosti izađe i neki novi časopis, no nekako sam skeptičan Neodlučan

P.S. BUGovci su se izjasnili prije nekoliko mjeseci kako oni nemaju namjeru pokretati takav časopis jer navodno nije financijski isplativ.

the_tux ned 14.9.2008 01:47
Dado_ZG78 kaže...

Sada je tu Gameplay kao gaming časopis, no nekako mu nedostaje onaj 'štih' koji je Hacker imao..

P.S. BUGovci su se izjasnili prije nekoliko mjeseci kako oni nemaju namjeru pokretati takav časopis jer navodno nije financijski isplativ.

Bio je samo jedan broj Master-a (of the univers) u tiskanom izdanju (ima ga moja malenkost).
J-man pon 15.9.2008 21:50

Ahhh... koja nostalgija... pročita sam cilu temu u roku 2minute... Hacker je stvarno oblikova jednu od prvih generacija gamera na ovom području...

Sićam se da sam ga počea kupovati sa recenzijom "Quarantine"-a... Je se itko sjeća te igre?, bila je preteća Carmageddonu.... Vozite taxi u gradu u budućnosti, taxi sa minigunom i branikom sa šiljcima - na zebru ne stajete toliko često...Cool

Spaz čet 18.9.2008 23:15

Imam sve osim prvog broja.Definitivno nešto najbolje od časopisa što se uz Bug dalo kupiti.

Predobre recenzije sa još boljim tekstom uz screenshotove.Stari dobri crni humor.

Predobro je bilo kad bi neki čitatelj poslao totalno glupo pismo kako su ga skajlali.

Sjećam se kad je lik tražio cheatove za minesweeper pa je dobio nekoliko redova

bezveze ispisanih brojeva a ovi su napisali da su do tog cheata došli tehnikom Navajo

indijanaca.Pročitao sam ranije na ovoj temi prepirku oko igara i igrica.Svaki put kad na ovom

forumu vidim da netko napiše igrica sjetim se kako bi ga u Hackeru pojeli da je to napiso.

HACKER R.I.P.

rooswelt1991 pet 19.9.2008 10:15
Dado_ZG78 kaže...

Što se tiće ovog P.S. mislim da kad bi se okupilo bar pola Hack ekipe to bi bilo i više nego financiski isplativo. Uzmite sam u obzir stare nostalgićare koji bi kupili te novine koje ih posjećaju na stare dane. A i nama mlađim bi bilo lijepo vidjet neku rezidenciju stare škole.
the_tux pet 19.9.2008 20:19
Sims kaže...
zz22 kaže...

Kako li se samo zvao onaj momak koji je pisao NFS recenzije...Patrik Pencinger, ako se ne varam? Što je s njim?Osmijeh

Mislim da je on sada u Algoritmu.
M-šljam.

unknown kaže...
Ja još ne razumijem zasto je on propao?
Bio je sto puta bolji od PC-play-a!
PCplay nima ništa za ponudit igraćima.Apsolutno ništa!

Ima poster.

reservoir dog pet 19.9.2008 21:51

Iako sam više fan Hackera (recenzije i ekipa), moram priznati da je u vrijeme kad sam ga kupovao PC Play bio bolji po kvaliteti CD-a (dok je Hacker imao izgovore "Ispričavamo se, tvornica u Švicarskoj je zakazala"), te da- imao je poster. Za tih 30 kuna, PC Play je nudio više nego Hacker.

the_tux sub 20.9.2008 09:43
reservoir dog kaže...

Iako sam više fan Hackera (recenzije i ekipa), moram priznati da je u vrijeme kad sam ga kupovao PC Play bio bolji po kvaliteti CD-a (dok je Hacker imao izgovore "Ispričavamo se, tvornica u Švicarskoj je zakazala"), te da- imao je poster. Za tih 30 kuna, PC Play je nudio više nego Hacker.

Mene je šokoralo kod posljednjih brojeva Hackera da je bio vrlo tanak, ali je i dalje bio kvalitetan, nije bilo puno reklama. Imali su i mali časopis u njemu za konzole Score. Što je bilo sa onim Hacker klub kuponima za popust kod kupnje kod određenih dućana?
reservoir dog sub 20.9.2008 12:58

Zadnje brojeve nisam kupovao tako da ne znam, ali se sjećam PSX-a... Svima koji su imali plejku je bilo jako drago imati časopis za njih...

Da li zna di je njihov bivši urednik Kristijan Žibreg?

itf4n sub 20.9.2008 16:18
reservoir dog kaže...

Zadnje brojeve nisam kupovao tako da ne znam, ali se sjećam PSX-a... Svima koji su imali plejku je bilo jako drago imati časopis za njih...

Da li zna di je njihov bivši urednik Kristijan Žibreg?

U Algoritmu mislim.
Beno sub 20.9.2008 18:26

Tek sam sada naletio na ovu temu. E da... Hacker... Nostalgija... Vremena kada su "zasto Hacker opet kasni" i skola bili najveci problemi u zivotu... Jos uvijek mi u kutu stoje spremljeni svi brojevi od 1. do zadnjeg, i dan danas ih rado prelistam. Casopis je bio bez konkurencije.

Pcplay (Bucic, "prebjeg" iz Hackera ;) ) sa svojim usiljenim i losim pokusajima humora, Chaos (mislim da su izasla samo dva broja), Bugov Master (nazalost samo jedan broj) i mnogi drugi konzolama orjentirani casopisi nikada (ako se mene pita) nisu skinuli Hacker s trona. Pogotovo u vrijeme Zibrega.