Vista Transformation Pack

Ja sam sebi instalirao jedan trans. pack, zar on neće u potpunosti nestat pomoću system restore-a?

Jel se može kako maknuti u windows xp-u kad uđem u my computer da mi piše ono:File,Edit,View itd i kako?

Na što misliš točno? Na onaj izbornik s lijeve strane prozora(slika dole)?
Na originalnoj XP temi mislim da nije moguće.
Na Vista transformation packu je moguće.

Koji mi preporučujete a da je što vjerodostojniji izgled Viste i naravno da mi ne s***e sistem, i da mi ne uspori komp?
zakon je!

Jel se može kako maknuti u windows xp-u kad uđem u my computer da mi piše ono:File,Edit,View itd i kako?
desni klik na ono prazno iza help i kad ti se pokaze padajuci meni di pise main menu,styler toolbar i tak onda maknes kvacicu sa main menu

a i ovo je moguce na obicnom xp-u samo odes desni klik na my computer/properties/ pa na user profile ili tak nes nesjecam se sad tocno,pokraj hardware,pa na srednji tab,i tu nadjes i maknes kvacicu sa prikaz zajednickih mapa (ili common task) pa aply i ok i to nestane.... tako isto i vracas nazad
isprika za dupli post

sve ti je objasnjeno u ova dva posta iznad pa sad samo moras malo klikat mishem,a trenutno nemogu preciznije jer sam na visti pa neznam sad tocno kak se koji tab zove ....

Došao je dan kada bih mogao preporučiti vistu umjesto xp-a!
Okanite se tih "usporivača sistema" i pređite na pravi doživljaj -> WINDOWS VISTA ULTIMATE Service Pack 2!

Okanite se tih "usporivača sistema" i pređite na pravi doživljaj -> WINDOWS VISTA ULTIMATE Service Pack 2!
Hm.ovo mi nije niš usporilo sistem ali volio bih ja preći na Vistu ali kad čujem toliko negativnih komentara o njoj.....

ta negativa je zbog stare viste i slabe podrske,danas je vista potpuno podrzana i potpuno stabilan sustav te je preporuka svakome,a onaj ko pljuje po visti a hvali sedmicu nije svoj jer je to maltene isto sa sitnim razlikama (vlastito iskustvo),znaci digni vistu sp1 ili cak 2 ak ces na engleski i uzivaj,samo nemoj neku black edition vistu jer su to shrotovi...

http://www.windowsxlive.net/seven-transformation-pack-meets-the-ultimate-transformation-pack
Transformacijski paket koji imitira Windows 7.

Hm.ovo mi nije niš usporilo sistem ali volio bih ja preći na Vistu ali kad čujem toliko negativnih komentara o njoj.....
Nabroji par!

Nabroji par!
Ok,to sam samo čuo a neznam jer istina
Da mojih 2 gb rama ne bi bilo dosta za nju
Da se ruši explorer često
Da bi dobio manje performanse u igrama
ITD....

OMG usporava PREVISEEE. Na moj 1GB rama (smijete se, smijesno je)

Što usporava,vista ili transformation pack?

Ok,to sam samo čuo a neznam jer istina
Da mojih 2 gb rama ne bi bilo dosta za nju
Da se ruši explorer često
Da bi dobio manje performanse u igrama
ITD....
1. dosta je
2. LOL - nije mi se nikad srušio, samo u xp-u mi se par puta srušio.
3. LOL - dobiješ i veće u par navrata

Što usporava,vista ili transformation pack?
Trans. pack, naravno

Jel može netko reći kako da u xp-u maknem kad uđem u my computer gore ono file.edit,view,help itd kao što ovdje na ovoj temi toga nema

jel zna ko di mogu nabaviti neki style za xp da mi bude ko kod viste kad pokazes mišem na ikonu ona odma bude označena i jedan klik otvara..hvala :D

ne treba ti style.
tools->folder options->kartica "general"->single click to open..

da to ali kad tako napravim onda kad pokazes na ikonu samo nako poplavi ko i kad stisnem jednom ali na visti je to nako malo veca kocka od ikone prozirna...

Koji mi preporučujete a da je što vjerodostojniji izgled Viste i naravno da mi ne s***e sistem, i da mi ne uspori komp?
ja imam vista inspirat ultimate 2 izgleda ko vista al kad sam ju unistallo ostalo mi je load screen ikone i zvuk koji se nemogu obrisat..

naravno da se mogu obrisat, pretraži registry
do izlaska win7 korištenje trans packova je imalo smisala, sad stvarno nema

1. preporuka :brišite to sa vaših računala,imat ćete gadnih problema.
2. Nijedan taj VTP (Vista transformation pack),uopće nije lijep.
3.Možda neki po vama lijepi, ali vjerujte iza te ljepote stoji software koji,pogađate grozno šteti računalu!

da to ali kad tako napravim onda kad pokazes na ikonu samo nako poplavi ko i kad stisnem jednom ali na visti je to nako malo veca kocka od ikone prozirna...
i koja je svrha toga?
potpuno ista stvar ko ovo gore kaj sam rekao..

1. preporuka :brišite to sa vaših računala,imat ćete gadnih problema.
2. Nijedan taj VTP (Vista transformation pack),uopće nije lijep.
3.Možda neki po vama lijepi, ali vjerujte iza te ljepote stoji software koji,pogađate grozno šteti računalu!
u PRAVU si jučer sam skeniro komp s AVG-om i pogledajte rezultate:
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe:\unwise0023.bin:\"Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe:\unwise0023.bin:\"Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe:\unwise0023.bin:\Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe:\unwise000b.bin:\"Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe";"Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
Preporučam program TuneUp Utilities 2009.Preko njega možeš instalirati nove teme.
Link.
http://www.softpedia.com/progDownload/TuneUp-Utilities-Download-4576.html
Vista temu možeš skinuti s ovih stanica.
Link.
http://v-xemnes.deviantart.com/art/Mimic-Vista-V2-pack-51455690