malina22 sri 11.3.2009 21:45
big_guy kaže...
Koja_pila kaže...

Preporučam program TuneUp Utilities 2009.Preko njega možeš instalirati nove teme.

Link.

http://www.softpedia.com/progDownload/TuneUp-Utilities-Download-4576.html

Vista temu možeš skinuti s ovih stanica.

Link.

http://v-xemnes.deviantart.com/art/Mimic-Vista-V2-pack-51455690

Jel možeš objasnit kako postaviti tu temu za navedeni program??

Ovaj link sto ti je postavljen mimic vista je .wba fajl sto znaci da nije za tune up vec za windows blinds program. tema za tune up utilities imas na njihovoj stranici ili na www.belchfire.net

Bellatrix sri 11.3.2009 22:19
zero cool kaže...

Ja sam sebi instalirao jedan trans. pack, zar on neće u potpunosti nestat pomoću system restore-a?

Transformation pack se nemože upotpunosti nikako ukloniti nakon što jedamputa bude instaliran.
Možeš ti njega deinstalirati i vratiti originalni izgled windowsa ali fileovi koji su se integrirali u sustav prilikom instalacije su i dalje prisutni.
Dakle jednom instalirano i gotovo.... nemoguće je povratiti i s System restoreom. Jedino da nekim programom napraviš Image cijelog diska prije instaliranja pa kasnije vratiš taj image(u kojem su sadržani originalni systemski fileovi prije modifikacija) po potrebi.

dadododo uto 16.6.2009 17:24
big_guy kaže...

Jel se može kako maknuti u windows xp-u kad uđem  u my computer da mi piše ono:File,Edit,View itd i kako?

desni klik na ono prazno iza help i kad ti se pokaze padajuci meni di pise main menu,styler toolbar i tak onda maknes kvacicu sa main menu

dadododo uto 16.6.2009 17:28

a i ovo je moguce na obicnom xp-u samo odes desni klik na my computer/properties/ pa na user profile ili tak nes nesjecam se sad tocno,pokraj hardware,pa na srednji tab,i tu nadjes i maknes kvacicu sa prikaz zajednickih mapa (ili common task) pa aply i ok i to nestane....  tako isto i vracas nazad   

isprika za dupli post

big_guy sri 17.6.2009 13:36
Hyperion kaže...

Došao je dan kada bih mogao preporučiti vistu umjesto xp-a!

Okanite se tih "usporivača sistema" i pređite na pravi doživljaj -> WINDOWS VISTA ULTIMATE Service Pack 2!

Hm.ovo mi nije niš usporilo sistem ali volio bih ja preći na Vistu ali kad čujem toliko negativnih komentara o njoj.....

dadododo sri 17.6.2009 15:50

ta negativa je zbog stare viste i slabe podrske,danas je vista potpuno podrzana i potpuno stabilan sustav te je preporuka svakome,a onaj ko pljuje po visti a hvali sedmicu nije svoj jer je to maltene isto sa sitnim razlikama (vlastito iskustvo),znaci digni vistu sp1 ili cak 2 ak ces na engleski i uzivaj,samo nemoj neku black edition vistu jer su to shrotovi...

Hyperion sri 17.6.2009 15:55
big_guy kaže...
Hyperion kaže...

Okanite se tih "usporivača sistema" i pređite na pravi doživljaj -> WINDOWS VISTA ULTIMATE Service Pack 2!

Hm.ovo mi nije niš usporilo sistem ali volio bih ja preći na Vistu ali kad čujem toliko negativnih komentara o njoj.....

Nabroji par!

big_guy sri 17.6.2009 19:37
Hyperion kaže...
big_guy kaže...
Hyperion kaže...

Nabroji par!

Ok,to sam samo čuo a neznam jer istina

Da mojih 2 gb rama ne bi bilo dosta za nju

Da se ruši explorer često

Da bi dobio manje performanse u igrama

ITD....

Hyperion sri 17.6.2009 20:00
big_guy kaže...
Hyperion kaže...
big_guy kaže...
Hyperion kaže...

Ok,to sam samo čuo a neznam jer istina

Da mojih 2 gb rama ne bi bilo dosta za nju

Da se ruši explorer često

Da bi dobio manje performanse u igrama

ITD....

1. dosta je

2. LOL - nije mi se nikad srušio, samo u xp-u mi se par puta srušio.

3. LOL - dobiješ i veće u par navrata

whyx sub 3.4.2010 02:07
Bellatrix kaže...
big_guy kaže...

Koji mi preporučujete a da je što vjerodostojniji izgled Viste i naravno da mi ne s***e sistem, i da mi ne uspori komp?

BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2 Neće ti uzeti puno resursa garantiram ti... a jako dobro imitira Vistu!!!

ja imam vista inspirat ultimate 2 izgleda ko vista al kad sam ju unistallo ostalo mi je load screen ikone i zvuk koji se nemogu obrisat..

_Dangerous_Lickz_ sub 3.4.2010 09:01

1. preporuka :brišite to sa vaših računala,imat ćete gadnih problema.

2. Nijedan taj VTP (Vista transformation pack),uopće nije lijep.

3.Možda neki po vama lijepi, ali vjerujte iza te ljepote stoji software koji,pogađate grozno šteti računalu! 

nixass sub 3.4.2010 15:19
whyx kaže...

da to ali kad tako napravim onda kad pokazes na ikonu samo nako poplavi ko i kad stisnem jednom ali na visti je to nako malo veca kocka od ikone prozirna...

i koja je svrha toga?

potpuno ista stvar ko ovo gore kaj sam rekao..

whyx ned 4.4.2010 00:07
_Dangerous_Lickz_ kaže...

1. preporuka :brišite to sa vaših računala,imat ćete gadnih problema.

2. Nijedan taj VTP (Vista transformation pack),uopće nije lijep.

3.Možda neki po vama lijepi, ali vjerujte iza te ljepote stoji software koji,pogađate grozno šteti računalu!

u PRAVU si jučer sam skeniro komp s AVG-om i pogledajte rezultate:

"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe:\unwise0023.bin:\"Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe:\unwise0023.bin:\"Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe:\unwise0023.bin:\Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe:\unwise000b.bin:\"Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"
"C:\Documents and Settings\...\Desktop\Vista Transformation Pack 9.0.1.exe";"Trojan horse Agent.AXNF";"Deleted"