TuneUp vs Ccleaner vs Glary

Pozdrav,evo posto ima ova tema da i ja kazem svoje iskustvo sto se Tune Up tice!!
Imo sam jedan problem sa Tune UP,a to je da mi se laptop prilikom podizanja sistema (Windovs Vista Home premium,32 bit) smrzavao i nista nisam mogo da radim!Sve je bilo stalo!!
Imam i instaliran KIS 2014!!
Svi su programi licencirani,KIS,TUNE UP 2014 i Vista!!
Tako da sam moro reinstalirati Windows nanovo!!
To mi je bio jedini nacin da opet koristim laptop a problem sam rijesio tako sto sam TUne UP 2014 isto nanovo instaliro i SVE AUTOMATSKE FUKCIJE SAM PREBACIO NA MANUAL!!
Tako je meni na VISTA za druge ne znam!!
Znaci nista automatski vise ne radi!!
KIs 2014 sam isto instaliro kao sto je bio i sad sve radi super,prezadovoljan sam!!
Negdje,sad ne znam gdje tacno na kojem forumu sam cito da bas zbog tih svih automatskih opcija u Tune Up,moze doci do smrzavanja rada racunara!!!
Govorim opet,za Windows Vista!!
Eto,ako se kome desi slican problem,ja sam ga ovako rijesio!!!

Ja sam dobio na poklon trogodišnju licencu za Kerish Doctor 2015,a inače već par godina koristim TuneUP(trenutno verzija 2014). Što se tiče TuneUp mogu samo reći riječi pohvale,brz,čist,pregledan i nadasve funkcionalan program. Prije dva dana sam instalirao Kerish Doctor,onako na prvi pogled izgleda sasvim OK,ali je recimo u odnosu na TuneUp dosta sporiji u svojim aktivnostima,posebno u čišćenju Junk fajlova. Ima dosta opcija ,između ostalog i opcije koje daju preporuku za isključenje nekih win servisa...
Uglavnom, moj favorit je definitvno TuneUp

Ja sam dobio na poklon trogodišnju licencu za Kerish Doctor 2015,a inače već par godina koristim TuneUP(trenutno verzija 2014). Što se tiče TuneUp mogu samo reći riječi pohvale,brz,čist,pregledan i nadasve funkcionalan program. Prije dva dana sam instalirao Kerish Doctor,onako na prvi pogled izgleda sasvim OK,ali je recimo u odnosu na TuneUp dosta sporiji u svojim aktivnostima,posebno u čišćenju Junk fajlova. Ima dosta opcija ,između ostalog i opcije koje daju preporuku za isključenje nekih win servisa...
Uglavnom, moj favorit je definitvno TuneUp
Evo nakon nekoliko dana korištenja Kerish Doctor 2015 da napišem da sam ispitao sve opciije i ja ko sam zadovoljan njegovim učinkom,pronalazi,čisti,isključuje nepotrebne servise,koriguje i postavlja najbolje postavke za net,optimizira autostart,uklanja sistemske greške...Zauzeće resursa minimalno,uticaj na sistem minimalan. Nakon njega CCleaaner ne pronalazi ništa!
No,postoji jedna velika zamjerka:priliko instalacije F-Secure IS 2015 odnosno njegov HIPS (Deep Guard) prijavljuje kerish.exe datoteku kao potencijalno opasnu,nakon što sam napravio izuzeće iz AV programa (jer se zaista ne radi o malicioznom programu - false positiv) dolazi problematična situacija.
Naime,prvo skeniranje i čišćenje junk fajlova traje oko dva sata (laptop sa i5 4 GB Ram),drugo skeniranje traje 2-3 minute,ali i tada pronalazi junk fajlove i opet čišćenje traje do 15 minuta. To je izaista razočaravajuće.
Jučer sam kontaktirao oficijelnu podršku navodeći problem sa totalnim usporavanjem,ali na žalost i tu ide zamjerka još uvijek nema odgovora.
U svakom slučaju interesantan,ali po meni TuneUp je kralj u svakom pogledu!

Autoruns - za onke koji sami žele istražiti što se pokreće uz windowse (startup, logon, servisi, driveri, codeci, appinit, print monitors...)

Imam friško instaliran Windows 10 TP zadnju verziju, i kad pokrenem Glary utilites pronađe mi 470 grešaka u registry???
Tko tu laže, Windows ili Glary utilites???

Imam friško instaliran Windows 10 TP zadnju verziju, i kad pokrenem Glary utilites pronađe mi 470 grešaka u registry???
Tko tu laže, Windows ili Glary utilites???
a što očekuješ od operativnog sustava koji još nije do kraja finaliziran? naravno da nisu sve stvari ispolirane kak treba i da će ti takvi alati pronalaziti i ono što je greška i ono što nije

... i ono što nije
Hm... Ako nešto nije "greška", a xy sw to prijavi kao grešku, onda je to - što? I što se dogodi s tim nečim nakon što to program procesuira?

... i ono što nije
Hm... Ako nešto nije "greška", a xy sw to prijavi kao grešku, onda je to - što? I što se dogodi s tim nečim nakon što to program procesuira?
onda je to false positive, a posljedica procesuiranja te "greške" takvim programom može biti nestabilnost sistema, a opet se ne mora i ništa posebno desiti, ovisno u vezi čega je nađena "greška"
ne znam koliko su ti programi već prilagođeni win10 sistemu

Nisam neki freak sto se tiće softwarea-ali sa Windowsima sam još od 95-ice i sa sigrnošću mogu tvrditi da svi ti "booster" programi tipa Tune-up,speed your comp.....u pravilu UVJEK samo uspore komp!
Svaki-MA BAŠ SVAKI,nađe hrpetinu grešaka i on to kao ispravi!
Zaista vam to sve ne treba-evenualno CCleaner da vam ubrza ciscenje sustava,samo to,nista vise!

Pozdrav! Imam Ccleaner i zanima me da li je sigurno čistiti registry?

Pozdrav! Imam Ccleaner i zanima me da li je sigurno čistiti registry?
ccleaner ti prije čišćenja registryja ponudi da se napravi backup registryja za svaki slučaj, tako da ako nešto pođe krivo možeš vratiti prethodno stanje registryja.
Evo i mene zanima koji od ova tri programa vam je najbolji i zašto?