izzy007 pet 17.4.2015 19:49
osvit kaže...
Jeti 2 kaže...

Upravo pokrenuo Pulsar.. radi bezprijekorno i uspješno mi krati radni dan, ubuduće i dane...

Evo kako instalirati Pulsar:

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-pulsar-repo-setup-pulsar-for-xbmc/

Dakle, koliko sam shvatio, sve što ima na kickass,piratebay,torrrentz itd. se može gledati i na pulsaru zar ne?

Ja sam ta tri MC's providera odabrao u program addons.

Tako je. Upišeš u Pulsar SEARCH ime filma ili što već želiš i on ti izbaci rezultate. Ako tražiš Film i dobiješ točan rezultat u obliku JEDNOG FILMA onda na taj isti klikni desnom tipkom mišta i onda u tom izborniku odaberi CHOSE STREAM ili tako nekako i tamo ćeš dobiti popis filmova sa svih provajdera koje si unio u pulsar prilikom konfiguracije, te će ujedno biti navedeno i koliko je film velik te dali ima Dolby zvuk ili ne.

Ikarus01 čet 23.4.2015 15:45
David87 kaže...

Da li netko gleda maxtv2go preko Kodi-a? Meni malo radi pa nakon nekoliko sekundi crkne. Kak treba postavit advancedsettings.xml i kamo ga smjestit (koji folder)

ako koristiš testtv račune a ne svoje to onda isp radi.Meni tako isto na mobitelu.pozz

errornt sub 25.4.2015 08:30

Pozz ekipa, jel mi tko moze pomoci oko Kodi TV. Sinoc sam to cuo od frenda pa sam instalirao i par addons-a, a sada me zanima na koji nacin mogu naci stream kanala da rade. Tipa discovery, national, hbo ak ima, te onda htv1, 2,3,4, RTL, Nova TV i slicne. Nasao sam par, ali ne rade ti programi, rade sportarene i slicno, no ovi sto mi trebaju ne rade. I da imaju titlove discovery, i ostali. Zahvaljujem. 

DMan uto 5.5.2015 08:22

Ne znam zašto, ali ne mogu instalirati Natkov repository.

Probao sam na tabletu (x86 Android) i mobitelu (Arm Android, Xperia Z), obadva Kodi Helix.

Na obadva uređaja mi kaže da struktura add-ona nije odgovarajuća?

Molim pomoć...

P.S. Sada sam uspio, izgleda da verzija koja je ovdje nešto ne radi...

Skinuo sam sa Git huba i onda mi se instaliralo.