Ostale mrežne teme

Packet loss kad radi MaxTV

Mateo159 uto 11.3.2025 16:46

Pozdrav ekipa, zanima me jel ima tko isti problem, već sigurno 40 dana unazad imam problem sa packet lossom na PC-u. Dakle imao sam optiku od A1 sa Tcom ruterom i prijavljivao sam iz dana u dan problem sa packet lossom da bi me nakon 20 dana A1 samo iskopčao sa optike tj. interneta (ne znam zašto se nisam žalio na zaštiti potrošača ali dobro) da bi Tcom nakon 10 dana (i 50 poziva) se sjetio Ej pa ovo je naš korisnik koji nema nikakvu uslugu i donio ruter te su me vratili na bakar tj VDSL. Posrećilo mi se da sam u PGŽ i RUNE ima provedenu infrastrukturu gdje živim tako da, ja se nadam, priključak na kuću ću dobiti uskoro i maknut se sa ove mizerije.BTW sve je radilo divno krasno punih 3 dana dok OPET nisam izmjerio packet loss / late packets (sve je u nekih 5-10%). Danas sam slučajno otkrio da kad MaxTV BOX NE RADI nemam packet loss a čim se upali odma packet loss krene, naravno prijavio službi dobio klasični odgovor ne znam poslat ću tehničara.

Probao sam sa MaxTV apk na TV-u -imam packet loss

Probao sam sa MaxTV apk na iOS-u -imam packet loss

Probao sam sa MaxTV web stranicom na PC-u -imam packet loss

i još jedna stvar otprilike u istom intervalu (od 40 dana unazad) dosta poznanika mi se požalilo na packet loss u radijusu od 70ak km. 

Ako tko ima ikakvu ideju za fix pls help