neeero uto 4.3.2014 20:08

Pozdrav, posto nisam pronasao odgovor na svoje pitanje.. zanima me slijedece, imam psc od 10e, fali mi jos 7.59 ( za Rust na g2play ) i planiram kupiti jos od 10e, onaj ostatak od 2,41e ostaje ili ?

Čarli sub 21.6.2014 18:11

Znate li kako kupiti igre preko steama koristeći paysafecard? krenem kupiti ali očito nema podržano PSC za hrvatsku, a kod origina može. navodno postoji neka caka i rješenje al ne znam koje.

možete li mi pomoći?

Smoke690 sri 12.11.2014 15:18

Jeli itko zna jeli se moze prebaciti novac s psc-a na karticu ili nesto da se taj novac moze unovciti, oprostite na mozda glupim pitanjima ali nemam vremena za googlanje pa ako itko zna bio bih jako zahvalan na pomoci.

ClockOfLife čet 16.3.2017 18:49

Znaci iso sam kroz cijeli ovaj chat forum kaj vise ne i skuzio sam da ljudi imaju najnormalnije probleme a to su sljedeci:
1. Ne radi na steamu(Da tako je ne radi na steamu pa morate ici na g2a ili bilo koju drugu stranicu da kupite igricu za steam)
2.Nece na kladionicarskim stranicama(Iskreno ja se uopce ne kladim pa nemogu rec ako je ovo istina ili ne ali paysafecard radi samo na odredenim stranicama)
3.Kune a trebaju euri(Na kojoj god da ste stranici i recimo imate 100 kn na psc a vama treba 10 eura kune ce ju vam se automaktski prebaciti u valutu koju trebate)
Evo vjerovatno pomaze

Nikola1985 sri 5.4.2017 07:36

Pozdrav. Hitno mi treba pomoc ako netko moze pomoc. Kupio sam paysafe u Njemackoj ali nece mi ga prihvatiti ni na skrill ni paysafe stranica jer nije kupljen u zemlji u kojoj sam registriran a to je Hrvatska. Sta napraviti? :(