Reaver 1.3

00:21:7B:27:CD:BB

00:21:7B:27:CD:BB
26085715

U Kaliju ima jos jedan alat za bruteforce, isto radi sa WPS otkljucanim ruterima. Byllu. Umesto reaver -i mon0 -c …. upisite:
bully -b (BSSID) -c (broj kanala) -B mon0

ajd molim te javi mi se na mail trebam te hitno draeen21@gmail.com

moze pitanje

Skinuo sam zadnji Xiaopan i probao ga na virtualnoj, ali ne vidi mi wifi adapter...zatim sam napravio bootabilni USB, i vidi ga, pa me zanima od programa na Xiaopanu, koji je najbrži da probam za svoju mrežu naći password? Hvala.

Hej bob1, prije nekog vremena sam uspjesno probio jednu mrezu sa reaverom ali poslije toga je tip ocito nesto promjenio kao i pass.
WPS mu je i dalje otkljucan (vidim sa naredbom wash) ali reaver vise nece da mrda (ponavlja jedno te isti pin) pa bih te molio da mi izracunas po bssid-u 2C:95:7F:11:42:4E pa da probam, PLS!!!

Hej bob1, prije nekog vremena sam uspjesno probio jednu mrezu sa reaverom ali poslije toga je tip ocito nesto promjenio kao i pass.
WPS mu je i dalje otkljucan (vidim sa naredbom wash) ali reaver vise nece da mrda (ponavlja jedno te isti pin) pa bih te molio da mi izracunas po bssid-u 2C:95:7F:11:42:4E pa da probam, PLS!!!
Ne mora da znaci da je menjao sifru, mozda je stavio MAC filter, a zadnji pin si trebao da upises.
Posalji mi cap. file i sifru da proverim jel ista. Taj file mozes naci preko opcije lanch u minidwepu, a onda ga snimis na USB.
Naziva se i handshake.

Ovako dok je radio zvao se `siemens t-com1` - WPS PIN: 47504950 - WPA PSK: 1357908642111. Sada se zove `Izmisli` siguran sam 100% da je to ta mreza. Sada radim na reaveru 1.5 s naredbom `reaver -i mon0 -b (bssid) -c (cannel) --dh-small -vv -a` ali mi stalno vrti isti pin i baca error `WPS transaction failed (code: 0x02), re-trying last pin`. Pitao si me za cap file i napravio sam ga sa `airodump-ng -w capture-packages --bssid (accesspoint) -c (channel) mon0` dobio sam hand-shake i cap file samo neznam kako da ti ga posaljem:)

Moze li se znati na koji nacin se iz MAC adrese izvuce pin?
Prije sam imao siemens sx 763...do njegovog pina je lagano doci ..reaver+ malo spama.
Sad imam ZTE 931 VII..svakih 10x router se zakljuca...spamat ponekad moram i po 10-ak minuta..s tim kad se wps unlock obavezno ide promjena kanala

Ovako dok je radio zvao se `siemens t-com1` - WPS PIN: 47504950 - WPA PSK: 1357908642111. Sada se zove `Izmisli` siguran sam 100% da je to ta mreza. Sada radim na reaveru 1.5 s naredbom `reaver -i mon0 -b (bssid) -c (cannel) --dh-small -vv -a` ali mi stalno vrti isti pin i baca error `WPS transaction failed (code: 0x02), re-trying last pin`. Pitao si me za cap file i napravio sam ga sa `airodump-ng -w capture-packages --bssid (accesspoint) -c (channel) mon0` dobio sam hand-shake i cap file samo neznam kako da ti ga posaljem:)
E da ti je ovo njemačka pa da postaš ovako nešto našao bi telekom tko je to u sekundi, a policija bi ti bila na vratima za par sati.

Ako je isti bssid onda je ista mreza. Reaveru se doda -p xxxxxxxx da trazi samo taj pin.
A sto se tice default pina za odredjene rutere ima program pinwpsgui, tako da mozete sami izracunati.

Postoji li način da se sazna onaj access code koji je potreban za logiranje kao admin ??

Koji router ?

Pozdrav! da oživim temu !!! imam već mjesecima problem sa jednim ruterom - nemogu ga nikako otključati !!! skinuo sam program koji je bob1 preporučio , ali on ne izračuna dobro pin (provjerio sa drugim ruterima kojima znam pin) bilo kakav savjet dobrodošao !
radio sam sa puno programa - bully, reaver, wifite, aircrack itd, itd
PS: bob1 imaš privatnu poruku -pročitaj i molim te javi se.

Program koji sam postavio izracunava pin samo za odredjene routere, ne sve.
Kod nekih rutera ima i opcija generisanja pina, sto znaci da se pin na samom ruteru moze menjati.
Mozete probati i sa programom dumpper koji radi u Windowsu.
Takodje od programa koji koriste wps ranjivost u zadnje vreme je popularan pixie, koji radi u Linuxu, ali ni on nije primenljiv kod svih rutera.

Hvala što si se javio i na objašnjenju !! također i na ovom programu ! sa Pixie isto nisam uspio :( pozdrav !
Postoje ruteri u cijem se MAC adresi krije pin. Koga zanima nek napise BSSID, na pr. 20:2B:C1:D7:95:AE i izracunacu mu pin
Onda upisete na pr; reaver -i mon0 -c 10 -b 20:2B:C1:D7:95:AE -vv -p 41285589
Oznaka c je broj kanala, b BSSID, tj MAC rutera, a p pin.
Ruter mora biti WPS otkljucan.