bob1 sri 8.10.2014 17:18

Postoje ruteri u cijem se MAC adresi krije pin. Koga zanima nek napise BSSID, na pr. 20:2B:C1:D7:95:AE i izracunacu mu pin
Onda upisete na pr; reaver -i mon0 -c 10 -b 20:2B:C1:D7:95:AE -vv -p 41285589
Oznaka c je broj kanala, b BSSID, tj MAC rutera, a p pin.
Ruter mora biti WPS otkljucan.

osvit sri 11.2.2015 19:22

Skinuo sam zadnji Xiaopan i probao ga na virtualnoj, ali ne vidi mi wifi adapter...zatim sam napravio bootabilni USB, i vidi ga, pa me zanima od programa na Xiaopanu, koji je najbrži da probam za svoju mrežu naći password? Hvala.

necroMaX sri 25.3.2015 11:43

Hej bob1, prije nekog vremena sam uspjesno probio jednu mrezu sa reaverom ali poslije toga je tip ocito nesto promjenio kao i pass.

WPS mu je i dalje otkljucan (vidim sa naredbom wash) ali reaver vise nece da mrda (ponavlja jedno te isti pin) pa bih te molio da mi izracunas po bssid-u 2C:95:7F:11:42:4E pa da probam, PLS!!!

bob1 sri 25.3.2015 17:18
necroMaX kaže...

Hej bob1, prije nekog vremena sam uspjesno probio jednu mrezu sa reaverom ali poslije toga je tip ocito nesto promjenio kao i pass.

WPS mu je i dalje otkljucan (vidim sa naredbom wash) ali reaver vise nece da mrda (ponavlja jedno te isti pin) pa bih te molio da mi izracunas po bssid-u 2C:95:7F:11:42:4E pa da probam, PLS!!!

Ne mora da znaci da je menjao sifru, mozda je stavio MAC filter, a zadnji pin si trebao da upises.

Posalji mi cap. file i sifru da proverim jel ista. Taj file mozes naci preko opcije lanch u minidwepu, a onda ga snimis na USB.

Naziva se i handshake.

necroMaX čet 26.3.2015 10:07

Ovako dok je radio zvao se `siemens t-com1` - WPS PIN: 47504950 - WPA PSK: 1357908642111. Sada se zove `Izmisli` siguran  sam 100% da je to ta mreza. Sada radim na reaveru 1.5 s naredbom `reaver -i mon0 -b (bssid) -c (cannel) --dh-small -vv -a` ali mi stalno vrti isti pin i baca error `WPS transaction failed (code: 0x02), re-trying last pin`. Pitao si me za cap file i napravio sam ga sa `airodump-ng -w capture-packages --bssid (accesspoint) -c (channel) mon0` dobio sam hand-shake i cap file samo neznam kako da ti ga posaljem:)

rollex78 čet 26.3.2015 13:36

Moze li se znati na koji nacin se iz MAC adrese  izvuce pin?

Prije sam imao siemens sx 763...do njegovog pina je lagano doci ..reaver+ malo spama.

Sad imam ZTE 931 VII..svakih 10x router se zakljuca...spamat ponekad moram i po 10-ak minuta..s tim kad se wps unlock obavezno ide promjena kanala

TheThing čet 26.3.2015 13:47
necroMaX kaže...

Ovako dok je radio zvao se `siemens t-com1` - WPS PIN: 47504950 - WPA PSK: 1357908642111. Sada se zove `Izmisli` siguran  sam 100% da je to ta mreza. Sada radim na reaveru 1.5 s naredbom `reaver -i mon0 -b (bssid) -c (cannel) --dh-small -vv -a` ali mi stalno vrti isti pin i baca error `WPS transaction failed (code: 0x02), re-trying last pin`. Pitao si me za cap file i napravio sam ga sa `airodump-ng -w capture-packages --bssid (accesspoint) -c (channel) mon0` dobio sam hand-shake i cap file samo neznam kako da ti ga posaljem:)

E da ti je ovo njemačka pa da postaš ovako nešto našao bi telekom tko je to u sekundi, a policija bi ti bila na vratima za par sati.

bob1 sub 28.3.2015 12:36
necroMaX kaže...

Ako je isti bssid onda je ista mreza.  Reaveru se doda  -p xxxxxxxx da trazi samo taj pin.  

A sto se tice default pina za odredjene rutere ima program pinwpsgui, tako da mozete sami izracunati.

3 d corner fan čet 25.2.2016 22:35

Pozdrav! da oživim temu !!! imam već mjesecima problem sa jednim ruterom - nemogu ga nikako otključati !!! skinuo sam program koji je bob1 preporučio , ali on ne izračuna dobro pin  (provjerio sa drugim ruterima kojima znam pin) bilo kakav savjet dobrodošao ! 

radio sam sa puno programa - bully, reaver, wifite, aircrack itd, itd

PS: bob1 imaš privatnu poruku -pročitaj i molim te javi se.

bob1 pet 4.3.2016 21:38

Program koji sam postavio izracunava pin samo za odredjene routere, ne sve.

Kod nekih rutera ima i opcija generisanja pina, sto znaci da se pin na samom ruteru moze menjati.

Mozete probati i sa programom dumpper koji radi u Windowsu.

Takodje od programa koji koriste wps ranjivost u zadnje vreme je popularan pixie, koji radi u Linuxu, ali ni on nije primenljiv kod svih rutera.