Baotian najcesci kvarovi

Skuter je popravljen, ali ima jako sporo ubrzanje od 0-15km/h ide dost brzo a do 30 mu treba dugo.Pretpostavlja li netko u čemu je problem?
prijenos; rolice, federi neki ili šta već, ne kuzim se toliko u to. tako je i kod mog. samo sam kit stavio. od 30 tek počme vući, do 30 ide kao i obican od 50kubika

Najvjerojatnije je do prijenosa, ako si mijenjao valjčiće, možda si stavio prelagane.

Ja svog nikako nemogu upalit neznam sta mu je a frgazer nije sigurno jer sam ga vec 2 puta ocistio.

valjčiće nisam mijenjao, a vjerovatno budem stavio oko 5g
ni približno ovakvo ubrzanje http://www.youtube.com/watch?v=pZJpQMzsv04
snimit ću svoje ubrzanje samo čekam da kiša prestane

Ja svog nikako nemogu upalit neznam sta mu je a frgazer nije sigurno jer sam ga vec 2 puta ocistio.
negdje sam pročitao da se ne smiju previše puta rastavljati karburatori kod kineza 3,4 puta poslje odu kvragu. mora biti problem u struji. kod mene je situacija bila da nije uvijek htjeo paliti na hladno cca svakih 5ti 6ti dan, ni na kurblu ni na starter, znači samo vergla. Drugi dan upali najnormalnije.
Sad sam promjenio bobinu, svječicu, očistio karburator, stavio kit i veču diznu i sad pali svaki put al se gasi u vožnji. Isto sam od sebe. Nekad se na relaciji od 5km ugasi 5 puta nekad niti jednom. Kad se ugasi samo stanem uz rub ceste i upali od prve i teraj dalje, nekad kad se ugasi u vožnji dok se još "kotrlja" okrenem ključ par puta i on nastavi raditi
. Bog zna šta je s njim. Samo znam da mi je jedan majstor rekao, kad sam ga pitao hoće li ga servisirati da se što prije riješim tog zla
kog zanima, moj otvoreni auspuh

valjčiće nisam mijenjao, a vjerovatno budem stavio oko 5g
ni približno ovakvo ubrzanje http://www.youtube.com/watch?v=pZJpQMzsv04
snimit ću svoje ubrzanje samo čekam da kiša prestane
Nema ni moj baš takvo ubrzanje ali ide 70-75 bez problema, ako nije baš jak vjetar u lice.

Zna li netko kako vidjeti jeli remen istrošen?

Pa trebalo bi se vidjeti na njemu ako su zubci istrošeni...

nema šanse da skinem taj poklopac variomata, šerafi su prestegnuti, ključ stalno preskače...

Pa ne moraš skidati, samo skineš onaj poklopac veliki na kojem stoji kurbla, trebao bi se vidjeti remen.

negdje sam pročitao da se ne smiju previše puta rastavljati karburatori kod kineza 3,4 puta poslje odu kvragu. mora biti problem u struji. kod mene je situacija bila da nije uvijek htjeo paliti na hladno cca svakih 5ti 6ti dan, ni na kurblu ni na starter, znači samo vergla. Drugi dan upali najnormalnije.
Sad sam promjenio bobinu, svječicu, očistio karburator, stavio kit i veču diznu i sad pali svaki put al se gasi u vožnji. Isto sam od sebe. Nekad se na relaciji od 5km ugasi 5 puta nekad niti jednom. Kad se ugasi samo stanem uz rub ceste i upali od prve i teraj dalje, nekad kad se ugasi u vožnji dok se još "kotrlja" okrenem ključ par puta i on nastavi raditi
. Bog zna šta je s njim. Samo znam da mi je jedan majstor rekao, kad sam ga pitao hoće li ga servisirati da se što prije riješim tog zla
kog zanima, moj otvoreni auspuh
Od struje mi bas nista neradi sve je vjerojatno izgorjelo pa ga palim na kurblu al sada vise ni to neradi,nekakvi savjeti sta da pokusam?

Pa mislio sam na to, to se zove deklo?

Da, to. A ja to skinem bez problema gedorom, jedino treba paziti da ne izližeš šarafe, nisu baš neki..

skužio sam da nisu neke kvalitete, probat ću gedorom

ma nisam uspio ni gedorom
kaj mislite o ubrzanju:215m-43km/h?

A svašta..
Snimim sutra kako moj ubrzava pa ću staviti.. ;)

Evo nije baš neka kvaliteta jer sam snimao starom Nokiom a i trese se jer držim motor jednom rukom ali vidi se dobro:
http://www.youtube.com/watch?v=WDf6bSTTbPg
Gledao sam malo i ostale po YT, ali bolje mi se sviđa kako moj ubrzava jer je ujednačeno.

Dobro ubrzava, skužio sam da moj što ga više vozim ide bolje

Evo moj graf ubrzanja:
Tanka plava linija je brzina koju je izmjerio gps, no program koji je snimao brzinu (My Tracks) je radio velika odstupanja pa sam unio brzinu (crveno) koja bi otprilike trebala biti (nju sam pratio sa drugim gps programom)
Ispod su navedene sekunde i udaljenost u metrima (odstupanja do 10m) koju je skuter prešao od starta.
-Baotian je stock, sa svim blokadama osim elektronske, 3000 km.

Koje su dimenzije zadnje gume od baotiana qt9?

je to je filter.

imam pitanje imam baotion star 5 god. preso je 600km i nije u voznom stanju, danas mi dolazi kupac po njega pa me zanima koliko bi mogo dobit za njega??

I za koliko je otišao? 500kn?

I za koliko je otišao? 500kn?
otiso je za 600kn :D

evo imam problem sa baotianom tocnije sa karburatorom..
nece da upali kad je sve normalno spojeno,ali kad mu gorivo sipam na stranu od usisa zraka tada pali normalono...nako kad su cjevi spojene svaka na svoje mjesto,napuni karburator gorivom ali ne ubaciva u cilindar....jeli se netko susretao s tim do sada??karburator je ciscen vec tri puta i stavljen je drugi sa drugog baotiana koji je radio ali opet isto...

Skuter je popravljen, ali ima jako sporo ubrzanje od 0-15km/h ide dost brzo a do 30 mu treba dugo.Pretpostavlja li netko u čemu je problem?
jbg nije to runner 180 da ide 200

nema veze sto si ga dva put cistio more biti al neznam kakav ti je kvar

otvori deklo i namisti unutra kurblu
Trebao sam promijeniti usisnu prirubnicu jer ler nije radio i friško gorivo.
Za ubrzanje sam do sada pokušao štelati smjesu, ali nema rezultata.
Trebao bih pogledati u kakvom je stanju remen.