letece_prase pon 24.6.2013 14:32
domibug2 kaže...

Skuter je popravljen, ali ima jako sporo ubrzanje od 0-15km/h ide dost brzo a do 30 mu treba dugo.Pretpostavlja li netko u čemu je problem?

prijenos; rolice, federi neki ili šta već, ne kuzim se toliko u to. tako je i kod mog. samo sam kit stavio. od 30 tek počme vući, do 30 ide kao i obican od 50kubika

letece_prase pon 24.6.2013 14:53
BloOm3R! kaže...

Ja svog nikako nemogu upalit neznam sta mu je a frgazer nije sigurno jer sam ga vec 2 puta ocistio.

negdje sam pročitao da se ne smiju previše puta rastavljati karburatori kod kineza 3,4 puta poslje odu kvragu. mora biti problem u struji. kod mene je situacija bila da nije uvijek htjeo paliti na hladno cca svakih 5ti 6ti dan, ni na kurblu ni na starter, znači samo vergla. Drugi dan upali najnormalnije.

Sad sam promjenio bobinu, svječicu, očistio karburator, stavio kit i veču diznu i sad pali svaki put al se gasi u vožnji. Isto sam od sebe. Nekad se na relaciji od 5km ugasi 5 puta nekad niti jednom. Kad se ugasi samo stanem uz rub ceste i upali od prve i teraj dalje{#}, nekad kad se ugasi u vožnji dok se još "kotrlja" okrenem ključ par puta i on nastavi raditi{#}. Bog zna šta je s njim. Samo znam da mi je jedan majstor rekao, kad sam ga pitao hoće li ga servisirati da se što prije riješim tog zla{#}

kog zanima, moj otvoreni auspuh{#}

http://www.youtube.com/watch?v=MYQ9kRZkLYw

BloOm3R! pon 24.6.2013 21:07
letece_prase kaže...
BloOm3R! kaže...

Ja svog nikako nemogu upalit neznam sta mu je a frgazer nije sigurno jer sam ga vec 2 puta ocistio.

negdje sam pročitao da se ne smiju previše puta rastavljati karburatori kod kineza 3,4 puta poslje odu kvragu. mora biti problem u struji. kod mene je situacija bila da nije uvijek htjeo paliti na hladno cca svakih 5ti 6ti dan, ni na kurblu ni na starter, znači samo vergla. Drugi dan upali najnormalnije.

Sad sam promjenio bobinu, svječicu, očistio karburator, stavio kit i veču diznu i sad pali svaki put al se gasi u vožnji. Isto sam od sebe. Nekad se na relaciji od 5km ugasi 5 puta nekad niti jednom. Kad se ugasi samo stanem uz rub ceste i upali od prve i teraj dalje{#}, nekad kad se ugasi u vožnji dok se još "kotrlja" okrenem ključ par puta i on nastavi raditi{#}. Bog zna šta je s njim. Samo znam da mi je jedan majstor rekao, kad sam ga pitao hoće li ga servisirati da se što prije riješim tog zla{#}

kog zanima, moj otvoreni auspuh{#}

http://www.youtube.com/watch?v=MYQ9kRZkLYw

Od struje mi bas nista neradi sve je vjerojatno izgorjelo pa ga palim na kurblu al sada vise ni to neradi,nekakvi savjeti sta da pokusam?

Shamrock čet 27.6.2013 15:57

Evo moj graf ubrzanja:

link

Tanka plava linija je brzina koju je izmjerio gps, no program koji je snimao brzinu (My Tracks) je radio velika odstupanja pa sam unio brzinu (crveno) koja bi otprilike trebala biti (nju sam pratio sa drugim gps programom)

Ispod su navedene sekunde i udaljenost u metrima (odstupanja do 10m) koju je skuter prešao od starta.

-Baotian je stock, sa svim blokadama osim elektronske, 3000 km.

medo91 pet 23.8.2013 14:38

evo imam problem sa baotianom tocnije sa karburatorom..
nece da upali kad je sve normalno spojeno,ali kad mu gorivo sipam na stranu od usisa zraka tada pali normalono...nako kad su cjevi spojene svaka na svoje mjesto,napuni karburator gorivom ali ne ubaciva u cilindar....jeli se netko susretao s tim do sada??karburator je ciscen vec tri puta i stavljen je drugi sa drugog baotiana koji je radio ali opet isto...

mlaso pet 30.8.2013 00:35
domibug2 kaže...

Skuter je popravljen, ali ima jako sporo ubrzanje od 0-15km/h ide dost brzo a do 30 mu treba dugo.Pretpostavlja li netko u čemu je problem?

jbg nije to runner 180 da ide 200