Koji monitor kupiti

Tko je rekao da cu ista mijenjati? 🤷

kako to da svoje savršenstvo mijenjaš za oled.......
a svi znamo da je na svakom oledu tekst nečitljiv.............
Centrala je kod njega problem, ne monitor

nitko.....
Moj muški radno zabavni oltar , sve je više manje u potpisu, fali jedino novi 4k oled no on stize u ponedjeljak pa kad slozim poslikam!
ps. ako je riječ o dodatnom monitoru/televiziji.... ispričavam se na nesporazumu.....

Ekipa imam kodove za -30% popusta za nove Samsung monitore koji su jučer izašli...javite se u PP ako kome treba

Jesu to ove fore za 1. april?

Haha moraš probat pa ćeš vidjet :)

Boris grozni , kad ustelas settingse javi dojmove o novom 42" OLEDU . Kakav je hdr u igrama? , jel imas flickering? , jel je izrazen dimming kod svijetlih povrsina ( npr kad surfas po webu )?
Usporedba sa starim monitorom itd..
Ja na svom imam dark temu , te taskbar na auto-hide. Skoro 5 god me sluzi ko od prvog dana , nikakvi burn in , no issues whatsoever.
Cekam da 8k oledu padne cijena na bar 2k€ , uz dijagonalu od 42" . Nadam se da ce se 8k pocet sirit od 2026. tak da ubodem rtx 6090 pocetkom 2027.

Sa Alienware aw3423dwf QD-OLED-om sam imao los prikaz teksta out of the box , al nakon malo googlanja , sredio setingse pa i 10bit collor na 165Hz.
CX 48" lg oled ima savrsen prikaz texta out of the box , treba samo namjestiti settingse za gejmanje , hdr .. cak se i dimming moze iskljuciti sa service remote-om.
U biti sve se moze kad se hoce
Moj je overklokan na 76hz, slab si mi
a imam jedan opaki model da ga samo vidis u zivo, slican mome IPS savrsenstvu samo u 32"!
Jednostavno shvati da nisi zasluzio da ti se ista preporuci
kako to da svoje savršenstvo mijenjaš za oled.......
a svi znamo da je na svakom oledu tekst nečitljiv.............