Monitori

Koji monitor kupiti

ushirlo pon 31.3.2025 09:43
Boris grozni kaže...

Moj je overklokan na 76hz, slab si mi
Jednostavno shvati da nisi zasluzio da ti se ista preporuci a imam jedan opaki model da ga samo vidis u zivo, slican mome IPS savrsenstvu samo u 32"!

kako to da svoje savršenstvo mijenjaš za oled.......

a svi znamo da je na svakom oledu tekst nečitljiv.............

ushirlo pon 31.3.2025 10:42
Boris grozni kaže...
Tko je rekao da cu ista mijenjati? 🤷

nitko.....

Boris grozni kaže...

Moj muški radno zabavni oltar , sve je više manje u potpisu, fali jedino novi 4k oled no on stize u ponedjeljak pa kad slozim poslikam!

ps. ako je riječ o dodatnom monitoru/televiziji.... ispričavam se na nesporazumu.....

DukeOs danas 09:07

Boris grozni  , kad ustelas settingse javi dojmove o novom 42" OLEDU . Kakav je hdr u igrama? , jel imas flickering? , jel je izrazen dimming kod svijetlih povrsina ( npr kad surfas po webu )? 

Usporedba sa starim monitorom itd..

Ja na svom imam dark temu , te taskbar na auto-hide. Skoro 5 god me sluzi ko od prvog dana , nikakvi burn in , no issues  whatsoever.

Cekam da 8k oledu padne cijena na bar 2k€ , uz dijagonalu od 42" . Nadam se da ce se 8k pocet sirit  od 2026.  tak da ubodem rtx 6090 pocetkom 2027. 

DukeOs danas 09:30

Sa Alienware aw3423dwf QD-OLED-om sam imao los prikaz teksta out of the box , al nakon malo googlanja , sredio setingse pa i 10bit collor na 165Hz.

CX 48" lg oled  ima savrsen prikaz texta out of the box , treba samo namjestiti settingse za gejmanje , hdr .. cak se i dimming moze iskljuciti sa service remote-om.

U biti sve se moze kad se hoce