timmyzg čet 5.7.2012 15:15
Mitsuoka kaže...

Sve je ludilo, dok ne počneš pisat po kućištu. Kad već želiš da ispadne dobro, pokušaj biti uredniji sa tekstom, ovaj natpis For The Win izgleda kao da je tek tako kistom nanesen, čisto da se nanese boja.

hvala na savjetu :)

ma vjerovatno cu napraviti naljepnicu jer je ful tesko napraviti tako malu sablonu a da dobro izgleda :S

VALVE čet 5.7.2012 18:20

Mogao bi ovu gumu na ventovima i na radijatoru obojati u crveno, pa da se uklopi kao neka crvena traka, inaće ovo hlađenje što si napravio je predobro {#} !

EDIT: Samo neznam hoće li biti problema da se boja počme ljuštiti, jer je guma? Možda ako ima već tvornićki obojana guma?

VALVE čet 5.7.2012 21:17
DamageHigh kaže...

Meni ovako bijelo izgleda predobro. Obožavam te crno-bijele kombinacije..

Ma mislio sam da se uklopi, jer je matična crveno-crna, matična i još toga, ali ako misli da je ovako OK, onda OK!

EDIT: PA i ja volim te crno-bijele kombinacije, ali nije mi se neslaže sa ostatkom kučišta i komponenti.

Mitsuoka čet 5.7.2012 21:29
timmyzg kaže...
Mitsuoka kaže...

Sve je ludilo, dok ne počneš pisat po kućištu. Kad već želiš da ispadne dobro, pokušaj biti uredniji sa tekstom, ovaj natpis For The Win izgleda kao da je tek tako kistom nanesen, čisto da se nanese boja.

hvala na savjetu :)

ma vjerovatno cu napraviti naljepnicu jer je ful tesko napraviti tako malu sablonu a da dobro izgleda :S

Ma ne bih davao ovakve komentare da nije ludilo projekt, da je nesto tipa cisto da se napravi ne bi ni rici reka, ali bolje te ovako malo pogurat pa da bude ~savršenstvu {#}

ako bude trebalo za napravit nalje, mogu ti nać nekoga iz biciklisticke ekipe, jer ih ima dosta koji rade naljepnice tako.

nbafan pet 6.7.2012 01:36
Pranja kaže...
nbafan kaže...

a jbt to masno kosta...

ima li kakav drugi nacin?

Dremel 300, cca 400 kn. Ili no-name uređaji po 200-300 kn.

A sto je ovo 1700 kn,neka zajebancija ili?

Daj mi neki no name s njuskala link ili mi posalji u PM

Pranja pet 6.7.2012 11:44
nbafan kaže...

A sto je ovo 1700 kn,neka zajebancija ili?

Daj mi neki no name s njuskala link ili mi posalji u PM

Ne to je Dremel,ali profi verzija. Gle,ne znam što da tražim na njuškalu. Dremel ti je kao Digitron po kojemu svi zovu kalkulatore digitronima.

Ja sam svoj uzeo u OBI-u za 260 kn, firma je Gude.

timmyzg pet 13.7.2012 21:33

danas mi je bilo dosadno, došao sa plaže pa sam počeo malo rezat, lijepit i naravno složio sve od plastike do ručaka...

spojio sve cijevi (osime one kod cpu, jer bi ta trebala kroz grafu prolaziti).

i izrezao sam plexi tako da mi paše ispod rezervoara i naljepio sam karbonsku foliju i urezao ek waterblocks logo :)

to je to zasad sutra se opet bacam na posao treba sve kablove sleevat i još dosta toga :)

jel zna netko gdje ima za kupiti što jeftinije 6pin 8pin pci i 8 pin atx produžetke? jer to mislim sleevat ne kablove direkt sa napajanja

Hvala lp

CroNk3r pet 13.7.2012 22:13

Odlicno izgleda, posebno ovaj logo {#}.

Evo nekih linkova:

6 pin: http://www.ebay.com/itm/PC-6-Pin-PCI-Express-Extension-Cable-Black-Red-Sleeved-30cm-/320909234689?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab7ae5201#ht_3270wt_1216

Ovog ne moras ni slivat jer je crno crveni(nasao sam bez sliva, ali samo s bijelim konektorima, a mislim da ti to bas i ne odgovara...)

i 8 pin:http://www.ebay.com/itm/PCI-EXPRESS-EXTENSION-CABLE-12-INCH-8-PIN-MALE-TO-8-PIN-FEMALE-/251053000858?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item3a73ecc89a

timmyzg pet 13.7.2012 23:19
CroNk3r kaže...

Odlicno izgleda, posebno ovaj logo {#}.

Evo nekih linkova:

6 pin: http://www.ebay.com/itm/PC-6-Pin-PCI-Express-Extension-Cable-Black-Red-Sleeved-30cm-/320909234689?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab7ae5201#ht_3270wt_1216

Ovog ne moras ni slivat jer je crno crveni(nasao sam bez sliva, ali samo s bijelim konektorima, a mislim da ti to bas i ne odgovara...)

i 8 pin:http://www.ebay.com/itm/PCI-EXPRESS-EXTENSION-CABLE-12-INCH-8-PIN-MALE-TO-8-PIN-FEMALE-/251053000858?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item3a73ecc89a

hvala :)

i hvala na linkovima ali mislio sam ako ima ne u hrv jer mislim to napraviti to prije, ali ako nema onda cu morat naruciti sa ebaya :)

timmyzg ned 9.9.2012 03:39
dombak1608 kaže...

Update? {#}
Počela je škola, sad konačno imaš vremena za modding. {#}

Što je najbolje to je istina xD

Danas mi dolazi grafa tako da počinje završetak projekta. Sry svima šta dugo nisam ništa radio al stvarno nisam imao vremena. {#}

timmyzg pon 10.9.2012 18:17

Evo došla grafička. Ako se netko hoće mjenjat neka se slobodno javi. Mjenjam za 7970, gtx670/680, ali trebam pričekat par dana da nabavim pare za nadoplatu.

I imao sam volje pa sam tekućinu stavio i sve isprobao i sve radi super! Sada još čekam blok za grafičku, ali još neznam za koju hahaha. 

Živjeli {#}

P.S. video testiranja danas navečer!

timmyzg uto 11.9.2012 01:33
Jughead kaže...

Ti stvarno ne volis skolu xD 

Lijepo lijepo :)

hahaha a ono ne baš iako sam maturant :P

hvala :D

Haf932 kaže...

Meni bi jos ljepse izgledalo kad bi uspio ovo crveno crijevo koje ide posred kucista negdje provuci da bas nejde tako po sredini !

ma normalno da bilo bolje ali budem kada mi dode vodeni blok za grafu :)

timmyzg uto 11.9.2012 11:24
Pranja kaže...
Nije mi jasno zasto nisi trazio od Powercolora grafu iz Lcs serije-dolaze s Ekwb blokovima.

ma nista od toga na kraju nije bilo jer nisu htjeli na kraju slat u hrvatsku -.- ali ovo je lcs+

dombak1608 kaže...
Pranja kaže...
Nije mi jasno zasto nisi trazio od Powercolora grafu iz Lcs serije-dolaze s Ekwb blokovima.

Uzimao je na ebay-u pa je valjda ovu našao povoljno.

tako je :)