Ožujsko@pc

nudim da prebacis u oglasnik svoj post

sory, :)

uskoro blek edišn gajbepc

razmišljam i ja tako nešto....s frendom ću se zdogovorit...s tim da će kod mene biti gajba od heinekena :D

nažalost moja karlovačka gajbica nikad nije zaživjela.... sve stoji samo fale komponente :S

nažalost moja karlovačka gajbica nikad nije zaživjela.... sve stoji samo fale komponente :S
daj sendaj to meni imam ja komponente :D

Pozdrav,radio sam malo na poboljsanju gajbe@pc,nova grafa,wifi stick,bluetooth stick i redizajn,grafa SAPPHIRE RADEON HD5670 512 mb,radi super s obzirom na paru koju sam dao,nisam htio nista jace stavljati zbog napajanja a i dosta je ovaj model,vrti sve igre iznenadjujuce dobro,tiha i malo se grije,
zamijenio sam i plexi odozgo,sad je 3 mm metal sa 3 mm gumom skroz ispod zalijepljenom,crni sjajni lak 4 sloja i imbusi su zamijenili vijke gdje su bili,i rupa za gornji vent je u obliku cepa od zuje i vent svijetli crveno,eo par slika sam slikno:
PS. ŽUJA JE ZAKON

Svaka ti dala... žuje iz bokala

dacu ti 5 cm3 vmo i 4 cm3 trupaca

dacu ti 5 cm3 vmo i 4 cm3 trupaca
uzimi si hrvatski pravopis
inace odlican rad,gajba je original

ne razumiem sta da si UZIMIM -pametni

sta da si UZIMIM - pametni

nauci rijeci !

Mislim, što reći... što god da se kaže nema smisla vidjevši ovo...
Žuja je zakon!
P.S. Ne kažeš za friz, da li je bio napunjen od strane pivovare?
:)

dobio sam 72 limenke na onoj nagradnoj igri za pricu,i naravno popio

dobio sam 72 limenke na onoj nagradnoj igri za pricu,i naravno popio
I podijelio s ekipom valjda?

normalno
je--s pivo bez ekipe

mali update,novi hdd,wd caviar 640 gb blue,instalirani novi winsi 7 64 bit ultimate, ikone ,val i skrinsejver od ozjuskog

Ista grafa ko i moja.. Jel tako da je grafa ono fantastična za te pare.. :D

mali update,novi hdd,wd caviar 640 gb blue,instalirani novi winsi 7 64 bit ultimate, ikone ,val i skrinsejver od ozjuskog
Hahahah odlično si to napravio čak i one gore slike su super a usput ti grafa i proc hlade pivo

Naime kupio sam Chieftec napajanje kupljeno od Gospodina Ovisnika O Žuji .
Kada sam raspakovao, rekao sam "Omg, Wtf je ovo žuto iza?"... Tek sada, naletim na ovu temu i sada mi je sve jasno.
Imam autentično Chieftecovo napajanje iz ove konfiguracije, pa to je nešto posebno . Proud on it!
Suvišno je komentirati ovako što.
Uslikaj neku lijepu, veliku sliku da možemo svi staviti na dekstop u velikoj rezoluciji.
Svaka čast majstore (ali ono za ventilator neću oprostiti )

dika i ponos
Sad složi u taj friz komp,može i neku OC zvijer,za hlađenje nemaš brige...hehehe:)
Svaka čast na modingu:)

update: athlon x4 640,scythe shuriken,sharkoon 500w napajanje

I? Jeli gajba jos ziva? Jaoo kad se sjetim kad je tema tek friska bila

da ziva,jos i ujeda,jedan od najboljih pc-a meni koji sam slozio?

da ziva,jos i ujeda,jedan od najboljih pc-a meni koji sam slozio?
Daj neke slike da vidimo prije i poslije!

kakav kralj! majstore castim te pivom!!

decki, kolko nudite kad bih prodavao ovakvu gajbu? sutra se bacam na posao, cist iz fore, a meni netreba jer nemam mjesta