Stimulans pet 9.10.2009 14:27
exe kaže...

jako dobar uradak, sad budi pametan pa uzmi gajbe od drugih firmi, pa možda bude još koji hladnjak ili nšto više.

No onda bi izdao Žuju, a pretpostavljam da je vjeran svome pivu. Izdati pivo = kao izdati najboljeg prijatelja. Ne ide to tako lako... (svaka čast na uratku)

Stimulans ned 1.11.2009 13:49

Evo malo pokazujem burazu ovu genijalštinu od kućišta i dok se buraz divio meni pala na pamet ideja - mogao bi sad napraviti od ove prijenosne gajbe što si dobio na poklon novo kućište jer u njemu već imaš "integrirano" hlađenje pa bi bez problema mogao klokati komponente Namigiva

rider15 pet 4.12.2009 22:33
BannedOnThisForum kaže...

Bolje home-made remek djelo nisam vidio, svaka čast na trudu, i naravno obaranju rekorda u thumb up i to u prvih 2-3 dana... 3 i pol zvjezde u 8 tjedana...

Ja vidim 1 i pol a možda ti stvarno trebaju naočale Smijeh

RAZERcoku sub 5.12.2009 01:38

E care da care vidio sam svakojaka kucista i u zivo i na slikama i na filmicima ,ali ovo je stvarno trud i jako dobro i cool izgleda care skidam ti kapu ekipa moja umire od smijeha i kazu da se ovako nesto jos nigdje nije vidjelo da sam sef ozujske pivovare ili vlasnik kako vec dao bi ti pola tvornice kao nagraduNamigiva !!!

By: OZUJSKO JE ZAKON