Ožujsko@pc

pohvale!

Pre j***** svaka pohvala.....

Stari CAR si ,pohvale............

Care nominiram te za primjera RH!
Popio veceras 7 žuja da proslavim!

ŽUJA JE ZAKON

Svaka čast, i poštovanje!?

Odlicno, svaka ti dala

hahaha
svaka čast

jako dobar uradak, sad budi pametan pa uzmi gajbe od drugih firmi, pa možda bude još koji hladnjak ili nšto više.

jako dobar uradak, sad budi pametan pa uzmi gajbe od drugih firmi, pa možda bude još koji hladnjak ili nšto više.
No onda bi izdao Žuju, a pretpostavljam da je vjeran svome pivu. Izdati pivo = kao izdati najboljeg prijatelja. Ne ide to tako lako... (svaka čast na uratku)

da sam to radio za pare kako mi predlaze ovaj gore(BEZ UVREDE) nikad ne bi napravio ovako dobro,kad kazem žuja je zakon onda to i mislim,Ž U J A JE Z A K O N

Dajte mu još ta dva thumb up-ova pa da ih ima 100.

111 thumb upova i 44 hvala..hahah...

ovdje mozete vidjeti detaljan opis kako sam to radio,nadam se da sam dobro stavio link,pozdrav igy
http://hardwarezona.blog.hr/2009/10/1626820636/intervju-s-tvorcem-pc-zuja.html

care, legendo, kralju, maršalu....svaka ti dala stvarno!
i, jednu stvar nekužim! ožujsko pc drži rekord u thumbs up-ovima i opet ima 0 zvjezdica :?

Spam pobrisan!
Dosta rasprave o zvjezdicama!

Evo malo pokazujem burazu ovu genijalštinu od kućišta i dok se buraz divio meni pala na pamet ideja - mogao bi sad napraviti od ove prijenosne gajbe što si dobio na poklon novo kućište jer u njemu već imaš "integrirano" hlađenje pa bi bez problema mogao klokati komponente

hahahahahaa kraljino

Isss lik koja si ti carčina :D svaka ti cast,mogo bi sad na pivu se zaletit do tebe =P

POGLE OVU PONUDU ZA POPIT,ZNAM DA NIJE ZA TU AL POGLE
I sad to sve ugradi u kućište da ne ožedniš ako igraš pes 10

Svaka čast!

Pre dobro

Bolje home-made remek djelo nisam vidio, svaka čast na trudu, i naravno obaranju rekorda u thumb up i to u prvih 2-3 dana... 3 i pol zvjezde u 8 tjedana...

Bolje home-made remek djelo nisam vidio, svaka čast na trudu, i naravno obaranju rekorda u thumb up i to u prvih 2-3 dana... 3 i pol zvjezde u 8 tjedana...
trebaš naočale ili si samo pijan?

Ja vidim 1 i pol a možda ti stvarno trebaju naočale

kako predobra ideja, svaka čast na trudu i finalnom rezultatu, prejako! ^^

E care da care vidio sam svakojaka kucista i u zivo i na slikama i na filmicima ,ali ovo je stvarno trud i jako dobro i cool izgleda care skidam ti kapu ekipa moja umire od smijeha i kazu da se ovako nesto jos nigdje nije vidjelo da sam sef ozujske pivovare ili vlasnik kako vec dao bi ti pola tvornice kao nagradu !!!
By: OZUJSKO JE ZAKON
Koji car :D