sashab pon 23.4.2012 11:48

Pozdrav, evo ovih dana krećem sa desk case moddingom. Došao sam na ideju zbog ovoga:

Aluminijsko kućište i okvir je već naručen, kao i ti dijelovi. E sad trebam pomoć od Vas koji znate, trebam produžene kablove za napajanje i sl. po mogućnosti zelene boje. Sata produžene od pola metra UV zelene sam našao i fanove, potrebno mi je sad ovi, pošto bi napajanje bilo sakriveno u stolu pa se ono nebi vidjelo a ovi standardni će mi biti prekrati jer će stol biti malo većih dimenzija nego ovaj na slici zbog 3 LED od 27" koja imam pa ih moram negdje smjestiti. Eto možete još dati neke ideje i sl. pa da iskoristim, kako napreduju radovi bit će objavljeno ovdje :) I da trebam potenciometar s mogućnosti gašenja, paljenja računala i lcd-om sa temperaturama i sl. ali da je zelene ledice i svijetlo, sve što sam našao kod nas ima plavo samo :S

sashab sri 6.6.2012 11:10

Evo mene opet, stol našao odličan na tavanu, crtački s duplim dnom pa ide ovih dana na preuređivanje i modifikacije da stane sve. Odlučio sam se za drveni stol ipak a ne ovo metalno pa ćemo vidjet kako će ispasti. Molio bih nekoga da mi da gdje mogu nabaviti produžne kablove za ventilatore? I gdje kupiti pleksiglas? Inače sam iz Slavonije pa nemogu u shoping po Zg-u nažalost, ali sve što dostavlja kupujem :)

rooswelt1991 sri 6.6.2012 11:18
sashab kaže...

Evo mene opet, stol našao odličan na tavanu, crtački s duplim dnom pa ide ovih dana na preuređivanje i modifikacije da stane sve. Odlučio sam se za drveni stol ipak a ne ovo metalno pa ćemo vidjet kako će ispasti. Molio bih nekoga da mi da gdje mogu nabaviti produžne kablove za ventilatore? I gdje kupiti pleksiglas? Inače sam iz Slavonije pa nemogu u shoping po Zg-u nažalost, ali sve što dostavlja kupujem :)

U Zagrebu i okolici su tri firme vrijedne spomena za plexy, a to su aka.hr, nova forma, prozirni-namještaj.

Nazovi raspitaj se kod svih, pa vidi. Prozirni namještaj ti je najjeftiniji, novaforma najbrži, aka.hr su najuslužniji.

Produžne imaš u linksu kupiti, 24pin, 8pin, naponske za grafe, međutim oni su ti več sleevani u crno, taka da ih nemoraš ponovo slevati, istina, cijena je zanimljiva {#}

AKo ti baš nitko ne bude htjeo slati poštom, nači češ valjda nekog  na forumu da ti to odradi...

Ps, ako misliš staviti ovako stol proziran cijelom dužinom, onda nemoj stavljati plohu plekisglas, jer on je mekan materijal i jako se brzo ispara, idi radije na malo deblje staklo {#}

sashab sri 6.6.2012 13:16

Danas sam završio svoj nacrt, i nece ici cijelom dužinom nego samo jedna strana onako da se MBO vidi i dijelovi i to je to. Za početak idu kablovi a kasnije vodeno hlađenje, jer nisam baš u tome pa se necu odmah zaebavat s time. Kako krene posao, stavljat cu ovdje slike :)

sashab pet 8.6.2012 08:43

Kao ovaj prvi gore cu ici ali ne cijelo nego samo lijeva strana ce imati onako jedan dio u staklu kroz koji će se vidjeti unutra, jer mi je puno lijepše nego kompletan stol. Ali ajde ako imate još koje procese izrade i ideje molim Vas da stavite pa možda i nešto izmjenim :D

sashab pet 8.6.2012 10:58

Prvi stol će biti ovako nešto, malo jednostavnije, a kasnije ću po narudžbama i drugima praviti :) Btw hvala na ovim slikama i idejama gore :) iskoristit cu neke stvari sigurno. Samo nastavljajte s idejama, za vikend idu mjerenja i nadam se počet s radom idući tjedan a završiti sve kroz mjesec dana, ovisno o vremenu :S

MARKOZD15 pet 8.6.2012 12:51
sashab kaže...

Koji FAN da naručim za i2500K s.1155? Po mogućnosti plavi, može i s plavim ledicama ali nije bitno toliko? Ili šta predlažete, da bi lijepo izgledalo i "bilo oku ugodno"?

Oku ugodno ? Definitivno CM V8. Čista šminka od hladnjaka.

MARKOZD15 pet 8.6.2012 13:11
sashab kaže...

Nisu problem, ionako sve dajem za teretanu i PC, od onoga što ostane od cure naravno :D Nije mi baš ugodan V10, bolji mi je ovaj V8, ljepše mi nekako izgleda. I vodeno nebih baš.

Probaj izvana nabaviti V8, možda EBay ?

sashab ned 10.6.2012 19:04
duzda kaže...

Pozdrav, daj navedi par podataka koliko te taj "projekt košta, gdje nabavljaš itd..."

To cu cim krenem s izradom iduci tjedan pocet slike stavljat pa ujedno pisati, najskuplji dio je stol koji cu sastaviti, on me izašao još nedavno oko 2k HRK

Pranja ned 10.6.2012 20:53
Jooj kaže...

ako bolje pogledaš (što ne znači da to nisi već učinio) lik koji je to napravio je većinu stvari dobio kao poklon..

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?256952-Project-L3p-D3sk

no svejedno hvale vrijedan projekt ... ali ne očekuj da će bi jeftino :)

Nisu to pokloni,to su sponzorstva.

A i ako radiš neki mod u kojem češ potrošit 8000+ kn samo na kejs (u ovom slučaju stol), misliš da ti toliko puno pomaže ploča od 2000 kn?

Ako tako misliš,varaš se.

Imao sam 6 sponzora,nisam baš dobio neke ekstremne stvari,projekt sam mogao napraviti i bez toga.