timmyzg ned 1.5.2011 11:39
vexx5555 kaže...
timmyzg kaže...

evo to je za sad to dok ne stavim slike od lijeve stranice sa republic of gamers logo-m

Baš me zanima kako će ispasti. Bravo za ovo!

i mene zanima :D hvala :)

Don Kihoty kaže...

Bijelo zamijeniti crvenim ili srebrnim -> WIN!

a vidiš mislio sam jedno i drugo, a srebrno sam skoro i kupio :D

ali sam razmišljao da moram kupiti i ventove crvene  samo bih te kupio a njih ima samo na ebayu, jer bi mi bilo glupo onda crno crveno kučište sa plavim naprijed ventom i plavom neonkom :)

timmyzg ned 1.5.2011 19:21

evo napravio logo sa strane samo još da se do kraja osuši da mogu obrisat cijelu stranu zbog otiska, i moram još popravit jer mi je malo crvene prešlo na bijelo :/

al dok bude gotovo bude bilo ok :D

Glasanje: dal da još posprejam OVAKO nešto ili ne? i ako bude više da onda gdje?

timmyzg ned 1.5.2011 19:59
šiloman kaže...

klanjam ti se care..predobar posao :D

hhh hvala hvala ;D

Arabarran kaže...

Svaka čast, odlično izgleda!!

Još onaj crveni vent u bijelo i to je to ;)

A,jel možeš i od kartice ono crveno prefarbati u bijelo?

hvala, ehh jedino bih mogao staviti neku bijelu traku jer bi ju prije ljeta prodao jer ne nosim komp na more a sumnjam da bi ju netko kupio prefarbanu u bijelo :P

athlon64 kaže...

prebrutalno izgleda  , ali se te 2 plave neonke si ga stvarno pretjerao , ionako imas vec previse plavih ventova , ja imam full staklo stranicu i nemam ni jednu led lampicu u kejsu.

ehh jbg, kada mi smetaju onda ih jednostavno zgasim :D

athlon64 ned 1.5.2011 20:03
athlon64 kaže...

prebrutalno izgleda  , ali se te 2 plave neonke si ga stvarno pretjerao , ionako imas vec previse plavih ventova , ja imam full staklo stranicu i nemam ni jednu led lampicu u kejsu.

ma neznam , meni je to kićasto sve , neka kejs lijepo izgleda , ne treba bit božićno drvce , vrhunski ti je ispalo ovo btw

timmyzg ned 1.5.2011 20:09
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...

ma neznam , meni je to kićasto sve , neka kejs lijepo izgleda , ne treba bit božićno drvce , vrhunski ti je ispalo ovo btw

ma meni je to samo dobro kad sam nabrijan pa pustim muziku glasno i onda neonke reagiraju na muziku :D

hvala btw :D

athlon64 ned 1.5.2011 20:17
timmyzg kaže...
athlon64 kaže...
athlon64 kaže...

ma meni je to samo dobro kad sam nabrijan pa pustim muziku glasno i onda neonke reagiraju na muziku :D

hvala btw :D

omfg još gore , nije ti kulište disco kklub >.<  al kako hoces, btw napisi republic of gamers na kejs imam osjecaj da cu svrsit kad to vidim.

AA-d00d ned 1.5.2011 21:20
timmyzg kaže...

evo napravio logo sa strane samo još da se do kraja osuši da mogu obrisat cijelu stranu zbog otiska, i moram još popravit jer mi je malo crvene prešlo na bijelo :/

Glasanje: dal da još posprejam OVAKO nešto ili ne? i ako bude više da onda gdje?

Jel ja to na drugoj slici vidim Harry Potter jastuk?{#}

timmyzg ned 1.5.2011 21:21
AA-d00d kaže...
timmyzg kaže...

nisi vidio sve druge jastuke jer sam ih sve maknuo :D   vidio sam bio na slici al mi se nije dalo stavljat nove slike :)

(došle su bile sestrične iz njemačke pa su se bile igrale :) 

timmyzg ned 1.5.2011 21:57
vexx5555 kaže...
AA-d00d kaže...

Pa šta hočeš? Ja imam jastuk sa Pikachuom koji mi odlično podupire vrat kada sa kreveta gledam film. {#}

hahah that's the spirit :D

hahahah kralju :D

timmyzg ned 1.5.2011 22:54
Don Kihoty kaže...

Prije negi što se odlučiš, pričekaj, uploadam ti par dobrih fontova, pa isprobaj i vidi šta ti se sviđa...

već sam prije nego što sam stavio na glasanje počeo rezati, no dobro aj pričekat ću :D

ali moraju imati ovak crte između jer mi se neda onda hebat (prije sam jednom prilikom radi nešto pa sam sam morao raditi ''mostove'' koji drže one rupe u slovima npr. ''o, b, r, p, a...''

@ Don kihoty: bude to danas :P

athlon64 ned 1.5.2011 23:30
timmyzg kaže...

već me boli prst od stiskanja skalpela :)

ahaa , dakle skalpelom ti to :D , moga bi i ja probat , ali me ipak strah kako ce se sprej hvatat na staklo , morat cu probat na nekom starom staklu.

timmyzg pon 2.5.2011 00:01
athlon64 kaže...
timmyzg kaže...

već me boli prst od stiskanja skalpela :)

ahaa , dakle skalpelom ti to :D , moga bi i ja probat , ali me ipak strah kako ce se sprej hvatat na staklo , morat cu probat na nekom starom staklu.

sam ti probaj pa mi javi kako ide na staklo, makar mislim da nebi trebalo biti problema, a i ako pogriješiš samo sa nitrom skineš boju i ostane ti perfektno čisto staklo :D

vexx5555 kaže...

Što go radili, nemojte miješati akril i mat na plexiglasu. Plexi se istopi.

haha vidim da imaš iskustva :D ok za ubuduće sada znam :)

ufff kolko ima tu fontova, malih milijun :D

koje bi ja kao trebao pogledat sve ili? :)

timmyzg pon 2.5.2011 00:13
vexx5555 kaže...

Ja sam htio raditi nekog feniksa raširenih krila na plexiju na jednom mom starom kejsu-na kraju sam dobio pilića urezanog u plexi. I to na pola.

hahahahhahahha ovo mi je trebalo prije spavanja xD hahahahah

timmyzg pon 2.5.2011 20:38
kurt kaže...

kakve su ti temperature s h50 u loadu?

evo imao sam stress test na prime 95 10min

CPU:     56

1. Jezgra:65

2. Jezgra:63

3. Jezgra:63

4. Jezgra:60   (sve je u stupnjevima)

evo završio sam danas tek sa šablonom, ali mi se ne da danas sprejat tak da to budem sutra na brzinu :)

i imate sliku cable managmenta :)