Antec 1200 modding

evo to je za sad to dok ne stavim slike od lijeve stranice sa republic of gamers logo-m
Baš me zanima kako će ispasti. Bravo za ovo!

Bijelo zamijeniti crvenim ili srebrnim -> WIN!

evo to je za sad to dok ne stavim slike od lijeve stranice sa republic of gamers logo-m
Baš me zanima kako će ispasti. Bravo za ovo!
i mene zanima :D hvala :)
Bijelo zamijeniti crvenim ili srebrnim -> WIN!
a vidiš mislio sam jedno i drugo, a srebrno sam skoro i kupio :D
ali sam razmišljao da moram kupiti i ventove crvene samo bih te kupio a njih ima samo na ebayu, jer bi mi bilo glupo onda crno crveno kučište sa plavim naprijed ventom i plavom neonkom :)

klanjam ti se care..predobar posao :D

Svaka čast, odlično izgleda!!
Još onaj crveni vent u bijelo i to je to ;)
A,jel možeš i od kartice ono crveno prefarbati u bijelo?

prebrutalno izgleda , ali se te 2 plave neonke si ga stvarno pretjerao , ionako imas vec previse plavih ventova , ja imam full staklo stranicu i nemam ni jednu led lampicu u kejsu.

evo napravio logo sa strane samo još da se do kraja osuši da mogu obrisat cijelu stranu zbog otiska, i moram još popravit jer mi je malo crvene prešlo na bijelo :/
al dok bude gotovo bude bilo ok :D
Glasanje: dal da još posprejam OVAKO nešto ili ne? i ako bude više da onda gdje?

klanjam ti se care..predobar posao :D
hhh hvala hvala ;D
Svaka čast, odlično izgleda!!
Još onaj crveni vent u bijelo i to je to ;)
A,jel možeš i od kartice ono crveno prefarbati u bijelo?
hvala, ehh jedino bih mogao staviti neku bijelu traku jer bi ju prije ljeta prodao jer ne nosim komp na more a sumnjam da bi ju netko kupio prefarbanu u bijelo :P
prebrutalno izgleda , ali se te 2 plave neonke si ga stvarno pretjerao , ionako imas vec previse plavih ventova , ja imam full staklo stranicu i nemam ni jednu led lampicu u kejsu.
ehh jbg, kada mi smetaju onda ih jednostavno zgasim :D

ma neznam , meni je to kićasto sve , neka kejs lijepo izgleda , ne treba bit božićno drvce , vrhunski ti je ispalo ovo btw

ma neznam , meni je to kićasto sve , neka kejs lijepo izgleda , ne treba bit božićno drvce , vrhunski ti je ispalo ovo btw
ma meni je to samo dobro kad sam nabrijan pa pustim muziku glasno i onda neonke reagiraju na muziku :D
hvala btw :D

ma meni je to samo dobro kad sam nabrijan pa pustim muziku glasno i onda neonke reagiraju na muziku :D
hvala btw :D
omfg još gore , nije ti kulište disco kklub >.< al kako hoces, btw napisi republic of gamers na kejs imam osjecaj da cu svrsit kad to vidim.

evo sam mi sada glasajte gdje mislite da je najbolje to napisat :D
hvala :)
mene više vuće na br. 3 jer mi tak nekak bolje izgleda :D

evo napravio logo sa strane samo još da se do kraja osuši da mogu obrisat cijelu stranu zbog otiska, i moram još popravit jer mi je malo crvene prešlo na bijelo :/
Glasanje: dal da još posprejam OVAKO nešto ili ne? i ako bude više da onda gdje?
Jel ja to na drugoj slici vidim Harry Potter jastuk?

nisi vidio sve druge jastuke jer sam ih sve maknuo :D vidio sam bio na slici al mi se nije dalo stavljat nove slike :)
(došle su bile sestrične iz njemačke pa su se bile igrale :)

Pa šta hočeš? Ja imam jastuk sa Pikachuom koji mi odlično podupire vrat kada sa kreveta gledam film.
EDIT: Evo slika.

Pa šta hočeš? Ja imam jastuk sa Pikachuom koji mi odlično podupire vrat kada sa kreveta gledam film.
hahah that's the spirit :D
hahahah kralju :D

znam da vas mućim več vjerovatno ali imam još jedno i to ZADNJE glasanje xD
koji vam je font bolji?
ako je 6 onda stisnite hvala :Đ

Prije negi što se odlučiš, pričekaj, uploadam ti par dobrih fontova, pa isprobaj i vidi šta ti se sviđa...

Prije negi što se odlučiš, pričekaj, uploadam ti par dobrih fontova, pa isprobaj i vidi šta ti se sviđa...
već sam prije nego što sam stavio na glasanje počeo rezati, no dobro aj pričekat ću :D
ali moraju imati ovak crte između jer mi se neda onda hebat (prije sam jednom prilikom radi nešto pa sam sam morao raditi ''mostove'' koji drže one rupe u slovima npr. ''o, b, r, p, a...''
@ Don kihoty: bude to danas :P

već me boli prst od stiskanja skalpela :)
ahaa , dakle skalpelom ti to :D , moga bi i ja probat , ali me ipak strah kako ce se sprej hvatat na staklo , morat cu probat na nekom starom staklu.

Što go radili, nemojte miješati akril i mat na plexiglasu. Plexi se istopi.

već me boli prst od stiskanja skalpela :)
ahaa , dakle skalpelom ti to :D , moga bi i ja probat , ali me ipak strah kako ce se sprej hvatat na staklo , morat cu probat na nekom starom staklu.
sam ti probaj pa mi javi kako ide na staklo, makar mislim da nebi trebalo biti problema, a i ako pogriješiš samo sa nitrom skineš boju i ostane ti perfektno čisto staklo :D
Što go radili, nemojte miješati akril i mat na plexiglasu. Plexi se istopi.
haha vidim da imaš iskustva :D ok za ubuduće sada znam :)
ufff kolko ima tu fontova, malih milijun :D
koje bi ja kao trebao pogledat sve ili? :)

Ja sam htio raditi nekog feniksa raširenih krila na plexiju na jednom mom starom kejsu-na kraju sam dobio pilića urezanog u plexi. I to na pola.

Ja sam htio raditi nekog feniksa raširenih krila na plexiju na jednom mom starom kejsu-na kraju sam dobio pilića urezanog u plexi. I to na pola.
hahahahhahahha ovo mi je trebalo prije spavanja xD hahahahah

kakve su ti temperature s h50 u loadu?

kakve su ti temperature s h50 u loadu?
evo imao sam stress test na prime 95 10min
CPU: 56
1. Jezgra:65
2. Jezgra:63
3. Jezgra:63
4. Jezgra:60 (sve je u stupnjevima)
evo završio sam danas tek sa šablonom, ali mi se ne da danas sprejat tak da to budem sutra na brzinu :)
i imate sliku cable managmenta :)

Vec vidim da ce brutalno izgledat .