Kastomizacija miša #2

Neznam zasto ali me totalno podjseca na svicarski sir (sala mala)
ugl simpaticno dobro osmilsjeno imam isti takav mis (bez rupica) neznam sta da s njim radim.

ugl simpaticno dobro osmilsjeno imam isti takav mis (bez rupica) neznam sta da s njim radim.
Buši :D

Buši :D
lol netreba (zasad) stoji u pricuvi ako mi moj genius rikne.

Taj mis je bolji od tvog Geniusa... ima 1000dpi a taj genius 400 ili max 800dpi.

Pe dobro izgleda,čime si bušio? :D
EDIT:kako sam ćorav :)

Taj mis je bolji od tvog Geniusa... ima 1000dpi a taj genius 400 ili max 800dpi.
ah nisam primjetio razliku Sad sam naletio na hantola ima 800 dpi a logithekov sam naso u djelovima...

još jedan lijepi mišonja. no jedini problem je taj što bi mi znoj sa dlanova kapao u miševu utrobu te pretpostavljam da bi time mogao otvovati miša stoga nebi dugo preživio ... xD

Kako si spojio ledicu?

Kako si spojio ledicu?
Unutra na lemovima gdje se USB kablovi spajaju na PCB sam dolemio žićice od ledice (na crnu i crvenu žicu iz USB-a)

još jedan lijepi mišonja. no jedini problem je taj što bi mi znoj sa dlanova kapao u miševu utrobu te pretpostavljam da bi time mogao otvovati miša stoga nebi dugo preživio ... xD
Dalo bi se i to srediti ;)
Ubaciš unutra neki mali vent da ti cijelo vrijeme hladi dlan ;)

eee, daa... čovječe, ti si pun ideja

Kakav je osjećaj pod rukom?

Kakav je osjećaj pod rukom?
Najnormalnije... lijepo sam ošmirglao rubove rupa tako da nigdje nema srha... a i kada je cijela površina ošmirglana se ne kliže toliko kao originalna

eee, daa... čovječe, ti si pun ideja
Mislim da sam čak tako nešto negdje i vidio jednom davno... da vidimo što kaže moj prijatelj gugl ;)
Efo ga ;)
http://www.dicota.com/start.php?office=80&page=page_productDetails&ds=1259

I da ima grijanje po zimi, prije sam hio kupiti takav mišhttp://www.warmmouse.com/

I da ima grijanje po zimi, prije sam hio kupiti takav mišhttp://www.warmmouse.com/
Ali to možda i nije tako loša stvar... mene generalno muči cirkulacija u desnoj ruci... usprkos redovitim vježbama iste :D

Imam i ja isti mis sam sto led ne radi mjenjo al opet nis, al imam istog sam na PS/2. Ak ko ima utrobu pa nek mi pokloni ipak je recesija.

hehe ubaci vibracije da masira dlan

Ubaci malo vent od 40mm unutra da ti puse po ruci a ako se bojis za kapljanje uzmi prozornu foliju i samo zaljepi izunutra opet ce se vidit unutra a nece ti kapat :D

Već peti put sam naslov teme pročitao: "kastracija miša".... dobro izgleda inače

lol probaj ubacit grijanje

Kolko dugo ti je trebalo da izbusis te sve rupe ?

Kolko dugo ti je trebalo da izbusis te sve rupe ?
Pa nije puno... maksimalno 15 minuta... prvo sam velike rup, pa onda manje, pa još manje i na kraju najsitnije... najviše vremena je još otišlo na mijenjanje borera... samo bušenje je jako brzo. Ali nakon bušenja je još trebalo svaku rupu očistiti od srha i šmirglom ju zagladiti.

Sve 5,ali ovo šmirglanje ti je koma. Radije uzmi fini bruspapir i zagladi miša. Kad to riješiš-obojaj gornji dio u crnu glossy.

Sve 5,ali ovo šmirglanje ti je koma. Radije uzmi fini bruspapir i zagladi miša. Kad to riješiš-obojaj gornji dio u crnu glossy.
cuj svati ovo kao kompliment :) nemoj grozit tudji rad. super je netreba mis farbat kad bu ovak i onak bio pod dlanom

dali nakon ove operacije radi?

dali nakon ove operacije radi?
Najnormalnije

Već sam ga prešao sa finim šmirglom... a to sam i radio da ne bi bio glossy već mat.. svatko ima svoju ukus ;)

Već sam ga prešao sa finim šmirglom... a to sam i radio da ne bi bio glossy već mat.. svatko ima svoju ukus ;)
Ali bar ga još malo prođi u jednom smjeru-ovako bode u oči. I stavi još koju ledicu unutra.
Opet sam imao napad kreativnosti pa sam odlučio iskasapiti još jednog jeftinog Logitecha, ovaj puta RX250.
Kao što se iz videa i fotke može vidjeti, miš je bušen sa borerima različitih dimenzija, šmirglan, donji dio je obojan u srebrnu (chrome wannabe) boju i u unutrašnjost je dodana jedna bijela ledica u svezi glede dodatne efektnosti.
Video je ovdje:
http://www.youtube.com/watch?v=OEQepGPru7g
A fotka malo niže...