stefzgXXX čet 2.4.2015 17:36
pc_fan005 kaže...

Nemogu nikako telefon spojiti na lg pc suite, instalirani su usb driveri i sam program, pokusao klikati sve nacine spajanje, napravljena deinstalacija, restart racunala i mobitela i dalje ne spaja. Ima netko prijedlog? Sto mi je ciniti?

Probaj ga spojit na neku drugi usb port..ako nece probaj na drugom kompu..nezz zas al meni na kompu nece isto tak a na laptopu sve normalno

mp3david čet 2.4.2015 18:11

Jesi odabrao PC Suite kod spajanja ili ti je na onome prvome??

Neznam...meni je prvo program se zblokirao pa mi ekran svijetlio sivo,a komp ga nije prepoznao i onda  sam ga resetiro i od treci put supio napravit update jer je vez pucala i nestalo signala od neta...

pc_fan005 čet 2.4.2015 18:16
mp3david kaže...

Jesi odabrao PC Suite kod spajanja ili ti je na onome prvome??

Neznam...meni je prvo program se zblokirao pa mi ekran svijetlio sivo,a komp ga nije prepoznao i onda  sam ga resetiro i od treci put supio napravit update jer je vez pucala i nestalo signala od neta...

Odabrao sam na mobitelu kada mi je pokazalo znaci media sync kako pise na programu,ali u lg pc suite kada udem i pritisnem gore desno connect on trazi minutu uredaj i izbaci da uredaj nije pronaden,

EDIT: Spojio mobitel sa drugim kabelom i lg pc suite prepoznao uredaj, samo jos nema update za mene :(

ivosab čet 2.4.2015 19:35

Lollipop postavio bez problema. Fluidan je ali mi se čini da baterija odlazi dosta brže nego na kitket 20H.

Recimo da je kitket radio prema mojim ne prevelikim opterećenjima od 30 pa čak do 48 sati. Sada je lolli nakon 14 sati na 50%.

FrEaK94 čet 2.4.2015 19:48

Upravo updateao i kad se upali mobitel dobijem obaviest i piše "System UIDs inconsistent" i piše da moram wipeat data particiju, tako nešto, i mogu kliknuti samo na "I'm feeling lucky". I ništa mi na mobitelu ne radi, ne mogu otvoriti niti postavke da ga factory resetam jer se ruši svaki app.

EDIT: Uspio sam s lg flash toolom i onim KDZ s xda foruma, samo sam odabrao CSE flash metodu tako da isformatira sve prije flasha i sad radi. :)

SIII Deny čet 2.4.2015 20:04
FrEaK94 kaže...

Upravo updateao i kad se upali mobitel dobijem obaviest i piše "System UIDs inconsistent" i piše da moram wipeat data particiju, tako nešto, i mogu kliknuti samo na "I'm feeling lucky". I ništa mi na mobitelu ne radi, ne mogu otvoriti niti postavke da ga factory resetam jer se ruši svaki app.

faktory reset se nemora raditi u postavkama, odi jednostavno u recovery i tamo napravi faktory reset

Rayz00 čet 2.4.2015 20:36

Evo ipak sam se odlucio napravit hard reset, sad je puno fluidniji nego prije reseta. No, primjetio sam da se baterija dosta brze trosi, ja sam prije bio na 220d koji je imao najduzi vijek baterije opcenito pa sam vjerojatno zato osjetio brze praznjenje na LL :(

SIII Deny čet 2.4.2015 20:49
Rayz00 kaže...

Evo ipak sam se odlucio napravit hard reset, sad je puno fluidniji nego prije reseta. No, primjetio sam da se baterija dosta brze trosi, ja sam prije bio na 220d koji je imao najduzi vijek baterije opcenito pa sam vjerojatno zato osjetio brze praznjenje na LL :(

polako nek i sam rom sjedne na svoje mjesto, kroz jedan dva dana koristenja, i pokojeg punjenja ces tek viditi kakav je 5.0 i koliko trosi bateriju 

lllnuclearlll čet 2.4.2015 21:12
matrix777 kaže...

Ima li nade za nas iz tele2?? Mob je otkodiran ali kupljen u tele2 i imam trenutno tele2

ima, zove se strpljenje 

Ako si izdržao ovoliko bez lizala ne vidim što ti znači još par tjedana.

A i da su neke revolucionarne promjene, pa i nisu. 

pc_fan005 čet 2.4.2015 21:16
lllnuclearlll kaže...
matrix777 kaže...

Ima li nade za nas iz tele2?? Mob je otkodiran ali kupljen u tele2 i imam trenutno tele2

ima, zove se strpljenje 

Ako si izdržao ovoliko bez lizala ne vidim što ti znači još par tjedana.

A i da su neke revolucionarne promjene, pa i nisu. 

Kao što je receno, nikakvih velikih promjena ni nema!

pc_fan005 čet 2.4.2015 21:23
matrix777 kaže...

Ma znam, ali neki su dobili neki ne. zato pitam... Ovi što su dobili a imaju tele2, to nisu kupljeni mobiteli u tele 2 već slobodnoj prodaji, zato su neki telaši dobili...

Vjerojatno, ako si u tele2 onda ti je zadnji njihov update 20b ako se nevaram?

Bacelj čet 2.4.2015 21:32

dali ima kakva internacional verzija firmwarea za flashat? ja sam na T-Shitu i  jos nemam, a imam ogromnih problema s mobitelom, pa nekako polazem nade da ce update na LP rijesiti te probleme.. :|

Ziga čet 2.4.2015 21:33
Bacelj kaže...

dali ima kakva internacional verzija firmwarea za flashat? ja sam na T-Shitu i  jos nemam, a imam ogromnih problema s mobitelom, pa nekako polazem nade da ce update na LP rijesiti te probleme.. :|

Onda staviš Cloudy ROM koji je puno bolji od Lolipopa :)

bender_007 čet 2.4.2015 22:19
Reedy kaže...
bender_007 kaže...

Kratke informacije, radi twrp odlicno, sad cu to sve upakirati za testiranje

Znaš li možda kada se može očekivati cloudyg2 3.0 za D802 ?

Pazi, taj rom je izvorno G3 portani rom. Sad kad imamo g3 sucelje taj rom je nepotreban. A ionako g3 nema 5.0.2 - g2 ima :)

Pitam cloudya pa prenesem ;)

Ali vjerojatno ce cloudystock samo srediti.

Reedy čet 2.4.2015 22:37
bender_007 kaže...
Reedy kaže...
bender_007 kaže...

Kratke informacije, radi twrp odlicno, sad cu to sve upakirati za testiranje

Znaš li možda kada se može očekivati cloudyg2 3.0 za D802 ?

Pazi, taj rom je izvorno G3 portani rom. Sad kad imamo g3 sucelje taj rom je nepotreban. A ionako g3 nema 5.0.2 - g2 ima :)

Pitam cloudya pa prenesem ;)

Ali vjerojatno ce cloudystock samo srediti.

A da, istina, ja isto uopće ne razmišljam :D

Hvala puno.