Silphy uto 17.12.2013 15:00

Ja nemrem vjerovat da je odjednom nestalo mobova u svim ducanima : )

Sjele mi jos uplate sad na firmi pa mogu sad piknut mob prek virmana i ko za qrac nigdje nemrem nac sad LG G2 u ducanima... Kod operatera je sam uredaj preskup (ili kod tele 2 nedostupan) pa ne znam jel ima neko mozda info di ga mogu nabavit u kojem duckasu na virman do 3900-4000 kuna ?

Na njuskalu nemrem jer mi treba virman :(

bender_007 sri 18.12.2013 10:09

Galinjo tako sam ja, zove me lik da je sve ok i kao, "da narucim? Sutra vam je tu".. -ja da kazem, Narucujte a on: "joj sorry, evo nema ga vise"..

I preko webshopa probavao, tek navecer prebacim na crni i bingo..bijeli 0 bodova.

Jesi dobio flip cover ?

bender_007 sri 18.12.2013 11:01
galinjo24 kaže...

treba mi stici do petka!sta dobije se flip cover uz njega?{#}

Iz tele2 DA :)

Pogledaj na netu, imas mali prozorcic, u opcijama imas za podesiti da ga prepoznaje (upaljeno je)

Pa se na prozoru pokazu pozivi itd

ovo

Ja stavio samo zbog zastite ekrana ali prakticno je. Otvoris, upali se ekran. Fora :)

bender_007 sri 18.12.2013 11:24
galinjo24 kaže...

pa jel tko dobio kad je narucio iz tele 2 i u kojoj se boji dobije

Ja sam dobio - u boji u kojoj je i mob.

Znaci crni.

Nadam se da svi dobiju. Sluske nisam ni raspakirao.

Jedino sto ta vratasca nema smisla presaviti iza na straznji dio..

bender_007 sri 18.12.2013 12:05

E da, kutija od moba, tj poklopac nije ravan na dnu, zakosen je tako da s jedne strane mozes lakse izvaditi. Sve u svemu, na crnom otisci ostaju vise neg ona bijelom. Skinuo sam theme sa xda, samo instaliras i odaberes u themama :), fora.

A s tom "maskom" se uopce ne primjeti da je nesto deblji mob, bolje lezi u ruci.

Swajpanjem preko "prozorcica" dobijes razliciti izgled sata, swajpanjem left-right dobijes glazbu, itd :), siguran sam da ce biti moguce jos ponesto ubaciti

bender_007 sri 18.12.2013 13:17

Navodno kosooki vec primaju apdejtove, da li je tocno tko ce ga znati. Mi vjerojatno prvi kvartal 2014. Nadam se i ranije. Ali..sve to tako dobro radi :)

Naravno na ovakvom uredjaju ce 4.3+ (4.4 znaci) raditi kako spada. Vidim po screenshotovima da se takodjer moze odabrati art runtime. Jao :), pa to ce biti..fenomenalno.

galinjo24 sri 18.12.2013 13:18
{#}bender_007 kaže...

Navodno kosooki vec primaju apdejtove, da li je tocno tko ce ga znati. Mi vjerojatno prvi kvartal 2014. Nadam se i ranije. Ali..sve to tako dobro radi :)

Naravno na ovakvom uredjaju ce 4.3+ (4.4 znaci) raditi kako spada. Vidim po screenshotovima da se takodjer moze odabrati art runtime. Jao :), pa to ce biti..fenomenalno.

bender_007 sri 18.12.2013 18:41
galinjo24 kaže...

Samo cu reci strava mob i da dobio sam cover

:) e super. Ako mozes probaj drugu karticu neku. Cisto da vidimo jel locked. Vjerojatno je.

Cover je super..Ma milina.

Evo par screenova, znam..nije sve u benchovima ali nisam mogao odoljeti. Ovo je stock, nista dirano osim sto je rootan.

Eno neki navukao 40700 cini mi se ali..nema potrebe.

p.s. 2 -> neke theme <- , samo raspakirati i instaliarti, preko theme managera odabrati.

-garancija se ne gubi prilikom otkljucavanja kodom, samo flashanjem se gubi itd.

Evo 37112, stock :)