MARKOZD15 sub 16.2.2013 11:16
George121R kaže...

super. i znate li mozda ako graficke kartice kupim u adm -u  hoce li mi sloziti komp u futuri posto tamo kupujem ostatak kompa ukljucujujuci i kuciste? (tamo im je preko noci nestalo msi lightniinga pa imaju samo asusice)

Mislim da neće, pošto bi sve trebao kupit u jednom dućanu!

Franjo15 uto 18.6.2013 23:11

Upravo i ja gledam kućište, i neodlučan sam. 

Prvo mi je na oko zapelo CM692, pa sad mi je jedan kolega s foruma preporučio ovaj.

I sad, naravno neodlučnost.

Pa da sad malo priupitam kad je prošlo već neko vrijeme i korištenja i kako ste zadovoljni s kućištem, i što mislite u odnosu na CM 692.

Zahvaljujem 

Micek sri 19.6.2013 07:43
Franjo15 kaže...

...
Pa da sad malo priupitam kad je prošlo već neko vrijeme i korištenja i kako ste zadovoljni s kućištem, i što mislite u odnosu na CM 692.

...

Nakon nekoliko mjeseci korištenja, Z11+ mogu ocijeniti sa odličan. Da moram, ponovno bih ga kupio. Dan danas se znam zateći kako se divim njegovom izgledu iako se nekima takav dizajn neće sviđati jer vole jednostavnost.

Bolje je kvalitete od cijene koju sam platio i čini se da bi moglo vrijediti i 200-tinjak kn više. Dosta dobra izrada i gotovo da nemam zamjerki na njega. Isplati se uzeti.

Ne mogu ti dati usporedbu sa CM 692 jer ga nisam imao.

Franjo15 sri 19.6.2013 08:24

Ma imam dva fredna koji imaju 692, i meni je super kućište, prozračno, super za kablove, unutrašnjost crna. 

Samo nikoga nemam tko ima z11 pa se zato raspitujem.

Pa sad se još vagam na sve strane.  

Haf932 sri 19.6.2013 16:17

Ja bih uzeo CM 690 II zbog boljeg cable managmenta , podrske za duze grafe i više CPU hladnjake i nesto kvalitetnije izrade !

Mislim nije zato Z11+ los, dapace ! Prednosti su mu odlican izgled , usb 3.0 , dolazi s vise ventova  !

Koje god da uzmes , nemres fulat ! Pogledaj si malo recenzije na Youtubeu , pa odluci !

shadowski pon 15.7.2013 03:49

malo kasnim na temu,ali dobio z11 plus pocetkom tjedna i jedini dojam je.. vau.

tiho prostrano hladno i povoljno.. di ces bolje?

a kaj se tice deckiju u futuri ili tocnije jednog doticnog s kojim sam trgovao,svaka cast.

cekao me duze jer sam kasnio,i jos nagurao moja dva modula.rama u konfu kupljenu kod njih(minus graficka i spomenuti ram) i to bez mog nagovaranja i njegovog prigovaranja,tak da mislim da bi i kolegi koji je pitao za gpu ugradili bez problema. topla preporuka za kuciste,a fakedeath-u i zuperu svaka cast kaj su preporucili futuru,mogu samo preporuku slat dalje.

kole2689 sub 28.12.2013 14:09

Jel zna tko gdje bi se dalo nabavit to kučište, samo 
Zalman Z11 Plus HF1

Koliko sam skužio HF1 ima crvene ventove unutra, a pošto sam složio konfu sa crveno-crnom temom blesavo mi uzimat normalni Z11 plus jer ima plave ventove, jer bi ih onda trebao mjenjati...

kole2689 pet 3.1.2014 15:26
kole2689 kaže...

Jel zna tko gdje bi se dalo nabavit to kučište, samo 
Zalman Z11 Plus HF1

Koliko sam skužio HF1 ima crvene ventove unutra, a pošto sam složio konfu sa crveno-crnom temom blesavo mi uzimat normalni Z11 plus jer ima plave ventove, jer bi ih onda trebao mjenjati...

Itko?

kole2689 pet 3.1.2014 20:18
Haf932 kaže...

U HR ga nema za nabavit , a neznam dal ga namjeravas narucit iz vana !

Ili si uzmi standardni Z11+ i samo promjenis ledice u crvene !

Nisam nikad se pozabavio time, jel komplicirano? Jel treba mjenjati cijeli fan ili se to moze nekako lako promjeniti u crvenu boju

Pa ne znam koliko se isplati uzimati izvana, vjerovatno bi me ispalo skuplje...