Kućišta i napajanja

Napajanja za vašu konfiguraciju (P&O)

Saphire pet 7.5.2010 22:07

gledaj napajanja koja doalze u obzir za tvoju konfiguraciju su:

Barem Corsair 400w

radit ce Corsair 450w i seasonic 430w, kamariki 450w

preporucam corsair 550w, kamariki 550 wata i vise,tagan i seasonic visi od 550w

ostala napajanja srot...

zabranjeniples pon 17.5.2010 13:22
zOjA26 kaže...

možemi neko reće valja li ovo napajanje KLIK

ili bi bilo bolje nadodati još novaca pa uzeti ovo KLIK

Evo ti napajanjeNamigiva. Kvalitetno (by seasonic), efikasno, 80+ certifikat, a uz sve to i jako povoljno.

Vidi s kolegom smile-om. Mislim da on prodaje (osim ako nije prodao) to napajanje. Izašlo bi te još povoljnije.

Vash pon 17.5.2010 16:43

Možete li mi preporučiti neko modularno napajanje za moju konfiguraciju + da može držati 2x 5870 (u budućnosti, pretpostavljam da mi je negdje 750w dosta).

Vent treba biti okrenut prema gore i kablovi izlaziti bliže matičnoj, a ne sa strane side panela.

Tnx.

zabranjeniples uto 18.5.2010 18:20
zaocovik kaže...

ima subotnja akcija za 659 kn, pa me zanima ima li ko kakva iskustva s ovim napajanjima. malo me brine mali ventilator(100 mm) i činjenica da su 3. pa ako je neko ima iskustava s ovim nek javi.

I ja sam objavio tu vijest u linksovim popustima.

Iskreno, nemam iskustva s scythe napajanjima. Svi znamo da imaju dobre hlanjake Cool. Međutim, već prije sam čitao malo po netu (google) i došao do zaključka da uopće nisu loša. Čini mi se da je i na pc ekspertu bilo priče. Uglavnom, nema loših riječi (bar ja nisam naletio). A k tome uzmimo u obzir da se radi i o modularnom napajanju. Dakle, sve u svemu, još sniženo 240kn od standardne cijene.

Mislim da je to lijepa prilika Namigiva.

Don Kihoty uto 18.5.2010 21:51

Stvar je u tome što nitko nema ni 12 mjeseci iskustva s njima...

Da nebi bilo kao sa RaptoxX-om, 24 mjeseca super, nakon toga osigurači i kondezatori bye bye,

taman izvan jamstva...

Znaš za Fortrona, LC-Powera, i slične budget napajanja da su sjajna, i da daju više nego što se plati,

a i duraju (sad već ima ljudi koji imaju LCP-a preko 16 mjeseci i ne žale se, kolege i tako).

Treba vidjeti s vremenom koliko su Scythe zapravo izdržljivi, koliko je njihova degradacija

sa vremenom, i pouzdanost nakon jamstva...

zabranjeniples uto 18.5.2010 22:31
Don Kihoty kaže...

Treba vidjeti s vremenom koliko su Scythe zapravo izdržljivi, koliko je njihova degradacija

sa vremenom, i pouzdanost nakon jamstva...

Da, u tome se slažem. Ipak treba proć malo više vremena. Međutim, ponuda je zaista primamljiva. Ipak se radi o modularcu, a i po netu se čini ok napajanjem.

Batista uto 25.5.2010 08:49
Gman kaže...

Kakva su Scythe napajanja,tocnije Kamariki 4?Dali bi jedan Tagan 500w BZ PipeRock mogao drzati Athlona x4 630 i HD4870?

Ja ne znam koji je k vama. Pa Tagan spada u sam vrh brandova. Seasonic, Enermax, Tagan, Silverstone, Thermaltake - to su sve brandovi top klase.

Monte Christo pet 28.5.2010 08:57

Dali može ovo napajanje držati ovu konfiguraciju i buduće nadogradnje.

CPU: AMD Phenom II X6 1055T                                            

MTB: Asus Crosshair IV Formula                                           

GPU: Sapphire HD5870        

RAM: Corsair Dominator 4GB  

HDD: Caviar Black za OS

i Caviar Green za Storage

U budućnosti bi uzeo još jednu karticu u Crossfire i još 4 GB rama. Ako ne preporučite mi neko modularno napajanje iz ADM-a.

parizer pon 31.5.2010 15:57

Moze li mi netko zurno preporuciti napajanje?

Konfa: Intel i720 + 6GB RAM-a, 6 HDD-ova,graficka Ati 4670, TV kartica.

Najvaznija je tisina i stabilnost rada. Po mogucnosti sa sto duzim kablovima i da je u Linksa

Hvala

PS. Do negdje 1000kn