Altcoins - Pitanja i odgovori

Koji dućani, a da dostavljaju u HR, primaju neku od kriptovaluta kao sredstvo plaćanja?
Ja sam do sad vidio samo jedan jedini Key shop za prodaju igara, i to primaju samo Bitcoin. (www.cjs-cdkeys.com )
Hardver, softver, knjige.. nešto takvo?
Najviše me zanima Ethereum

Bitcoin je najlakše kupit ili prodat na bankomatu bez naknade prenosa novca i adminstracije. U Splitu ima bankomat u Frizerskom salonu Models, Vukovarska 5 tu čak možete i platiti frizuru sa bitcoinima.

Monaco (MCO) fino raste. Čeka se objava 31.8. Nadam se suradnja sa VISA-om pa da ode i dalje...

Pozdrav ekipa,
Ako ima zainteresiranih za diskusiju o kriptovalutama na kavi(nažalost, samo Zagreb je opcija) ja sam zainteresiran sjesti i popričati. Izmjeniti mišljenja i znanja - PP

ako netko hoce investirati, a nezna u sta, nek mi se javi PP

primjer:
ripple je sad 0.19 dolara
jel mogu ja stavit da kupujem po 0.16 dolara veliku kolicinu tipa 10k+ i jel bi htio to tko prihvatit?

primjer:
ripple je sad 0.19 dolara
jel mogu ja stavit da kupujem po 0.16 dolara veliku kolicinu tipa 10k+ i jel bi htio to tko prihvatit?
Naravno. Ako cijena padne do toliko kupit ćeš, ako ne znaš i sam.

dobro, a ako ne padne jel moguce da sad se netko polakomi za vecom kolicinom pa da mi proda po toj cijeni samo da se rijesi i ode u fiat

dobro, a ako ne padne jel moguce da sad se netko polakomi za vecom kolicinom pa da mi proda po toj cijeni samo da se rijesi i ode u fiat
Ne. Osima ako privatno nekog sam ne nađeš.

Zar nema nešto poput https://localbitcoins.com/ i za ostale crypto valute?

Zar nema nešto poput https://localbitcoins.com/ i za ostale crypto valute?
Nema
Eto ti dobre poslovne prilike

Ako je netko zainteresiran za ulaganje u ICO BlackMoon Crypto
nek mi se javi na PP

Ako je netko zainteresiran za ulaganje u ICO BlackMoon Crypto,
jos uvijek nije kasno i od 12-14. rujna se jos uvijek coini mogu kupiti po pocetnoj cijeni od 1$ po coinu.
12.09. se mozete registrirati ovdje
Nakon pocetna 2 dana i cijene od 1$ coini se dizu na 1.05$,a 3 dana nakon toga cijena ide na 1.10$.
Kad prođe ICO i skupi se 60mil dolara, tokeni ce se distribuirati.
Imam cijeli postupak napisan pa ako je netko zainteresiran nek prouči projekt, whitepaper i javi mi se u box pa cu
vam kopirati postupak korak po korak. Naravno, registraciju nemozete napraviti prije 12.09 al dotle mozete napraviti wallet i pripremiti sredstava koja zelite uloziti.
Lijep pozdrav
Odlično, fali mi samo tvoj kratki sažetak zašto si se odlučio za njih. Proučit ću whitepaper u svakom slučaju.
Edit: može link gdje piše da se 12-14.9. mogu kupiti po 1$?

Jel se taj blackmoon rudari? Koliki je kapacitet te valute?

ne rudari se , planira se izdati 60 mil tokena.
radi se o platformi koja spaja crypto i fiat svijet.
odlucio sam se za njih najvise zbog ekipe koja stoji iza svega toga, sto mi garantira ozbiljnost.
preorder kvotu su uspeli ispuniti 12 dana ranije sto govori da mnogo ljudi vjeruje u uspjeh projekta.
gotovo svi iz HR kripto grupe smo usli u BMC.
meni osobno je ovo prvi ICO,al iskuniji igrači su rekli da je jedan od najbolje izvedenih.
na telegramu imate i grupu u kojoj osnivaci odgovaraju na sva pitanja, gotovo cijelo vrijeme su dostupni.
ako se regate preko mog linka, ja dobijem 1% od vase investicije u tokenima, eto vama nista ne znaci a meni se tako mozete zahvaliti sto sam podijelio s vama.
evo copy paste sa njihove stranice :
- At pre-order and during the first 48 hours of the Distribution Period the price of one BMC token will be $1.00.
- From the 3rd to 7th day (both including) of the Distribution the price of one BMC will be $1.05.
- After the 7th day of the Distribution until the Distribution End Date the price of one BMC will be $1.10.
Znaci ICO kreće 12.09 i prvih 48 sati ce coin biti po 1$.

Hvala ti na informaciji, istražit ću.
Molio bih te da diskusiju prebaciš u temu za vijesti i raspravu, pošto je ovo vijest, a ne pitanje ili odgovor haha

HR kripto grupa?

ne rudari se , planira se izdati 60 mil tokena.
radi se o platformi koja spaja crypto i fiat svijet.
odlucio sam se za njih najvise zbog ekipe koja stoji iza svega toga, sto mi garantira ozbiljnost.
preorder kvotu su uspeli ispuniti 12 dana ranije sto govori da mnogo ljudi vjeruje u uspjeh projekta.
meni osobno je ovo prvi ICO,al iskuniji igrači su rekli da je jedan od najbolje izvedenih.
na telegramu imate i grupu u kojoj osnivaci odgovaraju na sva pitanja, gotovo cijelo vrijeme su dostupni.
ako se regate preko mog linka, ja dobijem 1% od vase investicije u tokenima, eto vama nista ne znaci a meni se tako mozete zahvaliti sto sam podijelio s vama.
evo copy paste sa njihove stranice :
- At pre-order and during the first 48 hours of the Distribution Period the price of one BMC token will be $1.00.
- From the 3rd to 7th day (both including) of the Distribution the price of one BMC will be $1.05.
- After the 7th day of the Distribution until the Distribution End Date the price of one BMC will be $1.10.
Znaci ICO kreće 12.09 i prvih 48 sati ce coin biti po 1$.
Mene zanima komentar na ovo dolje iz whitepapera...
"All available BMC will be issued during the Distribution period. This will be a one-time operation and no additional issuance is available for BMC tokens. The total number of BMC to be issued will be calculated at the end of the Distribution Period according to the formula: amount of BMC sold during the Distribution multiplied by 2."
To znači da ustvari 1 BMC nakon zatvaranja distribucije vrijedi 0,5$ jer ako se kupi 30 milijuna BMC-a po 1$, raspoloživo bude 60 milijuna BMC-a (50% od kupaca koji su ih platili, 50 % umjetno stvorenih koji idu 30% kompaniji, 20% timu i savjetnicima)
To opet znači da će firma i savjetnici besplatno dobiti 50% svih BMC-a, što je žešća navlakuša za naivni narod. Može mi to netko objasniti i reći gdje je tu profit za kupce BMC-a? A ako ga bude, kompanija i ulagači besplatno ubiru 50% prihoda bez da su uložili 1$.
LP

Neka telegram grupa. Hrpa spama, tu i tamo koja korisna informacija.

Znaci neko se ujutro probudio i odlucio prodavati tokene po 1 USD ;) I ti ces to kupiti ;) Genijalno ;)
Pa sto ti ne prodajes tokene po 0,5 USD???
Ti stavi svoje pare u banku i uzivaj u 1.8% kamate. Ja sa svojom lovom radim kaj ja hocu.
Sasvim je legitimno u nešto ne vjerovati,isto kao i vjerovati. Svoje uživam, tuđe poštivam.
Odgovor za GhostRacera:
Hard cap ce biti 30 mil dolara nakon cega ce zatvoriti pipu. Izdat ce 60mil tokena ukupno.
Distribucija ce biti : 50% public,30% Company's reserve,20% Team and Advisors
Imaju navedeno da imaju downside protection:
In other words, to protect contributors from dumps the Platform will buy back BMC at $0.8 per token from anybody who is willing to sell. We’ll reserve 30% of raised capital for that in a portfolio of cryptocurrencies. We will keep it working for 24 months.

Prvo ja nisam tvoj drugo ti vjerujes u pricu i gdje si vidio da ti ja to branim. Prodajes bajke koje si sam popušio kao činjenice. Oni ti obećavaju svasta samo da daš svoje pare. Ako je to toliko super sto to prodaju tebi za 1usd? Sto ne zadrze pa prodaju kad bude 5 ili 500 USD? I meni banka garantuje 1.8% a iza banke stoji drzava.
Ja sam stara garda koja vjeruje u rad i sjecam se dafine kutle i ekipe koja je isto tako obecavala zaradu i oni koji su se povukli na vrijeme su bili u plusu a oni pohlepni kojima je 1.8% bilo malo sad imaju promaju na racunu...
Ti vjeruj u bajke ali ne zaboravi da svi odrastu i prestanu vjerovati u bajke kad tad....
Ako te ne zanima ima drugih koje zanimaju takve informacije. Ovo boldano ti je da oprostiš teška glupost ako se kužiš malo u kriptovalute i kako se one financiraju. Preporučam ti novi Bug.
Ako će biti 60m tokena, za market CAP od 60m USD si na nuli.Očekujem u 2018. marketcap od bar 150m, dakle 2,xy$ po tokenu. No to su čisto moje projekcije, nemojte mi poslije plakat.

Svaki altcoin ICO ide po istom principu i uglavnom cijena naraste preko početne kada se izađe na burze jer ljudi sada u crypto svijetu sve žive coine kupuju.
Tako da i za razne shitcoine koji nemaju nikakvu svrhu s početnim ulogom od ICO cijene ćeš 80% dobiti mogućnost izaći vanka s barem 2x i 3x puta većim iznosom. Prodaja magle, potpuno se slažem, ali se može okrenuti novac na tome.

Zasto je glupost? Par likov se sastalo i odlučili prodati coine po 1usd. Odakle njima ti coini koje tebi prodaju? Eto ti mene prosvetli? Nastali iz nicega? Odakle tih 60 mil usd? Palo sa marsa? Odakle tebi 1usd za coin? Ti ili neko tvojnje radio neato napravio i za to dobio 1 usd?jeau oni tako doali do tokena? Koliko imas godina i jesi li zaposlen? Ako jesi zasto radis kad Mozes izmisliti i prodavati tokene...Vidis da ekipi ide odlicno 😂
Pohlepnih ce uvijek biti....
Sada nisam siguran dali trolaš ili stvarno ne znaš ništa kako ovo funkcionira. Google ti je prijatelj.

Pročitaj im whitepaper pa vidi što nude. Sada si zamisli koliko je tisuća programerskih sati potrebno da se napravi jedna takva platforma. Koliko je potrebno ljudi u marketingu, odvjetnika, savjetnika...
Tebi su to Miro, Pero, Štef i Roko koji prodaju maglu.
Neki projekti jesu magla neki su itekako ozbiljni, na tebi je da ih razlikuješ ako se želiš time bavit i ostvarit neki profit.
Neda mi se više.

meni je ok i uvazavam da svi imate svoja misljenja.
Torent ocito trola.
Ako si stara garda koja vjeruje u rad, da bez motike nema kruha i sl, zasto onda dolazis na ovu temu i sudjelujes u raspravi, pogotovo zato sto vidimo da si totalno neupoucen u tehnologiju crypta i kako funkcionira.
Druga stvar, zasto prodaju po 1$? zato sto svakome treba neka lova s kojom krecu u biznis. i ja mogu napraviti projekt otvaranja pekare, nemam kune.
Drzava neda pare, banka neda kredit.. STo onda? Odes lijepo na neku od platformi, izdas tokene i ako ima ljudi koji vjeruju u tebe i tvoj proizvod, kupit ce tokene(udio) u tvojoj firmi, ako zaista imas dobar i inovativan projekt.
Normalno da ce sebi ostaviti 20% tokena, i kako vrijednost tokena bude rasla, rast ce i njihov udio odnosno zarada. Svima je u interesu da ovo uspije,osim onim teskim skepticima koji vec 7 godina govore kako je krypto balon koji svaki dan treba pući.
Nešto kao fanatici koji govore svakih par mjeseci da je smak svijeta bas na taj dan, a smak svijeta nikako da dođe.
Ja sam samo naletio na taj projekt,pročio, vjerujem u uspjeh i zaradu pa sam podijelio i sa drugima. Svatko je generator svoje sreće, ako netko nece nemora,ako netko hoce moze probati,skupa samnom i svima koji smo ulozili.

I koji je to proizvod ili usluga koja ce proizaci iza ovog tokena? Otvorit ce pekaru?
Zadto ne bih dolazio na temu? Koja djecija prica. Koliko imas godina i radis li? Da odgovoeis na ova pitanja sve bi bilo puno jasnije...
Coin balon drzi pohlepa i nista drugo...
Nije pekara,al je ovo:
We aim to create and maintain the world’s best framework for tokenized funds to deliver investment opportunities in both the real world and crypto economies. This brings blockchain flexibility to fiat instruments, and the benefits of accumulated financial wisdom to crypto investments.
Slobodno dodjes i sudjelujes u raspravi,al do sad nisam vidio ni jedan argument osim to je balon i pući će, vi ste svi kockari i naivcine itd.
Piše se dječja, ne dječija. Neznam koliko godina ti imas niti me zanima,al to djeca(ne dijeca) nauće u osnovnoj školi.
Ja ti imam 16 godina, najvise u zivotu što sam radio je dok sam morao preparkirati očev Lambo jer ga je baš uhvatio grč u nozi. Mjesečni dzeparac mi iznosi 50 tisuca kuna,
pijem samo Hennessy VSOP Baccarat Crystal Cognac iako sam maloljetan, i sa ostatkom love koji ne raz*ebem ulazem u kriptovalute i pumpam balon pohlepe jer i ja bi Lambo jednog dana,a raditi neznam ništa,niti mi se da.

Ja sam ti napisao ukratko, a ti se i dalje svađaš i tražiš odgovore. Ne razumijem.

Torrent shvatili smo, gledali smo i mi vola s vuk strita. Klađenje na klađenje postoji dugo. Ne žele svi igrat na sigurno. I trgovanje novcem je ništa za ništa, samo dogovor ljudi da će taj papir nešto značit. Pusti ljude nek rade što ih čini sretnim.
Koji dućani, a da dostavljaju u HR, primaju neku od kriptovaluta kao sredstvo plaćanja?
Ja sam do sad vidio samo jedan jedini Key shop za prodaju igara, i to primaju samo Bitcoin. (www.cjs-cdkeys.com )
Hardver, softver, knjige.. nešto takvo?
Najviše me zanima Ethereum