wyks sub 8.2.2025 10:37
=XFX=PlayHard kaže...

Ja ili ti? Jel po ovome ispada da je dosta ekipe ovdje woke orijentirano sto bi znacilo da ste vi ti koji bi trebali cry harder. lol 

Musk moze smetati jedino brainless woke debilima... 

Neznam dječaćiću, ti si jedini na forumu koji cmizdri jer se vrijeđa neki vlasnik korporacije.

Jesu li ti zli dečki uvrijedili taticu? Rekli da mu je autić loš i da ima malog pišu?

Kad sam ja bijo mali djećaćić poput tebe imao sam autić Džipa Wranglera koji je imao opruge pa kad si ga pustio sa visine, odskočio bi, dok su se drugoj djeci autići ili oštetili ili bi samo ljusnuli.

Pa su ti dječaćići, kao i sva dječica oko toga napravila famu, i onda smo igrali ili špekule za tog džipa ili su ga pokušali zamjeniti sa nekim svojim.

Sve dok susjedu nije ćaća pomorac iz Trsta donijo Lamborđini kojem se otvaraju vrata ono ko u filmu na gore.

Jebote šta je donijo Lamborđini brate! Gulving vrata!

Al onda sam opet ja pobjedijo, tetka mi donjela one šta mjenjaju boje! Tata mi je bijo najjači, a piša najveća!

Uglavnom, Musk ima malog pišu a autići su mu sranje, ne bi to mjenjao ni za onu bijelu bombuču (za neupućene, najbezveznija veća špekula).

=XFX=PlayHard kaže...

Ali ako ostavimo ovu debilnu raspravu po strani koja s Teslom nema nikakve veze, cinjenica je da je Model 3 trenutno best buy automobil svijeta. Pogotovo novi Model 3 Performance. 

Tesla ne placa za reklame niti jednoj medijskoj kuci na svijetu, ali gotovo svaki recenzent ostaje odusevljen kad proba taj auto. Jednostavno za te novce ne mozete kupiti nista slicno, ali ni blizu.

Camissa je već posran od strane svih mehaničara na Tubeu zbog (ne)plaćene reklame za Cybertruck, a i videi su mu klasično Američko teatralno izdrkavanje, čak su i napuhanci iz Top Geara imali dovoljno samo-kritike pa su Mayu stavili škrabicu da plati svaki put kad počne sa tim izdrkavanjem oko opisa talijanskih automobila.

https://www.youtube.com/watch?v=MOv4A_NFswY