gpd čet 13.2.2025 17:36
mpapec kaže...
Steta da nema kakvih uzoraka da se iz primjera vidi o kakvom se govoru radi, i sto je zabranjeno da se moze jasno prepoznati i izbjegavati.

Govor mržnje se lako prepozna, smrdi nadaleko. Na primjer počne tamo neki na internetu vrijeđati lik Nikole Tesle po etničkoj osnovi... i slično...

U isto vrijeme ima izmjeničnu struju zbog izuma Nikole Tesle ...

dejo6 čet 13.2.2025 17:47
mpapec kaže...
Steta da nema kakvih uzoraka da se iz primjera vidi o kakvom se govoru radi, i sto je zabranjeno da se moze jasno prepoznati i izbjegavati.

Govor mržnje ti je kad kažeš da muškima nije mjesto u ženskom sportu.

TuttoFinito čet 13.2.2025 21:59

Twitter jer preimenovan u X sa dobrim razlogom; taj znak predstavlja značajan simbol u sotonizmu. Evo malo više o tome:

Osiris Risen: The Occult Meaning of the X Symbol 

- Francis Xavier Wikipedia (slika)

Inače, Musk i Trump su sotonisti 1/1, kao i mnogi drugi. Sad bi vam već trebala bit jasnija svrha Neuralinka. 

- Trump, u svojim kolektorskim NFT karticama, raznim motivima sebe predstavlja kao Antikrista iz knjige Otkrivenja. Vrijeme će pokazat jeli to on ili će netko drugi bit u toj ulozi, ali ipak on sebe tako predstavlja. 

mpapec pet 14.2.2025 20:16

Meni pak Trump izgleda kao Isus Krist, pogotovo nakon one sablazni prije njega. Realno, nema se tu cemu veseliti, ali kad te neko samara a prije te mlatio bejzbol palicom, izmami covjeku osmjeh na lice.

Izzy sub 15.2.2025 11:34
TuttoFinito kaže...

Twitter jer preimenovan u X sa dobrim razlogom; taj znak predstavlja značajan simbol u sotonizmu. Evo malo više o tome:

Osiris Risen: The Occult Meaning of the X Symbol 

- Francis Xavier Wikipedia (slika)

Inače, Musk i Trump su sotonisti 1/1, kao i mnogi drugi. Sad bi vam već trebala bit jasnija svrha Neuralinka. 

- Trump, u svojim kolektorskim NFT karticama, raznim motivima sebe predstavlja kao Antikrista iz knjige Otkrivenja. Vrijeme će pokazat jeli to on ili će netko drugi bit u toj ulozi, ali ipak on sebe tako predstavlja. 

Nastupilo je jedno jako komplicirano i kompleksno razdoblje. Postoje nekakve priče, zapisi itd., da će se u kriznim vremenima pojaviti osoba koju će se "slaviti" kao spasitelja, tj. mirotvorca bolje rečeno. Lažnog dobrotvora... Trump "baca" na tu osobu. Znamo da je grez i prepun mana, a eto, cilj mu je donijeti mir, da riješi, tj. zaustavi rat u Ukrajini, stati na kraj ljevičarsko-liberalnim preseravanjima (reklo bi se "woke" glupostima).... A oko sebe je pak okupio ekipu ekstremno bogatih ljudi, a evo, sve se više piše i o korištenju tzv. AI-a za nadzor, masovno prikupljanje podataka, videonadzor itd. To se očito sve događa i to nije nikakva tlapnja i trkeljanje gluposti. Kako će se sve razviti - vidjeti ćemo.

Za kraj evo nešto jako, jako interesantno, pa poslušajte što čovjek govori oko 11. minute:

https://net.hr/webcafe/planet-x/prorok-jos-prije-cetiri-mjeseca-na-youtubeu-najavio-atentat-na-trumpa-metak-ce-mu-proci-tik-uz-uho-9e3b81c6-42aa-11ef-a3d3-225a3ed1b99c

https://net.hr/webcafe/planet-x/sve-je-tocno-predskazao-i-atentat-na-trumpa-i-njegovu-pobjedu-pazite-sto-je-dalje-ovaj-prorok-najavio-2c7fa65c-9c28-11ef-a16a-829ff0affdfc

Treba biti jako oprezan oko svega. I naravno, kritičan i propitkivati. Kao i znati što je dobro, a što loše. Jer živimo u, najblaže rečeno, zanimljivim vremenima.

EDIT: U nekom scenariju se ovo što kažeš za simbol "X" (uopće mi to u biti nije bilo poznato, niti sam to tako gledao), imajući na umu činjenicu da strahovito bogati ljudi zaista imaju (neki od njih) želju da vladaju masama i imaju "sve na oku" - možda u nekom scenariju taj "X" bude taj često puta spominjan tzv. "žig zvijeri". Samo, to su sve moja promišljanja i to je to. Ali razne velike krize i promjene se zaista događaju (i klimatske, pa jako česti potresi, također) - je li to samo činjenica da se i planet mijenja kao puno puta do sada ili se radi o nečemu drugom i većem - sve će se vidjeti i znati u konačnici jednog dana.

TuttoFinito sub 15.2.2025 13:53

Ja smatran, kao i neki drugi, da živimo u zadnjim danima, a koji prethode vremenu kraja opisanom u knjizi Otkrivenja. Nego, budi oprezan s tim prorocima, jer danas ima više lažnih proroka nego šta ih je ikad prije bilo. I to je jedan od mnogih pokazatelja bliženja kraja.

Evo, ja sam očekiva da će Trumpa ponovno izabrat/postavit, još dok je vršio prvi mandat. Pa i kad su instalirali Bidena, očekiva san da će vratit Trumpa, a da je Bidenova svrha u tome da pripremi teren za njegov povratak, na način da mu mandat bude očajan i da ljudima zagorčava život, a sve kako bi Trumpa prikazali kao spasitelja. To je samo još jedan u moru primjera metode Hegelove dijalektike, kojom se odavno koriste u manipulaciji ljudima. Osim toga, očekujem i to da će ga ubit te ga potom oživit tehnologijom i/ili crnom magijom. Ali ne mora bit, vrijeme će pokazat. 

Iman ti ja podosta zanimljivog materijala, evo samo jedan primjer: https://www.alamy.com/stock-photo-signature-11021929-patti-lateranensi-signed-by-cardinal-pietro-gasparri-135956211.html

1929. godine, Kardinal Gasparri i Benito Mussolini potpisali su lateranski sporazum. Osim potpisa, ostavili su i pečate. Vidi kako izgleda jedan od ta dva pečata - gotovo jednako logotipu Muskove platforme, X. 

notloB sub 15.2.2025 14:21

Majko moja... Pa zar uz raznorazne trumpoide quanonovce, bizone itd. moramo još trpiti i kršćanski fundamentalizam... dokle?! Maloprije u drugoj temi masti i krvne grupe... u što smo se pretvorili u zadnjih desetak godina je za ne povjerovati.

Stric_Jura sub 15.2.2025 19:18
notloB kaže...

Majko moja... Pa zar uz raznorazne trumpoide quanonovce, bizone itd. moramo još trpiti i kršćanski fundamentalizam... dokle?! Maloprije u drugoj temi masti i krvne grupe... u što smo se pretvorili u zadnjih desetak godina je za ne povjerovati.

samo malo, tebi nije jasno da je Trumponja mokri san "born-again" murričanskih kršćana?

oni imaju bulumente onih koji jedva čekaju pičvajz  među semitskim plemenima jer  je to najava Drugog Dolaska... koji jel' i katolici željno iščekuju...

Armagedon i onda eto Kraljevstva Božjeg...

TuttoFinito sub 15.2.2025 22:56

Čuj Jura, ima takvih koji se nazivaju Kršćanima, a favoriziraju Trumpa, ili su ratoborni, ali takvi su jer nemaju razumijevanja. Na jednom mjestu u Starom Zavjetu piše otprilike ovako: ne veselite se Božjem danu gnjeva, jer će bit vrlo taman i težak. Osim toga, Isus nam je poručio da će to bit najteže razdoblje u povijesti čovječanstva. Ali ni tada još nije konačni kraj, jer će nakon Kristovog milenijskog kraljevstva Bog oslobodit Satana iz tisućljetnog ropstva, za treću rundu - da ponovno zavara narode.

Tada će on i svi njegovi bit uništeni te će bit načinjena nova Zemlja i nova Nebesa, za vječnu baštinu vjernima, a kojima će bit dana i nekvarljiva, neprolazna, savršena tijela.  

Sirotanovic sub 15.2.2025 23:09

"Zanimljiv mi je taj Bog, radi malo veselog seksa spalio Sodomu i Gomoru a ovu današnju bagru pušta da žive u blagodatima" , (zaboravih čija je izreka).
I još je Bog bio selektivan pa je iz grada spasio samo Lota i njegove dvije kćeri što uopće nije fer prema ostalim stanovnicima.

Izzy sub 15.2.2025 23:40
notloB kaže...

TibzzX kaže...

Ovaj forum postaje gori od ravnozemljaških fejs grupa. Kak je krenulo uz Bug će se dijeliti alu folija za članove foruma.

U čemu je problem, ekipo? Gdje vam je nestala tolerancija u koju su se članovi ovog foruma masovno "kleli i kunuli" prije nekoliko godina? Nitko vam ništa ne oduzima niti vas se tjera da išta prihvaćate što pročitate. Sve je na pojedincu da shvati na svoj način što god pročita ili čuje. Uvijek je bilo i neće se promijeniti.

Bichanich ned 16.2.2025 00:24
Izzy kaže...
 U čemu je problem, ekipo? Gdje vam je nestala tolerancija u koju su se članovi ovog foruma masovno "kleli i kunuli" prije nekoliko godina? Nitko vam ništa ne oduzima niti vas se tjera da išta prihvaćate što pročitate. Sve je na pojedincu da shvati na svoj način što god pročita ili čuje. Uvijek je bilo i neće se promijeniti.

Super je sloboda govora i tolerancija... do određene granice. Dok smo svi na istim početnim postavkama o tome kako načelno svijet funkcionira o svemu se može raspravljati, no u jednom trenu su se internetske rasprave svele na vikanje u prazno najčešće jedne (a nekad i obje) suprotstavljene strane, gdje jedna (a nekad i obje) ne može argumentirano obraniti svoj stav, i što je gore ne dopušta da joj isti stav bude promijenjen. 

Kao u onoj savršenoj analogiji; to je kao da igraš šah sa golubom, bez obzira koliko pametan bio golub se na kraju posere po ploči i sruši pola figura. Ako netko u 21. stoljeću vjeruje da nacisti nisu bili baš tako loši, da je zemlja ravna, da ljudi nisu bili na mjesecu, da postoje ljudi-gušteri... to je rasprava sa golubom. Nema argumenta koji će ga uvjeriti u suprotno, samo vikanje s njihove strane. 

notloB ned 16.2.2025 00:30
Izzy kaže...
notloB kaže...

TibzzX kaže...

Ovaj forum postaje gori od ravnozemljaških fejs grupa. Kak je krenulo uz Bug će se dijeliti alu folija za članove foruma.

Što hoćeš? Još najbolje da ne smijem komentirati debilane, tko ti što brani? btw. tema je govor mržnje na twiteru odnosno "x" a ne x je žig zvjeri i posljednji dani. Off topic ste i sada i ostale tjeraš ovakvim pitanjima da ti se pridruže.

Ako se nećeš sam pribrati i shvatiti jad ideja koje te okupiraju proćerdat ćeš čitav život na gluposti, a život je jedan, moj komentar je apel da možda preispitaš stavove i vjerovanja, niti sam u moći zabraniti ti na forumu pisati što hoćeš, niti mi je to cilj, "dokle!?" se ne odnosi na vrijeme nego na to do kuda te imo gluposti mogu ići i što nas još očekuje.

Izzy ned 16.2.2025 09:16

Upravo to - što nas još očekuje? Komentiraj što hoćeš i kako hoćeš, a to što je za tebe debilana - zaboli me.

Meni je, eto,  jako interesantno kako jedna osoba može 4 mjeseca prije samog događaja (pokušaj atentata na Trumpa) tako nešto prognozirati? I još kaže da će mu metak proći kraj uha.

To za osvajanje predsjedničkog mandata me ne čudi da je kao predvidio, jer ionako su postojale izvjesne šanse za tako nešto.

Što ćeš reći da je pukom srećom predvidio taj pokušaj atentata? Da je on sam upleten u to sve? Da je Trumpov igrač, i da je to sve iscenirano? Sve s ciljem da se Trumpu podigne "rejting".

Jebi ga, to su sve teorije zavjere - zar ne? Ali u svemu se negdje krije istina, koju svi manje-više tražimo i zanima nas.

notloB ned 16.2.2025 11:22
Izzy kaže...

Upravo to - što nas još očekuje? Komentiraj što hoćeš i kako hoćeš, a to što je za tebe debilana - zaboli me.

Meni je, eto,  jako interesantno kako jedna osoba može 4 mjeseca prije samog događaja (pokušaj atentata na Trumpa) tako nešto prognozirati? I još kaže da će mu metak proći kraj uha.

To za osvajanje predsjedničkog mandata me ne čudi da je kao predvidio, jer ionako su postojale izvjesne šanse za tako nešto.

Što ćeš reći da je pukom srećom predvidio taj pokušaj atentata? Da je on sam upleten u to sve? Da je Trumpov igrač, i da je to sve iscenirano? Sve s ciljem da se Trumpu podigne "rejting".

Jebi ga, to su sve teorije zavjere - zar ne? Ali u svemu se negdje krije istina, koju svi manje-više tražimo i zanima nas.

Zašto me onda citiraš ukoliko te zabole? Već sam te upozorio da smo off topic i ti nastavljaš...

Ja sam ovdje na forumu predvidio da će biti pokušan atentat na njega i dan kasnije je i bio, mogu i potražiti post... ako sam ja to mogao predvidjeti tada je valjda netko od milijuna drugih koji su isto tako predvidjeli mogao reći i da će mu prozujiti pored uha, na kraju metak nije prošao pored uha već je zakačio uho.

Uopće ne znam tko je to rekao ali dam se kladiti da je moguće da postoji sleng koji koristi izraz zujanje metka pored uha za atentat, nekakvo upozorenje ili slično, ukratko baviš se glupostima.

Molim prestani biti off topic ili budi off topic sam, nemoj mene više uvlačiti u to citiranjem i pitanjima, pogotovo jer te kako kažeš ne interesira moje mišljenje, pa što će biti...

gpd ned 16.2.2025 11:43
notloB kaže...
Izzy kaže...

Zašto me onda citiraš ukoliko te zabole? Već sam te upozorio da smo off topic i ti nastavljaš...

Ja sam ovdje na forumu predvidio da će biti pokušan atentat na njega i dan kasnije je i bio, mogu i potražiti post... ako sam ja to mogao predvidjeti tada je valjda netko od milijuna drugih koji su isto tako predvidjeli mogao reći i da će mu prozujiti pored uha, na kraju metak nije prošao pored uha već je zakačio uho.

Uopće ne znam tko je to rekao ali dam se kladiti da je moguće da postoji sleng koji koristi izraz zujanje metka pored uha za atentat, nekakvo upozorenje ili slično, ukratko baviš se glupostima.

Molim prestani biti off topic ili budi off topic sam, nemoj mene više uvlačiti u to citiranjem i pitanjima, pogotovo jer te kako kažeš ne interesira moje mišljenje, pa što će biti...

Istina, mogu potvrditi,

Pričao si sa mnom kad si 8 sati prije atentata napisao da će netko roknuti Trumpa.

picajzla0707 ned 16.2.2025 12:01
notloB kaže...
Izzy kaže...

dečki, malo više tolerancije i neće biti nikakvih problema

treba razumjeti da postoje oprečna mišljenja o bilo čemu, ali ne samo ekstremno oprečna, nego i 50 nijansi sive između 

za kvalitetnu raspravu probajte se držati uputa koje su itekako dobronamjerno stavljene kao pravila rasprave na forumu

Upute za kvalitetno diskutiranje na forumu: M_Dipl (Službene obavijesti i pravila) @ Bug.hr Forum

pročitajte ih još jednom, možda vam pomognu da kvalitetnije vodite raspravu i da se rasprave ne vode na način rovovskog rata iz 20-ih godina prošlog stoljeća