Nakon 423 sata i preko 15000 smrti, igrač Elden Ri
Vezano uz: Nakon 423 sata i preko 15000 smrti, igrač Elden Ri

Koliko god ovo bilo impresivno , poanta igranja igara trebala bi biti zabava i opuštanje in a way, ne frustracija, tortura i patnja (toga ima dovoljno u RL)... just saying...
Meni njihove igre nikad nisu bile frustracija. Fifa mi je bila frustracija i to sam prestao igrat radi svog zdravlja :D

Ma slažem se, njihove igre jesu fora i fora je imati malo izazovniju igru, ali my point je da 3000 puta umirati na istom mjestu zvuči kao mazohizam xD ...

Svaka čast, ja evo prelazim oriđiđi elden ring i cilj mi je pronać što više tog što će mi pomoć, jer i ovako mi je teško, a ovo da još idem kontra tog, to je baš mazohizam.

423 sata života izgubit na ovakvu glupost? Volim igre i mlatim ih ali 423 sata igranja neznam dali sam skupio u zadnjih 10 godina. Ali ako nemaš života onda jbg. bolje i ovo nego drogiranje

Čelična volja i živci. Witness me!

423 sata života izgubit na ovakvu glupost? Volim igre i mlatim ih ali 423 sata igranja neznam dali sam skupio u zadnjih 10 godina. Ali ako nemaš života onda jbg. bolje i ovo nego drogiranje
Ja ne znam dal vi kuzite da lik streama.
Ljudi ga podrzavaju novcem za to.
Sigurno to nebi radil da nema nikakve koristi od toga
Imas dosta takvih likova sve u svrhu da privuce paznju na svoj kanal i zaradi novce dok igra igre

Pogledajte samo njegovu reakciju na kraju, to je osjećaj ispunjenja i postignuća (pa zato se i igramo), plus ovo što je Santana naveo. Blago ljudima kojima je hobi posao.
Koliko god ovo bilo impresivno
, poanta igranja igara trebala bi biti zabava i opuštanje in a way, ne frustracija, tortura i patnja (toga ima dovoljno u RL)... just saying...