Gledate li piratske filmove i ilegalne IPTV prijen
Vezano uz: Gledate li piratske filmove i ilegalne IPTV prijen

"Tko još ima volje skidati..."
Ima, ima itekako volje. Pogotovo na informatičkom forumu. Članak napisan u stilu kao da autor teksta nikad nije skinuo nešto sa torrenta.

"Volja" za skidanjem se sastoji od 3 klika mišem i potrošenih 30 sekudni. Jako je zahtjevno.

Sta ce mi ista eon besplatan svaki se mj.nanovo registrujem i ajbok

Odbijam koristiti torrente i ilegalne servise sve dok se hollywood i kompanija ne udostoje napraviti nesto gledanja vrijedno!
Filmovi su im nekoliko godina unazad uglavnom smeće, no serija ima vrhunaravnih, i isplati ih se skinuti, što i jesi, ako držiš do sebe.

Kodi i strimam boga ako treba !

Mi smo ovdje u većini svi Hrvati katolici i ne bavimo se takvim zlim i besramnim radnjama....

Anketa ne okriva, kako je količina ilegalnog skidanja ekstremno manja.
Da, i dalje skidam, ali samo ako nije dostupno u prikladnom formatu i u prikladno vrijeme (netfix stalno mijenja ponudu) na jednoj od brojnih platforma kojima plaćam pretplatu. Koliko god to sad ludo zvuči, tu je i HRT-ova "platforma" uključena.

lukav pokušaj izvlačenja priznanja od osumnjičenih no ne lezi vraže. (iz zapisnika) "ništa nisam piratizirao, nisam bio tamo i imam alibi. (nečitak potpis)"
s devete strane, prigoda je raščlaniti prednosti i nedostatke ovakvih čas nelegalnih, čas nemoralnih, čas oboje, čas nema veze postupaka:
p: trošak je manji (nije jabba, jer se plaća "pristup internetu"), neovisan si o vremenima emitiranja (gledaš kad, koliko i što hoćeš/možeš) i (često upitnim) ukusima emitatora, biranjem izbjegavaš da ti biraju, nema reklama, titlova kol'ko o'š, nađe se i toliko starih "materijala" da ni najstariji stanovnici sela ne pamte ... , izbrišeš kad ti paše, čuvaš ako smatraš i tak. neke se stvari pojave gotovo isti dan s premijerama "za javnost".
n: postoji mogućnost tzv. savjesne korozije (ono kad te grize a ne vidiš gdje) no to se može nekako suzbiti uporabom osobnih zaštitnih sredstava, narušavaš moralne standarde i običaje (posebno kapitalističke), u nekim te državama i odrape jer te špijuniraju i moraš čekati ponekad i dulje razdoblje skidanja (za čitave serije, tipa DS9).
zaključak: biti slijepo crijevo eu (pa i šire) ima više prednosti nego nedostataka (ako se promatra "čitava slika", bez partikularnih interesa i folklora).

Pogledam ( skinem seriju ) onda kad ista nije dostupna legalno u Hrvatskoj preko nekog OTT servisa.....

Ja da li gledam, ma nema šanse. Sve legalno.

Prije nego nešto krenem skidati, prvo priupitam svoga HRT inkasatora hoće li ta serija ili film biti dostupan na našoj nacionalnoj dalekovidnici. Jedino uz dopuštenje inkasatora i HAVC-a usuđujem se upuštati u te iznimno opasne i komplicirane radnje kao što su torrenti.

godinama ne skidam torente od kad postoje sajtovi koji nude sve online, odaberem i gledam.
neku streaming uslugu ću plaćati (koliko god da košta) kada ne budem morao imati pretplatu na 15 različitih servisa da bi gledao sve što me zanima od npr. sci-fi

Odbijam koristiti torrente i ilegalne servise sve dok se hollywood i kompanija ne udostoje napraviti nesto gledanja vrijedno!
All Quiet on the Western Front (2022) - IMDb
Top Gun: Maverick (2022) - IMDb
Tu je i Avatar 2 do kraja godine i još neki....

Batman izdrzao do kraja filma u kinu, neznam jeli zbog cijene karte ili cega vec.
Top gun zamalo izasao iz dvorane, ali onda sam poceo gledati film kao komicni zesci trash i kiselo se smijao do kraja. Opet da nije cijena karte bila tolika vjerojatno bi otisao.

In other news: "The sky is blue".

NE.

Samo pirate s kariba....

Batman izdrzao do kraja filma u kinu, neznam jeli zbog cijene karte ili cega vec.
Top gun zamalo izasao iz dvorane, ali onda sam poceo gledati film kao komicni zesci trash i kiselo se smijao do kraja. Opet da nije cijena karte bila tolika vjerojatno bi otisao.
Zadnji Batman je svijetla tacka u kinematografiji zadnjih godina. Daleko od najboljeg ali vrlo gledljiv. Za razliku od mavericka.... Nisam nista ocekivao i razočarao me.....

Za roditelje sam stavio KODI na njihov android box da ne plaćaju MaxTV.
Što se mene tiče skidam si eventualno poneku dobru seriju s torenta. Filmove sam volio oduvijek, bilo da se radi o filmu iz 1930ih ili novom, ali mora se priznati da se baš ne žurim skidati ove koji igraju u kinima, zadnjih 10 godina filmska umjetnost se pomalo srozala.

zadnjih 20 godina filmska umjetnost se pomalo srozala.
evo ispravio sam za tebe.
a ovo pomalo je preblaga riječ.

Odbijam placati za gledanje sadrzaja - politickih pamfleta i gender i inih preodgoja, naivno umotanih u tzv negledljive, bljutave filmove.
Sad je kao priaterija kriva.
Nije. Sadrzaj je smece.
Da se nadovezem na gornjih par postova. Pirati s Kariba su bii svjetla tocka, ali su radi gender ludosti umocili i Johnny Deppa, i sutnuli ga iz serijala. Jer #believeallwomen. Zamijenit ce ga s zenom. Nastavke te serije filmova necu pogledati pa da mi testisi ovise o tome. Ne radi piraterije nego sto politickim komesarima ne dam cent, filir, pfenig, kosticu marelice, ogrizutak jabuke. Zabijte si industriju gdje sunce ne sija.

Zadnji Batman je svijetla tacka u kinematografiji zadnjih godina. Daleko od najboljeg ali vrlo gledljiv. Za razliku od mavericka.... Nisam nista ocekivao i razočarao me.....
Mozda u kategoriji hollywoodskog nastancanog otpada... i dalje otpad. Joker je toliko bolji da mi mozak zacvili.
A maverick sam dozivio kao ruganje sa publikom, ono ajmo vidjet dokle mozemo a da gutaju... ocekivao sam da ce internet bit preplavljen ljutim osvrtima kad ono, nista... wtf? Mogao bi rantat jednu knjigu a ne osvrt...

Stare navike se teško mijenjaju. VPN + RD + Plex. Imam Netflix i D+ ali tamo nema ništa za mene. Zato skidanje i dalje.

Imao netflix pred par godina.
Godinama nazad na torente, nemam para za 17 servisa. A i volim imat fajl, da gledam na viksi di nemam fiksni net ni bas dobar signal.

Do unazad 10 tak dana plačao Netflix , najači paket nas doma dvoje gledamo i buraz u Zaprešiću na Tv u. Makar mi je to najviše žao novaca jer im je produkcija užasna i ne gledljiva
Disney plačao, otkazao sa 14.10. jednostavno nisam vidio potrebu trenutno neka se nagomila novih.
HBO Max i dalje plačam, samo zato jer vrlo rado znam pogledati serije poput Sopranosa, Wire a i sličnih ,plus dokumentarci, a i 5 eura je.
Amazon otkazao prošli mjesec....
Pickbox nakon 2 mjeseca pogledao sve stare detektivske serije i otkazao.
Što mi treba sa Amazona i Applea sada si skinem torentima dodam titl i bok, ostalo? Pretplata , kino, i kada dođe na streming servise.
Da Disney, Amazon i Apple imaju HR prijevod , uključivao bih pretplatu svakih mjesec dva tri kada se skupi, ovako?
torenti, titl, i bok

Ja skačem mjesečno sa Netflixa na Amazon pa onda na Apple (HBO imam uključen u paketu od operatera) tako da u 2 mjeseca kad negledam jedan od spomenutih servisa se nešto več nakupi. Pokušao Disney al i osim pare serija sve drugo več davno pogledao tako da nisu vrijedni para. Isto će bit i kad dođe ovaj Sky, tako da i njega uključim u rotaciju jer nema potrebe sve ih plačat svak mjesec, osim ako po cijele dane dangubiš doma.

Ne bi mogao mirno spavat da ne skinem jedan film tjedno!

Android tv stick +iptv lista + stremio i kodi za filmove i serije..

Otkada sam ubacio Stremio na svoj Google TV with chromecast, ne gledam čak ni netflix, a kamoli TV programe