Gigabyte GeForce RTX 5080 Aero OC SFF 16G - Kompak
Vezano uz: Gigabyte GeForce RTX 5080 Aero OC SFF 16G - Kompak

10% bolja kartica za 50% vecu cijenu u odnosu na Rtx 4080 Super, previše cak i za zagrižene fanove zelenih

Ja još nemrem sebi doc od onda kad sam vidio na nabavi net da 5090 košta 3700 eura, iliti 27,500 kn.
EDIT: Sad je najeftinija 4300 eura.

Majku ti Isusovu za mene tko plati 30 000 kuna za rtx 5090 nije normalan covjek, neki tu feler u glavi

I čemu 5090? riskiraš požar, a 9070xt je čisto dovoljna

Tako se pisalo svojevremeno na usenetu za graficke koje su kostale preko ondasnjih 1000 DEM-a (cca 500 danasnjih €)
I kupovale su se. A koliko vidimo kupuju se i ove - veca je nestasica nego onih za 1000 DEM-a. I radite problem ni od cega. Te pare u Irskoj uopce nisu neke velike pare, a Irska sigurno nije usamljena u tome.
Neko trosi na graficke, neko na alkohol, droge, kredite, putovanja, ljubavnice, nezahvalnu djecu... Bavite se felerima u svojim glavama, a ne felerima u tudjim glavama. Manje ljubomore.

Slažem se.
Pogotovo jer ju ne možeš kupiti za kune. :🅿

Cherry picked reziltat jedne igre. Ima takvih i na suprotnoj strani
Što je sa space marines 2 i rtx 50 serijom?

Nebi bilo lose da definiraš za što je točno dovoljna?
Cherry picked reziltat jedne igre. Ima takvih i na suprotnoj strani

Da ima takvih mozes ih nabrojati na prste jedne ruke!
što s tim, nesto ne štima?
Ako ti ne vidiš što ne štima... prvi si počeo, izvuci bit mog odgovora.

Manji hladnjak na grafickoj u SFF buildu gdje je sve vec ionako skuceno i vruce... Bolje da pocinju dizanirati sira i duza kucista za tih par cm...
Evo meni nije jasno zasto se forsira taj 4k, ionako se sve skalira sa softverom na 4k i na kraju dobijes mutnu sliku sa greskama.. Na monitoru od 27 do 32 incha na kojima igramo je 1440p dovoljno. Ja cak igram na 1080p na 27 incha i ne vidim razliku izmedu 1440p i 1080p.
I jel recenzirani model imso sve ROP-ove😂