IT trgovine

Tia mobiteli - web shop

display name ivo čet 29.8.2024 12:04

Potvrđujem da je pouzdan web shop. Budu povoljniji od ostalih, a sve bude ok. Naručivao sam više puta kod njh, zadnja 2 puta alat. Evo baš nedavno Dewaltovu aku bušilicu. Sve 5. Reklamacije nisam do sada imao tako da za taj dio ne mogu reći.

De2 čet 29.1.2026 11:48

Da malo podignemo temu.
Evo ja sam nedavno (prije Božića) naručio televizor Xiaomi i Huawei GT6 sat za bolju polovicu i sve je došlo prije samog Božića! Iskreno nisam očekivao, no ekipa me je iznenadila, a ja svoje ukućane.
E da htio sam još samo podijeliti info da sam iskoristio popust kod KMGTH7 koji Vam daje 7% popusta na artikle koji nisu na akciji. Možda nekom pomogne.

thebatman čet 29.1.2026 19:14
De2 kaže...
Da malo podignemo temu.
Evo ja sam nedavno (prije Božića) naručio televizor Xiaomi i Huawei GT6 sat za bolju polovicu i sve je došlo prije samog Božića! Iskreno nisam očekivao, no ekipa me je iznenadila, a ja svoje ukućane.
E da htio sam još samo podijeliti info da sam iskoristio popust kod KMGTH7 koji Vam daje 7% popusta na artikle koji nisu na akciji. Možda nekom pomogne.

sve je to dobro dok nesto od toga ne bude trebalo na servis

mrbean čet 29.1.2026 19:21

Ja sam preko njih riješavao servis za Google pixel 8, super komunikacija putem e-maila i WhatsAppa, riješili brzo. Napravili prikup, poslali uređaj za njemačku i dobio povratno kroz 2-3 tjedna. Čekalo se google da riješi. To su moja iskustva s njima :)