iPhone

IPhone 15 - [Rasprava]

sinkee pet 24.5.2024 13:17
V_V_1_1 kaže...
Zdravo, uzeo sam iPhone 15 pre neki dan novi, kad sam radio transfer sa starog telefona azurirao sam na 17.4.1 ali baterija je bila katastrofa pa sam ga azurirao na 17.5, ali opet nije mnogo bolja, SOT max 6h.Prije ovog sam koristio 13ku, dok je bio novi prvih 4-5 meseci, baterija je bila super oko 10-11h screen on, ovo sa 15 seriju je kriminal. Sta mislite dali je do ios-a ili je do samog telefona

ako je skroz novi, trebat će neko vrijeme da se indeksira sve.
No generalno ako ti mobitel izdrži cijeli dan (realno da ga puniš svako jutro), to je i više nego dobro.

Imam 15pro i baterija mi preko dana uvijek izdrži

sinkee uto 28.5.2024 08:34
NoOne1 kaže...

Kako najbolje očistit utor od punjača i zvučnika? Da li je pametno ići s onim komprimiranim zrakom, tnx...

probaj s čačkalicom prvo očistiti velike grumene prašine, pa onda ispuši komprimiranim zrakom (nikako nemoj čistiti metalnim štapićima).

Kill Frenzy ned 2.6.2024 10:24

Vrijeme je da svoj ip11promax zamjenim novim ip16promax kad izadje. Zna li se sta sto ce biti novo? Hoce li biti nekih novih veliki stvari ili manje vise kao i svake godine mali napredak u odnosu na prosli model.

Thinker sri 19.6.2024 18:13
mariolla79 pet 21.6.2024 11:32

kak vam baterija traje na 15 pro maxu na 17.5.1 na 17.3.1 je super nisam radio update na ovom iphoneu nego je na stock out of the box,a ciotam po netu da je batka losija na 17.5.1,silom prilika sam morao rijesit blue maxa ali eto nakon 3 mjeseca nabavio drufi natural

ATJLučko pet 28.6.2024 17:29
Witcher1 kaže...
siljo90 kaže...
Garancija vrijedi u cijeloj EU. Kod nas možeš recimo u iStyleu.

Daje li Apple međunarodnu garanciju, tj. da vrijedi u cijelom svijetu

DAJE! 

U CIJELOM SVIJETU VRIJEDI! 

Isprika na fontu, znam što sam (namjerno) učinio, nije bila namjera biti "glasan", samo jasan! 

Bojica pon 1.7.2024 06:26
kule kaže...

Pozdrav.

Naručio sam si iPhone 15 Plus Black pa bih trebao preporuku za maskicu, nešto u smislu Spigen ili sl. da je tanka,crne boje, po mogućnosti da je lokalni shop... 

Hvala.

Koristim Spigen maske jos od kako sam imao galaxy s8 (tamo od 2017), od tada promjenio 4 uredaja i nazalsot spigen je drasticno pao kvalitetom maskica.

Tako da moj savjet je da probas sa neki mdrugim brendom, jer ja mislim da je meni ovo posljednja njihova maska. Nazalsot..