IPhone 13 - rasprava

Kakvo vam je stanje s dostavom iz t-coma?
prednarucio sam iste minute kad su otvorili prednarudzbe pro max 128gb i na statusu narudzbe jos uvijek stoji "za dostavu" znaci prijevoznik jos nije ni pokupio paket.
zvao sam ih danas i kazu da ih jos nisu dobili od applea, i da dostavu mogu ocekivat sljedeci tjedan izmedu sri-pet.
nema sanse da apple kasni s dostavom jer ostali ducani (sancta, istyle, store) su ih vec dobili.

upravio dobio mail od poste, moj 13 pro 512gb stize sutra izmedju 7 i 11, jedva cekam!

Od kud si narucio?

Od kud si narucio?
nisam iz Hrvatske.

Gdje uopće provjeravaš stanje? Ja prednaručio 13 Pro Max 512GB, kažu između 4.10. i 10.10. da će mi stić

kod nas u Svici su svi odmah day one dostupni.

kae' u nas u svici rodjo

Kod vas u Svici, ja pitam korisnika bitmap za t-com…

odkud znam koga pitas kad ga nisi citirao

Prelazim sa 6s na nesto novije, dilema je dal iskoristiti koju dobru priliku za rabljeni 12 ili nesto iz novije linije uzeti?

Citiran je, dobio je obavijest. S mobitela ga citiram, zato nije jasno vidljiv citat u komentaru.

Stigao 13 Pro 128GB iz A1 danas ujutro u 10h - poslovni korisnik. Zagreb
Nije za mene, kolega ga naručio.
Ja čekam 256GB...

stigao telefon

Ja čekam 256GB...
Jesi dobio SMS s trackingom ako je u pitanju A1? Ja još niti SMS nisam dobio.

Mene zvali iz Sancta Domenice da dođem po svoj primjerak (još jutros).

Ja čekam 256GB...
Jesi dobio SMS s trackingom ako je u pitanju A1? Ja još niti SMS nisam dobio.
DA

Jucer poslan - jucer oko 19h dosao. T-com

7h SOT
13 obični

Kakva su Vam iskustva s baterijom na pro? Ja cekam rezervirao sam ga u Tcentru i cekam dolazak Gold 256gb.

Ja isto prednarucio u T-Comu, iPhone 13 pro Sierra Blue 256 GB.
Ugl. danas su mi rekli da ih očekuju za oko 5 dana kod njih.
Ima li netko da je dobio 13 pro Sierra Blue 256 GB?
Ako da, u kojoj ste mrezi kupili?

Ako netko zeli prodati 13 pro max nek mi se javi, cekam da osvane neki oglas i nista. Na njuskalu nikako da se dogovorim s nekim...

Mislim da ovo nije pravo mjerilo jer se screen time resetira nakon napunjenosti na 90%, a kolko vidim ti si ga punio do 79%.
možda sam u krivu, ali takav slučaj je na androidu, a kolko koristim ajfon zadnja dva mjeseca, mislim da i na iosu.

danas dolazi gls sa 13 pro 256 sierra kupljen u store.hr..
hypeeee

Ne. Nije tako na IOS što se tiče prikaza po danima. To i je mjerodavno kad prikazuješ koliko ti baterija traje. Možeš ga puniti xy puta ali on će ti u tom prikazu izračunati koliko si potrošio od 100% kapaciteta. Ako netko zna da to nije tako, bilo bi sjajno da netko podijeli link s malo više informacija.

Stvar je vrlo jednostavna kada se odabere prikaz potrošnje po jednom danu, potrošeni postotak baterije i vrijeme korištenja je vidljivo za taj dan, nema apsolutno nikakve veze do koliko je bio napunjen, ako se npr potrosi cijela baterija i opet puni on tu gore ljestvicu pomice i do npr 150% ili koliko se vec potrosi baterije u jednom danu. Tako da u jednom danu npr moze biti potroseno baterije 120% i 8 sati koristenja ekrana.

Kad ne želiš platit traženu cijenu. Logično.

Nemoj mi takve zakljucke na forumu bacat, potegnut ce te ovi u NASA-u

znaci ovaj macro na mobu je nesto prebrutalno, presao sam sa 12 pro max na 13 pro, malo je pro max glomazan i nisam pogrijesio sto sam napravio upgrade na 13 pro,pogotovo sada kada su 13 pro max i 13 pro identicni osim dijagonale ekrana!
Prve recenzije su izvrsne:
Pro:
https://www.theverge.com/22684033/apple-iphone-13-pro-max-review
Regularni model:
https://www.theverge.com/22684421/apple-iphone-13-mini-review